TerezaMondeková TerezaMondeková diskuze u autorů

☰ menu

Kristen Callihan

Úžasné knihy! Skvěle popsané a záživné prostředí kapely, hudby, turné a koncertů, ale i vážných témat... Psychické problémy, deprese, vyrovnání se s minulostí, že sláva není tak úžasná, jak vypadá, ale i lásky, přátelství, naděje, budování důvěry. V jejích knihách nechybí láska, erotika, zvrat, zklamání, důvěra, přátelství... Navíc její knihy jsou neskutečně čtivé, žádné zbytečné protahování a jsou i dost emotivní. Navíc má autorka neskutečný smysl pro humor! Jejím kníhám nemůžu nic vytknout!

20.09.2022


L. J. Shen

Miluju knihy téhle autorky! Její příběhy jsou originální, neskutečně čtivé a dost emotivní. Dokáže napsat úžasný příběh o lásce, ve kterém nechybí vážná témata... Nemoc, zneužívání, týrání, drogy, smrt... Přijde mi, že její knihy mají takové temné zvraty, tajemství. V jejích příbězích je napětí, překvapení, erotika, láska, zvrat, zklamání, důvěra... Navíc miluji hlavní hrdiny, které dává autorka do svých knih.

20.09.2022


Jayne Ann Krentz

Knihy od téhle autorky se mi líbí. Některé jsou lepší, jiné horší, ale moc se mi líbí, že píše příběhy, které jsou směsí romantiky a detektivní záplety. Její paranormální romány, historické romány... V jejích knihách nechybí překvapení, napětí, nebezpečí, romantika, tajemství. Moc se mi líbí, jaké vymýšlí zápletky, jak dokáže všechno do detailu promyslet. Její knihy rozhodně budu číst dál.

20.09.2022


Darcy Coates

Autorka rozhodně patří mezi mé oblíbené. Stále se k jejím knihám vracím a pořád mě baví. Je sice pravda, že mi její knihy moc nepřipadají jako horory, až na nějaké výjimky, ale co se týče duchů, nadpřirozena, tak patří v tomto žánru mezi top. Dokáže skvěle vykreslit atmosféru strašidelných domů, děsivých lesů. Píše neuvěřitelně chytlavě, má originální nápady, skvěle vymyšlené a zajímavé příběhy. Navíc se mi líbí, že takové příběhy dokáže propojit s romantikou.

14.03.2022


Whitney Gracia Williams

Líbí se mi autorčiny nápady na příběhy. Má docela originální zápletky, umí čtenáře šokovat, umí skvěle popsat jiskření a touhu mezi hlavními hrdiny. I slza u jejích knih ukápne. Líbí se mi, že píše příběhy, které... životy hlavních hrdinů jsou skutečné. Nejsou to jenom dokonalé postavičky, které nemají žádné problémy a všude skáče růžový jednorožec, který zvrací duhu.
Ale když si přečtu nějakou její knihu, tak nejsem na 100% spokojená. Vždycky mi v její knize něco chybí. Prostě... to něco. Taky jsem si nemohla nevšimnout jistých společných věcí, které se v jejích knihách opakují. Její ostatní knihy si určitě přečtu, ale moc se do nich nehrnu.

17.07.2021


Meghan March

Stačila jedna kniha od téhle autorky a zamilovala jsem si ji, zařadila se mezi mé oblíbené a rozhodně musím mít každou její knihu a doufám, že jich bude přeloženo víc. Každá její kniha je skvěle vymyšlená a napsaná. Autorka píše neuvěřitelně poutavě, začnu číst a nemůžu se odtrhnout (ani kdybych chtěla). V každé knize jsou dost pikantní erotické scény, smrt, nebezpečí, překvapení, vzrušení, akce a musím říct, že autorka má neskutečný talent čtenáře šokovat. Dokázala i věrohodně popsat svět mafiánů, který mám v oblibě.
Obálky knih od téhle autorky jsou opravdu nádherné. Připadají mi skoro jako umělecké. Jsou erotické, temné, intimní, ale přesto vkusné a sexy. A k příběhu se vždycky skvěle hodí.

03.07.2021


Samantha Towle

Do svých knih dává docela zajímavá témata... domácí násilí, závislost na drogách, cestování, ale pak to napíše tak nereálně, že tomu prostě moc nevěřím. Děvkař, který se opravdu ze dne na den změní. Těžce drogově závislý rocker, který přestane ze dne na den. Její knihy jsou opravdu jenom oddychovky.

16.02.2020


Becca Fitzpatrick

Její knihy jsou napínavé, plné překvapení, lásky, nebezpečí, vzrušení a akce. Taky by bylo opravdu úžasný, kdyby se série Zavržený zfilmovala. Rozhodně bych se na takový film podívala a možná by to byl větší trhák než After. Ale taky je opravdu škoda, že není více knih od této autorky. Její série Zavržený patří v oblasti témat démonů a padlých andělů mezi top. Až mi bylo při posledním díle líto, že už série končí.

16.02.2020


Mona Kasten

Pravý spisovatel je pro mě člověk, který ve mě svou knihou něco zanechá. Ať už je to nějaká hluboká emoce, nebo když s jistotou vím, že nikdy nezapomenu, o čem kniha byla. Když tu knihu můžu číst pořád a pořád dokola. A Mona Kasten ve mě zanechala dost hluboké pocity. Těším se na každou její knihu, na každou větu, na každé její slovo. Mona Kasten je opravdu jedinečná a úžasná spisovatelka.
P.S. Musím říct, že je mi opravdu ctí číst knihy, které napsala samotná Mona Kasten!

16.02.2020


Alice Clayton

Moc se mi líbí, jak dokáže Alice napsat knihu, která je plná erotiky a humoru. Ale zároveň je kniha plná překvapení, lásky a opravdu dokážu u jejích knih vypnout a jenom si příběh užívat. To nemluvím o tom, jak se u knih směju.

16.02.2020


Winter Renshaw

Autorka není špatná. Sice má docela originální nápady na příběhy... asistentka a šéf, učitel a žák, voják a servírka, ale u jejích příběhu mi chybí to něco, to... wow. Zatím jsem si od ní zamilovala jenom jednu knihu. Další její knihy mi nepřijdou nějak chytlavě napsaný. Když je čtu, tak mi přijde něco dobrý, něco strašný. Občas jsem nadšená a někdy se zase nudím. Ale musím říct, že jsou to fajn oddychovky, u kterých se dá skvěle vypnout.

16.02.2020


Katy Evans

Katy je jedna z nejlepších spisovatelek. Přijde mi, že box je taková její poznávací značka. Jsem ráda, že ho přidává do každé své knihy a taky se mi líbí, že do každé své knihy přidá něco nového. Box, bipolární porucha, mafie, násilí, smrt... A taky si myslím, že má opravdu dokonalé obálky! Každá její kniha je prostě úžasná. Skvěle napsaná, promyšlená, zajímavá, originální. V každé její knize je nějaký zvrat, překvapení, romantika, napětí, láska.

19.10.2019


Elle Kennedy

Moc se mi líbí, že skoro do každé své knihy přimíchá hokej. Řekla bych, že je to taková její vizitka, poznávací značka. Její příběhy jsou skvěle napsané, chytlavé, promyšlené a napínavé. Jsou tam momenty překvapení, ale i zvrat. Líbí se mi, že svoje knihy dokáže skvěle propojit. Taky je super, že střídá pohledy hlavních hrdinů. Kniha je pak mnohem lepší a zajímavější. V každé její knize je láska, přátelství, problémy běžného života a taky se při každé její knize dobře zasměju.

07.10.2019


Heather Graham Pozzessere

Opravdu si myslím, že Shannon patří mezi nejlepší autory, kteří píšou knihy o historické romanci. Sice její knihy mají vždycky stejný příběh "nenávidím, nenávidím, odolávám, odolávám, podlehnu a miluju". Přijde mi, že takhle je to vždycky v její knize, ale nemůžu úplně říct, že by mi to vadilo. Každý její příběh se mi líbí. Nechybí tam momenty překvapení, ani zvrat. Příběhy nejsou zbytečně zdlouhavý. Nechybí tam romantika, napětí, nebezpečí. Jsou to i skvělé oddychovky.

07.10.2019


Tammara Webber

Líbí se mi, že její příběh není nějak zkreslený. Věci, které dala do své knihy se opravdu dějí. Znásilnění, rozchody, problémy běžného života... Taky se mi líbilo, že autorka dala do své knihy kluka, který nestojí o to být oblíbený, který neflirtuje s každou dívkou, která okolo něho projde. Její kniha je skvěle napsaná, promyšlená, ale možná až moc krátká. Je to i skvělá oddychovka, autorka dokáže všechno úžasně popsat, ať už jde o místa, pocity, okamžiky. Dokážete si všechno živě představit, všechny emoce prožívat s hlavními hrdiny. Nechybí tam během knihy momenty překvapení, nechybělo ani umění. Jen mě mrzí, že nejsou další knihy.

07.10.2019


Emma Hart

Knihy od téhle autorky nejsou špatné, ale ani nejlepší. Upřímně... její nápady na knihy nejsou moc originální. Myslím, že na tyhle témata tady už knihy byly a mnohem lepší. Její knihy jsou spíše pro teenagery, kteří mají rádi knihy s tématem vysoké školy. Pak se díky zkreslenému popisu v takových knihách začínají na tu vysokou těšit. Kdybych byla naivní, tak bych se na ni začala těšit taky. Tím nechci shazovat její knihy nebo tvorbu, protože má u mě respekt každý člověk, který napíše příběh a vydá knihu.
Prostě její knihy nejsou špatné, ale ani něco u čeho bych řekla wow. Kniha nemá nějak extra zvrat, nějaké překvapení se tam občas ukáže, občas mi ale přišla trochu zdlouhavá, samozřejmě trochu naivní postoje a názory hlavních postav. Plus ta láska, vysoká škola, romantika. Její knihy jsou spíše taková oddychovka, u které můžete skvěle vypnout.

07.10.2019


Tillie Cole

Její kniha vás opravdu chytne za srdce a donutí vás se zamyslet nad tím, co v životě máme a co by pro vás mělo být prioritou. A hlavně... jak důležité je milovat. Autorka píše tak dojemně, že se musí rozbrečet snad každý. Z knihy je vidět, jak je autorka citlivá a romantická. Ale nejhorší na její knize je to, že se to opravdu děje. Spousta teenagerů onemocní rakovinou a občas to nepřežijí. Proto vás kniha donutí se zamyslet. Kniha je opravdu krásná a zároveň smutná, ale taky dojemná, nádherná a jedinečná. Upřímně doufám, že budou i další knihy od Tillie. Takže jestli si budete chtít přečíst knihu Tisíc polibků, tak si připravte snad tisíc kapesníku. Věřte mi, budete je potřebovat!
P.S. Měj v srdci měsíční paprsky a v úsměvu slunce!

29.09.2019


J. D. Hawkins

Nikdy bych neřekla, že by chlap měl takovou představivost, že by chlap napsal... dalo by se říct erotický román. Vlastně mě překvapuje, že nějaký chlap je takový romantik a jestli ano, tak je moc dobře, že píše knihy a může se s námi o své myšlenky podělit.
Jeho knihy jsou plné lásky, romantiky, překvapení, nejsou zdlouhavé, všechno jde rovnou k věci. Ale vždycky mi u jeho příběhu chybí to... něco. To wow, ten zvrat. Ale jsou to super oddychovky.

28.09.2019


Raine Miller

Upřímně... stala jsem se závislou na knihách od Raine Miller! K jejím knihám mě prostě něco táhne. Nedokážu to přesně vysvětlit, ale na jejích příbězích, knihách... něco na nich prostě je. Můžu je číst pořád dokola a furt mě baví.
Jejich děj, zápletky, příběhy hlavních postav, tajemství. Jak dokáže všechny svoje knihy naprosto úžasně propojit, jak na sebe navazují, jak dokáže skvěle napsat historický román, ale taky příběh z moderní doby... prostě mě to ohromuje. Její obálky, které skvěle podtrhují, o čem kniha je, dokonce i ta barva obálky. Jestli mám nějaký vzor, tak je to tato spisovatelka! Škoda, že není přeložených více jejích knih.

28.09.2019


Samantha Young

Každý příběh je úžasně napsaný. Je romantický, originální, překvapivý, napínavý, zajímavý a neskutečně čtivý. Každý příběh má závěr, překvapení, spád. Nechybí ani láska, humor, přátelství. Všechno je skvěle popsané, neudržela jsem slzy.

28.09.2019