Zachraňte štěňátka!

Zachraňte štěňátka! https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/226037/zvireci-nemocnice-3-HmD-226037.jpg 4 10 3

Zvířecí nemocnice série

< 3. díl >

Márinka touží stát se zvěrolékařkou. Pomáhá tatínkovi ve veterinární ordinaci i jejich sousedovi na statku. A volné chvíle tráví projížďkami na poníkovi s kamarádkou Majkou a pejskem Stracciatellou. Při jedné takové projížďce je však čeká nemilé překvapení. V místním útulku pro opuštěná zvířata hoří! Márinka a její kamarádi zachraňují před všespalujícím požárem vyděšené psy i kočky. A naštěstí se jim podaří z plamenů zachránit i nemocná štěňátka! Útulek je ale na popel a psi potřebují nový domov. Dokáže jim Márinka pomoct? A vyléčí se zraněná zvířata z šoku i popálenin?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Příroda, zvířata , Pro děti a mládež

Vydáno: , Mladá fronta
Originální název:

Unsere Tierklinik. Rettet die Hundewelpen , 2011


více info...

Přidat komentář

ijupa
29.01.2018 5 z 5

Všechny díly se nám s dětmi moc líbily. V knihách nechybí napětí ani humor. Nikdy se nám nechtělo přestat číst. Moc se mi líbí postavy a jejich vztahy mezi sebou navzájem.

iva23
15.04.2015 2 z 5

V knížce se toho hodně stane a hned se všechno vyřeší. Dávám sice jen dvě hvězdy, ale pokud chcete knížku pro mladou slečnu - čtenářku začátečnici, tak to zas tak špatný tip není.


iva23
09.04.2015 2 z 5

Knížku zrovna čtu dceři (7 let) před spaním, ale na předčítání mi moc vhodná nepřipadá. Nečte se dobře, celkem dlouhé věty, dlouhé kapitoly, žádné obrázky - jen pár černobílých. Doporučila bych pro děvčata cca od 8 let pro samostatné čtení.