Zvířátka z Betléma - Sedm pohádek o poselství Vánoc

Zvířátka z Betléma - Sedm pohádek o poselství Vánoc https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/428693/zviratka-z-betlema-sedm-pohadek-o-p-eeU-.jpg 4 4 3

Zvířátka z Betléma je knížka pro pohlazení a zamyšlení. Přes vlastnosti a příběhy zvířátek nám přibližuje poselství Vánoc a to cenné, co z nich můžeme pro sebe dále čerpat: laskavost, vůli, naději, bezpečí, přijetí, naši jedinečnost i směr, kudy kráčet dál. Napsala je a ilustrovala PhDr. Martina Dobešová, Ph.D. Sama autorka tyto pohádky nazývá paralelními - přicházejí ze světa, kterému lépe rozumíme a jasněji vidíme, co se nám to děje, co s tím a kudy dál. Příběhy zvířátek proto osloví nejen děti, které jim neobvykle rozumí, ale také dospělé. Pohádky Zvířátka z Betléma jsou "přesahové", můžeme se k nim opakovaně vracet a vždy najít něco nového a moudrého. Doplňují je jemné a něžné ilustrace, které dotvářejí sváteční atmosféru. Přinášejí krásné společné chvilky k zastavení a přemýšlení.... celý text

Přidat komentář

Matematicka
08.05.2021 1 z 5

Negativní hodnocení tu většinou ani nedávám, ale v tomto případě učiním výjimku. Paní autorka se asi snažila literárně i výtvarně, ale já bohužel její literární snažení nemohu hodnotit příliš vysoko.
Lituji dne, kdy jsem si tuto knihu koupila na internetu bez prohlédnutí, protože znám mnoho podstatně kvalitnější poezie pro děti. Tuto knihu svým dětem číst nebudu.

Bullerbyn
11.11.2020 5 z 5

Prvni kniha,kterou zde hodnotim.Ma v sobe nadeji a laskavost,kterou ted vsichni potrebujeme.Vsechny pohadky doprovazi nadherne obrazky.Ma nejoblibenejsi pohadka-ta o vuli.


Marketka_Ketty
28.12.2019 5 z 5

Zvířátka z Betléma pohladí malé i velké a naladí každou uspěchanou duši. Děkuji za to.

Štítky knihy

pohádky Vánoce pro děti poezie

Autorovy knížky

2019  80%Zvířátka z Betléma - Sedm pohádek o poselství Vánoc

Kniha Zvířátka z Betléma - Sedm pohádek o poselství Vánoc je v

Přečtených4x
Doporučených1x
Knihotéce1x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x
dalších seznamech2x