aisha01 aisha01 komentáře u knih

☰ menu

Náhradník Náhradník Princ Harry (p)

Ublížený ufňukánek. Kniha se čte dobře. Harry opravdu poznamenala ztráta matky, protože celý život je svým způsobem sám a stále hledá oporu v podobě matky. Zajímavé, že vše co náleží do života známé osobnosti mu vadí (ztráta soukromí), ale peníze mu nesmrdí. Viz cestování po celém světě kdy chci, kam chci a na jak dlouho chci, nebo například vojenský výcvik vč. apache vrtulníku, který sám zmiňuje, toto bere jako samozřejnost. Holt něco za něco, chlapče.
Jinak je kniha čtivá a pokud mám hodnotit knihu, líbila se mi.

16.10.2023 3 z 5


Listopád Listopád Alena Mornštajnová

Tentokrát bohužel, zbytečná sci-fi deprese, marné téma. Přečetla jsem všechny knihy paní Mornštajnové, všechny se mi líbily a tato byla pro mne zklamání. Dávám tři hvězdičky za vyprávění, to autorka umí.

26.09.2021 3 z 5


Kde zpívají raci Kde zpívají raci Delia Owens

Nádherná, citlivě napsaná knížka. Mohlo by někoho napadnout ji zfilmovat, už jen kvůli té přírodě a typicky jižanské atmosféře.

03.04.2021 5 z 5


Království Království Jo Nesbø

Žádný krvák, ale pořádný psychothriller. Člověk má pocit, že nechce knížku zhltnout, ale pořádně si ji vychutnat.

17.02.2021 5 z 5


Jak přežít svého muže Jak přežít svého muže Jana Bernášková

Moc pěkné. Knížka vtáhne do děje tak, že máte pocit, že jste jednou z nich. Doufám, že paní Bernášková zase někdy něco napíše.

02.01.2021 5 z 5


Muž jménem Ove Muž jménem Ove Fredrik Backman

V papírové podobě jsem ji odložila, můj šálek kávy jsou akčnější knihy. Ovšem, dala jsem jí po roce šanci v audioverzi při pečení cukroví a to jsem se nasmála:-) Autor má skutečně vybroušený humor. Poslech byl velice příjemný.

10.12.2020 4 z 5


Nejlepší víkend Nejlepší víkend Patrik Hartl

Tentokrát je to asi bohužel napsané pro milovnice nekonečných seriálů typu Ordinace...Tato kniha od Hartla se mi líbila nejmíň. Vztahový propletenec, až moc postav, povah. Četla se ale dobře, nic náročného. Ale na to, že je to oddechová kniha, musíte se na začátku soustředit právě na to velké množství postav, což je trochu obtěžující. Vulgarity mi vůbec nevadily. Ale jedna věc mi vadila dost - product placement z knihy místy až kape. Při té ceně za knihu...Tři a půl hvězdy bych dala kdyby to šlo...

07.11.2018 4 z 5


Tatérka Tatérka Alison Belsham

Čtivé, napínavé, příjemné čtení. Nic složitého na přemýšlení. Trošku víc moderně pojaté, asi bych se nepouštěla v detektivce do určitých vztahových linií. Ale pokud ještě autorka něco napíše, ráda si od ní přečtu další knihu.

26.10.2018 5 z 5


Modrá Modrá Lucy Clarke

Četla se velmi lehce, od začátku napínavá. Až na ty občasné gramatické chyby nebo překlepy :-(

22.10.2018 5 z 5


Veselí Veselí Radka Třeštíková

Pohodová, humorná a přesto lehce smutná...zkrátka ze života. Líbila se mi.

22.10.2018 5 z 5