klarinka9974 klarinka9974 diskuze u autorů

☰ menu

Lilly Lucas

Nikdy jsem nečetla série romantických příběhů ale u této autorky to prostě jinak nejde. Hnedka první díl je úžasný, přenese vás do zimy a lyžování a samozřejmě lásky. Lilly Lucas se pro mě stala oblíbenou autorkou hned od prvního dílu. Miluju každou její knihu, postavy v ní a to jak je všechno hezky propleté a navazuje to na sebe. Rozhodně se těším na další její knihy.

10.10.2023


Tami Fischer

Samotná kniha zaujme hnedka obálkou ale i anotací. A proto jsem si knihy přečetla a musím říct, že jsem dlouho nečetla tak povedený, romantický příběhy. Každá kniha má svoje kouzlo a je něčím zajímavá. Postavy jsou sympatické a na samotném konci je vše tak sladké, jak se očekává. Tami Fischer je úžasná mladá spisovatelka a já si chci určitě přečíst další její vydané knihy.

10.10.2023


Soman Chainani

Jeho příběhy Školy dobra a zla, mě vážně baví. I přesto že je to pro mladší čtenáře, i já jsem těmto knihám přišla na chut. Už od prvního jeho dílu, jsem byla nadšená nápadem a napínavým dějem. Knihy jsou doplněné o obrázky, což je velké plus. A já doufám že Škola dobra a zla poslední navěky, nebude poslední jeho knihou, ráda si přečtu i další knihy.

05.10.2015


Jojo Moyes

Tak tato autorka píše naprosto úžasné a dokonalé knihy, jejich děj vás nedokáže odtrhnout od knihy. Tyto příběhy vás opravdu chytí za srdce, protože to jsou příběhy, které se běžně nestávají. Po přečtení její už druhé knihy, jsem byla pokaždé spokojená a nadšená, že mě autorka nezklamala a že její knihy, budou moje oblíbené. Protože tyto příběhy mají něco do sebe a to některým knihám chybí. Chci další a další knihy :)

05.10.2015


Amanda Hocking

Přečetla jsem její knihy o Tryllech během pár týdnů. Byly to skvělé knihy s napínavým dějem, sympatickými povahami hrdinů a lásce. Svět Tryllů byla pro mě první kniha s žánrem fantazi a tolik mě nadchla že jsem vyhledávala knihy se stejným žánrem, kde se bude čarovat, bojovat ale najde se tam i trošku lásky. Pro mě je to skvělá spisovatelka a doufám že Svět Tryllů nebude její jediná kniha kterou jsem kdy četla.

25.03.2015