Ve vlčím doupěti

Ve vlčím doupěti https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/431647/bmid_zvireci-detektivka-ve-vlcim-doupeti-WAy-431647.jpg 4 23 7

Chtěl, aby v Dalekém lese už konečně někdo spáchal skutečný zvířecí zločin. Všech těch drobných přestupků měl až po krk. Koho zajímá krádež cedrové šišky, neuklizený trus na pasece nebo vyškubnuté pero z ocasu? A teď se to stalo! Vražda! Truchlící vdova, hamižní advokáti, svědkové, podezřelí… Přesně jak to má být v opravdové zvířecí detektivce. Detektiv Jezevec Starší a jeho pravá ruka, horkokrevný Jezevecour, už jsou pachateli na stopě.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro děti a mládež , Příběhy

Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

В логове волка , 2016


více info...

Přidat komentář

broskev28
03.03.2024 5 z 5

Tak tohle byla pecka! Už v první kapitolce se objevilo muchito, piňa kláda a třesk'n'plesk a já byla lapena; skvěle napsané a skvěle přeložené, paráda! Vůbec netuším, jak tohle poberou mladší čtenáři, ale jestli to nepoberou, jsem rozhodnuta nabízet tuhle knihu i dospělákům – a možná právě jim. Vyzkoušejte sami a budete překvapeni!

Alíša236
18.02.2024 5 z 5

Opravdu hodně mě bavilo knihu dětem číst a děti bavila neméně. Syn pořád spekuloval o tom, kdo mohl čin udělat, jak by se to mohlo stát a obě mě nutily číst i jindy než je večer ve vyhrazený čas.


Ellis03
27.08.2023 5 z 5

Utla kniha, která se tváři, jako literatura pro děti - já osobne si myslim, ze děti ji ani zdaleka nedokážou docenit. Jinak za mě je naprosto skvělá. Vtipná, genialni. Ty narážky - rozdělení roli zvířat (například ohledavac mrtvol), ty pokrmy - vlk a prave hriby - já jsem nadšena. A určitě se ke knize ještě rada vratim. Naprosto originální detektivka :) a rozhodne doporucuji!

dohnálci
21.11.2022 3 z 5

Opět jedna z knih, kdy hned od začátku nevím pro koho autor knihu psal. Kniha nádhernými ilustracemi, jednoduchostí a zápletkou odpovídá literatuře pro děti v kontrastu s narážkami na muchito, rozpolcenou osobností Jezevecoura apod. Ve mně však vyvolává zvláštní rozporuplné pocity.

MiLiška
07.09.2020 4 z 5

Prvních pár řádků a říkám si, co jsem si to zase koupila... Pak jsem se poprvé zasmála, podruhé a kniha mě začala zajímat. Zápletka se malinko zaplétala, takže o malá překvapení nebyla nouze. Příjemné čtení, hezké ilustrace.

annes
24.06.2020 3 z 5

No jako teda až na dobré názvy - např Jezevecour a KvakApp mi kniha nepřipadala nijak úchvatná. Detektivka v lese je super nápad, rozuzlení bylo také nečekané, ale mezi mé oblíbence určitě nedosáhne a ani další díl neotevřu.

danielosbourne
10.03.2020 5 z 5

Občas si rád svoje čtecí plány ozvláštním nějakou dětskou knihou, u které si příjemně oddychnu. Tentokrát jsem sáhl po téhle Zvířecí detektivce a musím přiznat, že to byla trefa do černého!
Tenhle kouzelný příběh mě velice bavil a byla to příjemná změna od detektivních a thrillerových knih pro dospělé. U knihy jsem se skvěle bavil a ne jednou jsem se opravdu od srdce zasmál. Autorka vytvořila sympatické, zvířecí hrdiny a musím zde pochválit i překladatele, který si s knihou pěkně pohrál a minimálně na jménech postav odvedl skvělou práci. Kniha je navíc doplněna nádhernými ilustracemi a není jich v knize málo. Některé z nich jsou znázorněny přímo na obálce knihy, takže můžete získat už teď představu, jak krásná je kniha uvnitř.
Tuhle knihu byste měli rozhodně pořídit svým zvídavým ratolestem a malým fanouškům detektivních příběhů, protože nejen, že se u knihy skvěle zabaví, ale pokud se zapojíte do čtení i vy, skvěle se pobavíte a zároveň získáte příjemné chvíle se svými dětmi. :)
Já doufám, že vyjdou další díly z této série, protože určitě budu ten první, kdo po nic s nadšením sáhne.

Autorovy další knížky

Anna Starobiněc
ruská, 1978
2020  69%Člověk nula
2022  80%Právo dravca
2021  90%Vlčí brloh
2022  70%Pazúry hnevu

Kniha Ve vlčím doupěti je v

Právě čtených2x
Přečtených34x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených4x
Knihotéce36x
Chystám se číst18x
Chci si koupit3x