Boží hlídka

Boží hlídka https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/399458/bmid_wonder-woman-4-bozi-hlidka-JzG-399458.jpg 4 28 2

Od chvíle, kdy Wonder Woman poprvé vstoupila do našeho světa, ji sleduje Boží hlídka. Ale kdo jsou a co vlastně chtějí? Dianina cesta za odhalením pravdy, která začala první knihou, tady vrcholí… a přichází zrození někoho, kdo může být jejím největším protivníkem.

Žánr:
Literatura světová , Komiksy , Fantasy

Vydáno: , Crew
Originální název:

Wonder Woman, Volume 4: Godwatch , 2017


více info...

Přidat komentář

fvalek
07.06.2020 5 z 5

S trochou nadsázky by se po vzoru "Lex Luthor: Muž z oceli" dal tenhle díl nazvat "Veronica Caleová: Amazonka". Moc hezká výplň Roku jedna a Pravdolží s prequelovými rysy, která odhaluje a dovysvětluje spoustu událostí, které nejen doplňují zprvu trošku zmatený příběh, ale zároveň trošku zlidšťují a racionalizují Veronicu.

Seskládání puzzlíků děje nakonec utvořilo opravdu velkolepý příběh, i když stále se dá říct, že některé úryvky chybí. Epizodní postava Kirké byla zajímavá, i když trošku předimenzovaná. Co se mi zase tolik nelíbilo, byla vsuvka o Supermanovi a Batmanovi, což se podle mě tak nějak nehodilo, ale zase na druhou stranu proč ne, nějak museli nahnat stránky, když byl tenhle díl vůbec nejtenčí z celé série. Kresba byla zajímavá, pěkná, obálka je prostě úžasná, jen mě trošku zmátla jiná kresba Phoba a Deima, tam jsem si až po chvíli uvědomil, kdo jsou. Číst komiksy WW jako maraton se rozhodně vyplatilo! :)

Lenka.Vílka
30.07.2019 5 z 5

Jedinou vadou tohohle komiksu je, že nedává smysl sám o sobě. Jenom jako celek všeho. Protože se tam toho stane moc, ale vlastně vůbec nic. A já se nemám tušení, jak napsat tenhle komentář. Dnes ze mě víc nevypadne. Možná to napravím až za sebou přečtu všechny díly série znovu...