1bastinka 1bastinka komentáře u knih

☰ menu

Vánoční překvapení Vánoční překvapení Jacqueline Wilson

pěkné čtení pro děti

13.01.2019


Společenství čarodějů Společenství čarodějů Trudi Canavan

Moje první knižní setkání s fantasy a jsem nadšená.Nikdy dřív jsem podobné knihy nečetla,ale to se změnilo a jsem ráda,že tomu tak je.Nevím jestli se mi budou líbit i jiné podobné knihy od jiných autorů,ale i kdyby ne ,jsem i tak spokojená. Sonea a její mravní čistota a zásadovost se mi moc líbily a i ostatní postavy jsou tak krásně lidské a uvěřitelné,že jsou mi blízké.Moc příjemné čtení

23.06.2018 5 z 5


Mnišská kápě Mnišská kápě Ellis Peters (p)

Pro mě opět klidné, pohodové a přitom napínavé čtení.V dnešní náročné a uspěchané době je to balzám na nervy.Bratr Cadfael je prostě lékem na nervy.

23.06.2018 4 z 5


Harry Potter a relikvie smrti Harry Potter a relikvie smrti J. K. Rowling (p)

úžasný závěr úžasné série,dá se číst znovu a znovu a pokaždé tam najdete nějaký nový detail který vás posune o kousek dál a pokud mi něco chybí tak další pokračování

21.09.2017 5 z 5


Fusing Fusing Jitka Dlouhá

Zajímavá kniha pro všechny kdo rádi zkoušejí nové věci a nebojí se experimentovat.Kniha je plná fotografií i podrobných popisů.

19.06.2015


Tajemství sanitky Tajemství sanitky Suzanne Pairault

lehká oddychová nenáročná četba

04.05.2015


Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

¨No tak teď když to tu čtu přemýšlím,jestli nejsem divná protože mě se ta kniha vážně líbila.A znám spoustu dalších žen kterým také. Pokud jde o popis scén myslím,že jsou dost reálné a navíc probouzejí krásné vzpomínky na dávno zapomenuté doby objevování nového a vzrušujícího světa sexu.Velká slovní zásoba by myslím u takovéto knihy mohla být spíš na škodu. A pokud jde o Popelkovskou zápletku tak to byste vážně chtěli aby to byli dva zoufalí rozvedení životní ztroskotanci?Další dva díly jsou slabší na popis erotických scén,ale zase mají silnější děj.Co z toho je lepší to musí posoudit každý sám za sebe.Já bych určitě dala hvězdičky hlavně této první knize a pak celé trilogii.

21.02.2015 5 z 5


Příliš mnoho manželů Příliš mnoho manželů Elise Title

Tato kniha je naprosto úchvatná,když jsem ji četla poprvé tekly mi slzy smíchu od začátku do konce.Je úplně jiná než ostatní z této edice.Dá se číst znovu a znovu a na síle jí to neubírá.Moc mě mrzelo, když jsem ji ztratila.Byla to dokonalá oddechovka na zahnání smutné nálady a starostí.

03.02.2015 4 z 5


Tessia: Zrození čarodějky Tessia: Zrození čarodějky Trudi Canavan

Velmi zajímavý příběh a jako vždy skvěle napsáno.Jsem opravdu ráda,že jsem objevila tuto vyjímečnou autorku.A těším se na další knihu

20.10.2014 5 z 5


Velká severní? Velká severní? Arthur Ransome

opravdu zajímavá kniha jen mi připadala na rozdíl od jiných knih z této série trochu moc vážná

07.08.2014 4 z 5


Stmívání Stmívání Stephenie Meyer

Dávám plný počet hvězdiček a nic nedodávám abych se tu neopakovala

16.06.2014 5 z 5


Saturnin Saturnin Zdeněk Jirotka

Musím tu napsat , že tato kniha jde se mnou mým životem pár posledních let a určitě mě jen tak neomrzí. Viděla jsem i film, je dost dobrý,ale jak tu někdo psal tak na knihu prostě nemá. Ono vystihnout Saturnina není lehké a asi nebylo pro románového hrdinu jednoduché žít s ním.Já sama za sebe, bych si přála takového Saturnina ve svém životě.V dnešní náročné době není moc lidí co by takhle krásně "sloužili".

16.06.2014 5 z 5


Inferno Inferno Dan Brown

Dlouho očekávaná kniha.A stálo to za to, přečetla jsem ji na jeden zátah a pak ještě jednou.Na poprvé jsem byla trošičku zklamaná zdála se mi trochu jako odvar z jiných knih autora.Pak jsem si na podruhé vychutnala víc detailů a bylo to hned něco jiného.Takže neváhejte a dejte se do čtení.

16.06.2014 4 z 5