Zrazená dáma

Zrazená dáma https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/20100/zrazena-dama-20100.jpg 4 43 5

Sestry Applegateovy série

< 3. díl

Sága rodiny Sinclairů série

9. díl

Slečna Madeline Applegateová žije se svým invalidním otcem na skromném venkovském sídle. Je přesvědčená, že to tak zůstane až do smrti, protože dala slib, že bude o otce pečovat. Její všechny sestry jsou už všechny provdané a ve světě, ona je však se svým osudem spokojená. Všechno se ale změní jedné bouřlivé noci, kdy stižena rozum beroucím záchvatem migrény zůstane přes noc v opuštěném altánu v lese. Stejný úkryt si vybere i náhodný poutník - lord Carter, vikomt Weller. Po společně strávené noci, během níž vikomt jako pravý džentlmen o trpící Madeline pečuje, jsou v altánku přistiženi a Madeline je společesnky neodpustitelně kompromitována. Vikomt má však také svá trápení a na budoucnosti mu příliš nezáleží. Nabídne Madeline sňatek z rozumu, ale oba přitom vzplanou vášní a ztratí srdce. Adriana však dohánějí jeho stíny z minulosti…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Levné knihy
Originální název:

A Lady Betrayed , 2007


více info...

Přidat komentář

petraj30
30.06.2021 1 z 5

Popravdě jsem moc ráda, že mám celou sérii za sebou a už nikdy víc. Bylo to nudné, nudné, nudné a ještě jednou nudné. Jestli ta detektivní zápletka měla nějak ozvláštnit děj, nevím, ale ať už s ní nebo bez ní, byla to nuda. Nejhorší díl. Táhlo se to jako sopel. Omlouvám se jestli jsem urazila něčí jemnocit:-), ale jinak se to opravdu nazvat nedá.
Ani se zápletkou bych netvrdila, že to bylo napínavé nebo to mělo nějaký děj.
Bylo to až moc nereálné a ten konec strašně kýčovitý.
Bohužel ani jeden z hrdinů se mi nezamlouval a ten konec s jejich otcem byl na mě už moc.

kacenka6144
01.07.2020 2 z 5

Za mě je to z celé série nejslabší knížka. Adrian prchá několik let před svým bratrancem a pak to všechno vyřeší v jedné stránce. Celý příběh je trošku přitažený za vlasy.


danca044
18.12.2012 3 z 5

Velice hezká kniha a skvěle napsaný příběh. Nicolle Byrd je dobrá spisovatelka a jistě si přečtu další její knihy.

modranka
28.11.2012 1 z 5

Nicole Byrd je vlastne pseudonym matky a dcéry, dvoch žien vekovo odlišných a v príbehu to je aj poriadne cítiť. Príbeh bol akýsi divný, hlavný hrdina mi bol nesympatický a pri scéne v kostole, keď pištoľou na nevestu mieri vrah a budúci manžel sa zdekuje a prchne zo scény vraj preto, aby vraha chytil vonku ma normálne dvihol z kresla. Celá dejová zápletka vyznela hlúpo. Ak bol Adrian majorom nepochopila som prečo nie je schopný vytvoriť stratégiu, aby chytil vraha, ktorého mali na dosah ruky. Bojové scény boli ako vystrihnuté z kovbojky. Táto dvojica autoriek nebude moja parketa. Jedna moja hviezdička putuje k práci matky - Cheryl Byrd Zach (jedna z autoriek), lebo presne viete, ktoré časti napísala ona a ktoré jej dcéra.

Shakespeare
03.05.2012

okouzlující příběh, který vás nadchne, nechybí láska, erotika a navíc to nebezpečí ...

Štítky knihy

historické romance

Autorovy další knížky

Nicole Byrd
americká, 1947
2008  73%Zrazená dáma
2009  75%Dáma v nesnázích
2009  82%Drahý podvodník
2007  74%Šarlatová vdova
2007  71%Svádění sira Olivera

Kniha Zrazená dáma je v

Přečtených80x
Doporučených4x
Knihotéce101x
Chystám se číst6x
Chci si koupit4x
dalších seznamech1x