Ztracené umění myslet

Ztracené umění myslet https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/386348/mid_ztracene-umeni-myslet-gHW-386348.jpg 4 5 2

Cílem této knihy je naučit vás, jak zlepšit svou emoční i obecnou inteligence, což obvykle vede ke zvýšení úspěšnosti v životě. Najdeme zde aplikaci nejnovějších výzkumů do každodenního života. Kniha Ztracené umění myslet vás také naučí jasněji přemýšlet, posílit vaše vztahy, zlepšit náladu a žít delší a šťastnější život. Je praktickým nástrojem, který můžete využít ke zlepšení svého duševního výkonu, emoční inteligence a celkové spokojenosti v životě. Při čtení této knihy otevřete svou mysl, odhoďte předsudky a pokuste se přijmout a naučit se něco nového. Věřím, že díky tomu dosáhnete zlepšení emoční inteligence, kvalitnějších vztahů a budete prožívat šťastnější a úspěšnější život. Prožijte svůj život s chutí, ať vám každý den přináší spokojenost a také novou motivaci k růstu.... celý text

Žánr:
Osobní rozvoj a styl , Zdraví , Encyklopedie

Vydáno: , Advent-Orion
Originální název:

Lost of art of thinking


více info...

Přidat komentář

Juss-Berry
02.01.2023

Skvělá kniha pto ty, kteří chtějí změnit sami sebe a nebo chtějí pomáhat druhým lidem. Komplexní psychologická kniha, která hovoří zejména o tom jak pracovat s emoční inteligencí. Kniha je vhodná pro studium na gymnáziích a středních školách. Každý, kdo se do této knihy začne, pochopí smysl života.

uzivatel5733
12.09.2021 5 z 5

Kniha mne oslovila hlavně tím, jak je náš mozek úžasný, ocenil jsem i návod, jak se naučit být pozitivní. Doma je to vždy náročnější :), ale po měsíci jsem zjistil, že začínám být v některých oblastech pozitivní. Využití je i pro studující děti, jak se připravit třeba na zkoušku. Je velice přehledná a zpracovaná pro laika. Myslím si, že investice se mi vyplatila.


Autorovy další knížky

Neil Nedley
americká
2007  87%Život bez deprese
2018  76%Ztracené umění myslet
2004  100%Život bez depresie
1992  0%Preventívny program proti rakovine

Kniha Ztracené umění myslet je v

Právě čtených2x
Přečtených4x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce2x
Chystám se číst3x
Chci si koupit1x