3lis 3lis komentáře u knih

☰ menu

Šťastně až navěky Šťastně až navěky Kiera Cass

Skvělá kniha a jsem ráda, že jsem si mohla představit další díl pro mě užasného serialu, který se odehrává v této serii. Trochu mě zklamalo jak málo je napsano u Maxona čekala jsem nějaké zajímavosti. Nevadí i tak ta knížka bude v mém srdci jedna z nejoblíbenějších.

14.09.2018 4 z 5


Těžko uvěřitelný příběh Těžko uvěřitelný příběh Chris Colfer

Úžasná kniha a zaslouží si úžasné hodnocení. Nedokázala jsem přestat číst, po dlouhé době se mi zase povedlo přečíst knížku jedním dechem. Je to skvělí pocit, když vás knížka tak chytne, a máte pocit, že rozumíte všem postávám. Při této knížce jsem měla dokonce pocit že spisovatel rozumí mě a mým vlastním pocitům. Opravdu povedená knižká a co se dívím ja jsem to čekala Colfer píše prostě dokonale.

14.09.2018 5 z 5


Návrat Kouzelnice Návrat Kouzelnice Chris Colfer

Tato knížka byla užasna a od začátku až do konce jsem hltala každé slovo. K mé smule jsem velice empatický a možná až přecitlivěly člověk a co se děje v knížka mě nekdy dokáže ochromit, konec me dohnal k slzám těším se na další díl ale chtělo by to lepší konec :D knížku doporučuji každemu kdo má hodně představivosti a nevadí mu podívat se na pohadky z jiného uhlu.

20.08.2018 5 z 5


Sophiina volba Sophiina volba William Styron

knížka mi nedělala problém číst a tak ikdyž už jsem si na ni našla chvilčku času mě okamžitě vtáhla, celou dobu jsem byla neuvěřitelně zvědavá na konec a postupné odkrýváni Sophiiny minulosti se mi hrizně líbílo. Kdo se rozmýšli že by si knižku rád přečetl vřele doporučuji. Příběh je někdy vesely, pochmurny, smutný, napínavý a sem tam i s nadechem erotiky.

04.10.2017 5 z 5


Příliš mnoho Kateřin Příliš mnoho Kateřin John Green

To na co jsem byla zvykla při čtení Johna Greena. Jsem tady nedostala. Příběh se táhl a někdy mi přišlo že se i opakoval. Bohužel pro mě to bylo zklamání.

04.10.2017 1 z 5


Sněží, sněží... Sněží, sněží... Lauren Myracle

Nevím jak ostatní, ale ja jsem si tuhle knížku chtěla přečíst kvůli příběhu od Johny Greena. Bohužel mě ale zajali více ty další příběhy než ten který mě zajímal. Knížka docela zajímavá a příběhy zajímavě propojené.

04.10.2017 2 z 5


První stříbrná kniha snů První stříbrná kniha snů Kerstin Gier

Nepotřebovala jsem ani dva dny a měla jsem přečteno. Byla jsem pohlcena světem snu a kouzel. Dobrodružství které LIv zažívala a jak poznávala sny bylo nečekané tajil se mi dech u každého nebezpečí . Užasné , nádherné.

28.04.2017 5 z 5


Inkoustové srdce Inkoustové srdce Cornelia Funke

Neuvěřitelný příběh v neuvěřitelné knize. Nedokázala jsem přestat číst a zamilovala jsem se do představy vyčist postavy do světa lidí . Bohužel to má i tu stinou stránku ne vždy jdou vyčíst dobré postavy. Tahle knížka je perfektní a hned jak jsem ji přečetla pujčila jsem si další díl.

28.04.2017 5 z 5


Dcera Dcera Kiera Cass

Na tuhle knížku jsem čekala dlouho a jakmile jsem si jí kupovala hned za 3 dny jsem zase neměla co číst. Nečekala jsem od téhle knížky mnoho ale to bylo dobře knižka mě mile převapila a já byla ráda že jsem se nechala zase na chvilku vtáhnou do to ho překrásného světa.
Nakonec mě knížka uplně dostala, protože konec byl překvapivý adoufám že v dalším díle se vše vyřeší.

28.04.2017 5 z 5


První První Kiera Cass

V posledním díle jsem se nemohla dočkat posledních stránek. Celá nervozní a podnořená v příběhu tak moc že jsem si myslela že sedím u jejich stolu jsem s napětím sledovala jak se Amerika snaží zachránit Maxona a jak trpí zavřená v kritu nevědoma dění okolo. V jedné části knihy jsem i Ameriku trochu nenaviděla za její houpost že se tak snadno nechala nachytat. Tahle knížka mě na posleních 30 stránkách dohnala k slzám a musela jsem si posední dvě kapitoly přečíst znovu.

28.04.2017 5 z 5


Elita Elita Kiera Cass

Tak jako první díl mě tahle kniha dostala a nemohla jsem přestat číst. Zamilovala jsem se do všech postav líbí se mi představa Maxona a pokaždé jsem se dokázala až neuvěřitelně moc vžít do Ameriky. Amerika se pro mě stala mojí nejoblíbenější hrdinkou knížek, které jsem zatím poznala. Obdivuji její odvahu a cílevědomost.

28.04.2017 5 z 5


Selekce Selekce Kiera Cass

Tato knížka se ke mě dostala náhodou a jsem za to štastná. Nasledující rok jsem čekala a do teď ještě pořád čekám, než budu mít kompletní celou serii. Tato kniha se mě dostala pod kůži a patří k mým nejoblíbenějším knihám.

28.04.2017 5 z 5