Zoloe a její dvě pomocnice neboli Několik týdnů života tří hezkých žen

Zoloe a její dvě pomocnice neboli Několik týdnů života tří hezkých žen
https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/18796/bmid_zoloe-a-jeji-dve-pomocnice-neboli-n-LEP-18796.jpg 3 56 56

Erotická novela o třech zámožných a prostopášných dámách, jejichž příhody vedle bezuzdné erotiky nepostrádají ani až romantické pasáže, právě tak jako místa hlubšího zamyšlení. V kontextu Sadovy tvorby patří toto dílo k textům relativně krotkým a nikoli vrcholným, což vede občas k otázkám po pravosti jeho autorství.... celý text

Literatura světová Erotika
Vydáno: , Levné knihy

Zoloë et ses deux acolytes, 1800

BarboraJir
07.03.2020 2 z 5

Nebavilo mě, odložila jsem.

daza.dt
25.10.2016 2 z 5

jak už bylo napsáno.....no. Filozofické pojednání o mravech, popisy prostředí, smýšlení - vše až moc obsáhlé. Žádné vulgarity, nemravnosti nečekejte. Nedlouhé počtení - chvílemi pro mne až zbytečně dlouhé. Moje hodnocení - neurazí, ale ani nenadchne.

Hrefna
29.03.2012 2 z 5

No...krátký příběh o třech svobodomyslných, bohatých a vášnivých ženách, vmáčknutý na pár stránek. Popisy postav velice strohé, děj kromě erotických scén také žádný, zápletka i rozuzlení nijaké. Co však musím ocenit je, že i když se kniha skládá skoro ze samých lechtivých scén, tak není vůbec vulgární, všechny scény jsou popsány s neuvěřitelným citem, jsou až skoro romantické. Řadím do sekce literatura vhodná na toaletu.

2006  59%120 dnů Sodomy
2002  66%Justina aneb Prokletí ctnosti