vachtova.libena vachtova.libena diskuze u autorů

☰ menu

Petr Knotek

Pjér la Šéz je svělý autor. Tento stav /vědomí/ se musí žít v každodenní praxi. Jeho nejnovější vydaná kniha Zmrdztvýchvstání je chlebem i solí, takže komu čest, tomu sláva. Pro sebe vytvářím takové synonymum Pjérova Modrá kniha (Zmrdztvýchvstání) = Jungova Červená kniha.

25.04.2019


Emil Páleš

Milý M4P4, tak nějak z velké hloubky srdce jste napsal své "vyznání" tomuto člověku a k jeho dílu. No, perly se skutečně rozkutálí daleko od sebe, jen vzácně je lze nalézt, a totéž je stejné i s Přinašeči; nejsou slyšeni a viděni všemi, pouze však těmi, kdo ve svém vývoji stanou tam, aby Přinašeče slyšeli a viděli ( - je to vývoj lidstva, nikdo není horší nebo lepší ) . Velmi se těším na jeho třetí díl Angeologie dějin, bude převážně o Archanděli Michaelovi- nádherný duch času :-) , tak ať se panu Pálešovi dílo daří. A máte pravdu, žijeme v požehnaném čase.......

19.02.2019


Gregg Braden

Skvělý autor a vědec. Četla jsem všechny jeho knihy vydané v češtině , jsou plné hlubokých duchovních poznání předkládaných jazykem vědy, a srozumitelné i pro neodborníky.

07.09.2017


Emil Páleš

Úžasný vědec a člověk, mám velmi ráda jeho pravidelné přednášky na SV i ty další na stránkách Sophia, :-))

06.09.2017


Tatiana Kejvalová

Tánička je nejen skvělá vypravěčka s velmi osobitým a vytříbeným humorem, je to i nádherná lidská bytost................kdo však není, že ?...........příběhy jsou hladké a milé, nechybí nadsázka, ................... být krásný blázen je pocta..............

06.09.2017


Hana Blochová

Každý má svou úroveň poznání, tak to prostě je, to je vývoj. Paní Blochová je perfektně logická, její poznání je sofistikované, nepostrádá intuici- co by vyšší způsob syntézy rozumu a srdce , píše krásné knihy.

06.09.2017