Zoufalá volba

Zoufalá volba https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/475378/bmid_zoufala-volba-EG9-475378.jpg 3 19 6

Krásná Fenella žije se svými třemi mladšími sourozenci a starou chůvou osamělý život na venkově. Její extravagantní otec, slavný malíř, se o svou rodinu pramálo zajímá, a tak role ochránkyně padá na bedra mladé Fenelly. Nemá proto čas se zabývat ani nedostatkem nápadníků, ani tím, že pochybný životní styl jejího otce většinu sousedů odrazuje a rodina žije velmi osaměle. To se však změní toho dne, kdy se v Křížovém domě objeví major Rex Ransom a žádá, aby ho ubytovali. Pohledný Rex dívku naprosto uchvátí a zdá se, že nic nebrání úžasnému románku. Jenže pak se stane něco strašlivého a Fenella se musí rozhodnout. Má se provdat z lásky, a nebo z rozumu? Má se pokusit zabránit dalšímu skandálu, který by se mohl dotknout její rodiny, nebo se má vydat za hlasem svého srdce? Musí za každou cenu ochránit své sourozence, nebo je načase, aby i ona našla na světě trochu lásky?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

This Time It's Love


více info...

Přidat komentář

mariva
03.04.2024 2 z 5

Připadá mi, ze tohle je jedna z nejslabších knih autorky. Většina jejích knih je krátkých, žádný velký děj, ale tentokrát skáče od jedné postavy ke druhé, že jsem se v tom ztrácela. Na těch pár stránek příliš mnoho postav, objevují se a mizí na každé druhé stránce, něco říkají, ale s celkem to moc nesouvisí. Prostě autorku zrovna něco napadlo, ale už to dál nerozvedla. Nečekala jsem strhující dílo, ale tohle je o ničem.

evineckY
03.02.2023 4 z 5

Až už nebyli dva lidé, ale pouze jeden. 
Tohle je láska!

Jak se říká - '' z nouze ctnost ''a přitom je to to pravé :-)


Gabriela143
01.07.2022 2 z 5

Síce to je milé, ale docela nuda.

LenaWirus
23.02.2022 1 z 5

Co k tomu říct - dočetla jsem pouze z důvody, že můžu knihu zařadit do čtenářské výzvy. Jinak se jedná dle mého názoru o knižní odpad.

AliceTief
18.01.2022 4 z 5

Zase krásně napsané, takové odlehčující s happy endem, ale jak je již psáno, autorka má lepší knihy

tereza5492
14.12.2021 3 z 5

Kniha na jedno odpoledne která pohladí po duší, ale od autorky mám oblíbenější knihy.