Adriana21 Adriana21 komentáře u knih

☰ menu

Racer Racer Katy Evans

Na tenhle díl jsem se těšila hned po knihách Brook a Remyho nejvíc. A rozhodně nezklamal. Byl prostě parádní a Racera jsem si zamilovala.

25.02.2022 4 z 5


Legenda Legenda Katy Evans

Další super díl. Knížku jsem přečetla během jednoho dne. Fakt paráda.

25.02.2022 4 z 5


Ve víru rocku Ve víru rocku Katy Evans

Parádní díl. Na Pandoru jsem byla fakt zvědavá, ale i jsem se knihy trochu obávala, sama ani nevím proč. Ale byla jsem moc mile překvapena, že mě tenhle díl tak chytl.

25.02.2022 4 z 5


V podsvětí V podsvětí Katy Evans

Melanie mi až tak k srdci nepřirostla. Není to vyloženě špatná postava, ale třeba Brook z prvních knih mi seděla mnohem víc. Jinak dobře napsaná kniha.

25.02.2022 4 z 5


Remy Remy Katy Evans

Kniha z pohledu Remyho se mi líbila. Vůbec mi nevadilo, že je to vlastně zopakování prvních dvou dílu jen z jiného pohledu.

25.02.2022 4 z 5


Šance Šance Katy Evans

Druhý díl byl taky moc super. Rozhodně nezklamal. Už se nemůžu dočkat, až se pustím do dalšího dílu.

03.02.2022 4 z 5


V ringu V ringu Katy Evans

Knížku jsem zhltla jedním dechem. Moc se mi líbila. Brooke a Remingtona jsem si moc oblíbila. Jsou skvělá dvojice a moc jim fandím.

03.02.2022 4 z 5


Halton Halton Melanie Moreland

Skvělá kniha! Celkově se mi celá tahle série moc líbí. Je to přesně šálek mého čaje, jak se říká. Ano, samozřejmě tam bylo plno věcí předvídatelných, ale co. Super čtení a odreagování. Určitě doporučuji.

17.12.2021 4 z 5


Půlnoční slunce Půlnoční slunce Stephenie Meyer

Na tuhle knihu jsem se fakt strašně moc těšila už od doby, kdy se vědělo, že ji Stephenie Meyer píše, ale nakonec asi nedopíše. Jaká to má radost, když byla kniha po příšerně moc letech dopsaná. Ovšem po přečtení prvních asi dvou kapitol jsem začala zjišťovat, že jsem z tohoto žánru buďto vyrostla, nebo prostě nevím. Kniha mě zdaleka tolik nevtáhla do děje jako kdysi Stmívání. Přece jenom, když jsem poprvé četla Stmívání bylo mi 16 :D Celkově jsem měla takové smíšené pocity po dočtení. Škoda, možná, kdybych ji četla o deset let dříve (což by samozřejmě nešlo), tak by mě chytla víc.

17.12.2021 3 z 5


Snít znovu Snít znovu Mona Kasten

Tenhle díl byl taky super. Trochu jsem se sice obávala, že ho vypráví postava, která se v předchozích knihách vůbec neobjevovala, ale nakonec to bylo fajn. A Blake, tak to je miláček :D

26.10.2021 4 z 5


Doufat znovu Doufat znovu Mona Kasten

Čtvrtého dílu jsem se nemohla dočkat. "Zakázaná" láska, učitel a studentka, tak to je přesně můj šálek kávy :D Rozhodně parádní díl.

26.10.2021 4 z 5


Cítit znovu Cítit znovu Mona Kasten

Na třetí díl jsem se hodně těšila a rozhodně mě nezklamal :) Parádní, tuhle spisovatelku jsem si fakt oblíbila.

26.10.2021 4 z 5


Věřit znovu Věřit znovu Mona Kasten

Parádní kniha. Trochu jsem čtení druhého dílu odkládala a mezi tím přečetla jiné knihy, ale nakonec jsem ráda, že jsem se rozhodla do druhého dílu pustit. Už první se mi líbil, ale tenhle druhý byl ještě o něco lepší.

26.10.2021 4 z 5


Milovaný soused Milovaný soused Penelope Ward

Super. Takhle bych tuhle knihu shrnula. I když se mi do jejího čtení moc nechtělo a to z důvodu, že jsem zrovna znovu dočetla knihu milovaný nevlastní bratr a Elec s Gretou jsou pro mě prostě top a Chelsey tam byla nevítaná i když hodná. A moc se mi nechtělo číst, jak nadává na mého oblíbence Eleca :D Nakonec jsem ale byla mile překvapena a knihu zhltla za jeden den. Chlsey byla moc fajn, milá, obětavá... No a Damien, jo, jo, jo a ještě jednou jo, toho chlapa jsem si prostě okamžitě zamilovala. Za mě parádní kniha a rozhodně doporučuju.

17.10.2021 5 z 5


Ukradený polibek Ukradený polibek L. J. Shen

Nevím, čím to je, ale ke čtení téhle knížky jsem se odhodlávala docela dlouho. Přitom knihy téhle autorky mám moc ráda. Nakonec jsem se do toho ale pustila a knihu přečetla jedním dechem. Prostě super. Nemohla jsem se odtrhnout od čtení. Rozhodně doporučuji.

14.10.2021 5 z 5


Rozmazlená princezna Rozmazlená princezna L. J. Shen

Na tuhle sérii jsem se fakt těšila a musím uznat, že mě rozhodně nezklamala. Nebylo to sice tak top jako série o HOTHOLES, ale i tak se mi to líbilo. Styl psaní téhle spisovatelky mě prostě baví. Hlavní postavy mi byli sympatické, sice Daria se ze začátku chovala fakt jako krá..., ale pak byla super. Byla jsem moc ráda, že se tam objevili i HOTHOLES a super bylo, že se tam ve větší míře objevoval taky Jamie, protože v sérii Hříšníci jsem si ho moc neužila, zasloužil by si celou knihu. Ale i přes to, že kniha byla fakt dobrá, tak mi prostě chybí HOTHOLES. Ovšem označení TODHOLES :) bylo super. A těším se na další díl o Luně a Knightovi :)

14.10.2021 4 z 5


Rytmus, já & Malychin Rytmus, já & Malychin Mariana Zapata

Super kniha. Další knížka z hudebního prostředí, kterou jsem během krátké doby přečetla a paráda. Nechápu, proč jsem její přečtení tak dlouho odkládala :)

08.10.2021 4 z 5


Začít znovu Začít znovu Mona Kasten

Pěkná kniha, Allie a Kadena jsem si moc oblíbila. Líbilo se mi, jak si k sobě pomalu nacházeli cestu i přes nějaké ty překážky.

08.10.2021 4 z 5


Topíme se v sobě Topíme se v sobě Jasinda Wilder

Druhý díl se mi taky moc líbil. Jsem ráda, že se tam vyskytovali i postavy z prvního dílu a dozvěděla jsem se, jak to s nimi je vlastně dál.

08.10.2021 4 z 5


Topím se v tobě Topím se v tobě Jasinda Wilder

Za mě moc krásná kniha. Tolik bolesti a trápení co museli hlavní hrdinové přežít. Neskutečné. Všechny postavy jsem si oblíbila. Kyla, Coltona i Nell. A jak já u téhle knihy brečela.

30.09.2021 5 z 5