Mygli Mygli diskuze u autorů

☰ menu

Jeffrey Patrick Kinney

Poseroutka je skvělý. Pobaví se u něho všichni nehledě na věk. Já už nejsem dítě, a směju se u toho jak střelený. Asi jsem krevní skupina Jeffa Kinneyho ;)

10.08.2018


Erich Paul Remark

E. M. Remarque je machr přes válečná témata. Jsem přesvědčen, že lepší rybář v těchto vodách neloví ani nelovil. Píše tklivě, jeho romány se dotýkají nitra, že mají i někteří muži - třeba já - problém nefňukat. Ještě dlouho po přečtení, zůstávají dozvuky jeho příběhů hluboko v mozku, ten je pomalu vstřebává, ale jakože fakt pomalu, asi jako můj žaludek, do něhož jsem nemilosrdně vpravil půl kilo salátu a pět pěkně tučných vepřových řízků..

09.08.2018


David Walliams

Anglické autory dětské literatury mám hrozně rád a D. Walliamse obzvláště. Černý humor a vážná témata podaná zábavnou a citlivou formou, klobouk dolů. Milí Dejve jen piš, piš a pořád piš, protože nás děláš šťastnějšími. S úctou. Mygli ;)

07.08.2018


Roald Dahl

Pán spisovatel. Jeho styl má drajv a v mých očích není příliš mnoho písálků, kteří by si dokázali hrát se slovy jak Roald. Byl fakt hodně nadaný a múzou polibený. Respekt a všechna čest:)

07.08.2018


Brandon Sanderson

Tenhleten borec jménem B. Sanderson je dle mého názoru jednoznačně nejlepší ve svém oboru. Nemůžu si pomoct, ale co ten dovede stvořit, to je vrchol blaha. V budoucnu bude legendou jako Tolkien. Stopro:)

07.08.2018


Albert Uderzo

Jakože Pan kreslíř.

14.04.2018


Georges Remi

Hergé, jeden ze zakladatelů komiksu to vážně umí, to bezesporu. Neotřelé a originální nápady jež provází jeho příběhy nikdy neomrzí. Ani dospělé:-)

05.01.2018


Karel Čapek

Karel Čapek a Jaroslav Foglar, podle mě dva nejnadanější literáti země české. Bez nadsázky! Jak si tihle dva geniové hrají se slovy!?!... slintám.

19.12.2017