V princově loži

V princově loži https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/14050/bmid_v-princove-lozi-out-14050.jpg 4 168 21

Zneuznaní princové série

1. díl >

Rok 1813. Katherine Merivaleová se zoufale snaží najít společensky přijatelného ženicha. V úvahu připadá mladík, k němuž už od dětství chová něžné city, ale ten se zatím nevyjádřil. Katherine si zoufá, protože se potřebuje provdat, aby získala přístup ke značnému dědictví. V takto svízelné situaci rozhodně nestojí o další komplikace, ale osud rozhodne jinak. Do cesty jí vstoupí proslulý sukničkář Alec Blake, jehož podmanivý pohled a náruživé polibky značně naruší Katherinin spořádaný život. Alec Blake, má hraběcí titul a je jedním ze tří levobočků následníka anglického trůnu. Nic z toho mu ale nezajistilo bohatství, a tak se tajně rozhlíží po bohaté nevěstě, která by zaplatila jeho dluhy. Půvabná Katherine mu padne do oka a Alec nasadí všechny zbraně zkušeného svůdce, aby ji získal. Z jejích vášnivých reakcí pozná, že zvolil správnou taktiku, ale věc má jeden háček: Katherine se chce provdat z lásky. Co se stane, až prohlédne Alecův klam?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Domino
Originální název:

In The Prince´s Bed , 2004


více info...

Přidat komentář

Ála1968
27.03.2023 3 z 5

Abych pravdu řekla, příběh mě moc nezaujal.Doufám, že další díly budou lepší, protože Sabrina umí lépe.

katkaq
11.02.2022 3 z 5

U některých vtipů, zejména záměny cizích slov jsem se opravdu zasmála a knížka se mi četla dobře. Alec mi bohužel k srdci nepřirostl. Měl k tomu blízko, ale když jsem viděla jeho lhaní a manipulace tak jsem z něj nadšená nebyla. Zvlášť když v nich neustále pokračoval. Pár se nezařadil mezi moje oblíbené páry, ale dám téhle sérii ještě šanci, protože jsem zvědavá na ostatní bratry.


rampapa
21.12.2021 5 z 5

Na tuto knížku jsem se hodně těšila a jsem jí nadšená. Miluji Aleka a Katherine. Příběh jsem si hnedka zamilovala. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a 19. století.

johana3160
11.11.2021 3 z 5

Celkem klasicka romance 19.st. Nic prekvapiveho, jen mozna trochu zajimava minulost hrdiny (nemyslim jeho rodokmen).. celkem prijemne se to cetlo, ale jak uz zaznelo nize, mohla byt o neco kratsi.

Maruš.D
11.04.2021 4 z 5

Kniha se mi líbila, ačkoliv byla trochu zbytečně dlouhá na můj vkus. Nebo jí chybělo udržovat to správné napětí po celou dobu čtení.
Alex byl zajímavá postava, která si vytrpěla své. Byl velmi tvrdohlavý a hrdý, ale i vášnivý, vtipný a hezký. Kathrine byla z docela podobného těsta. Ocenila bych, kdyby se postavy lépe poznávaly, místo věcného hádání se a obviňování. I přes to se příběh četl pěkně a jsem zvědavá na příběhy ostatních bratrů.

Lee7
07.08.2019 3 z 5

Vtipný, vášnivý a zajímavý hlavní hrdina, přečteno za noc a musím říct, že jsem se bavila :) I když děj pro mě byl poklidný a hezky volně přecházel.. pro klidný čas je kniha akorát určená.

havrmoni
17.01.2019 5 z 5

Prečteno podruhé po cca 4 letech. Alec mi byl daleko sympatičtější i přesto, že jí lhal. Vzhledem k tomu jak podle svého taťky soudila muže a jak se i podceňovala, tak kdyby jí řekl pravdu, vzalo by to krátký konec. Takže takhle to bylo fajn.

Lembac
12.06.2018 2 z 5

Katherine správně tušila, že Alecovi jde především o její dědictví. Dokonce se ho několikrát ptala, co je pravým důvodem jeho zájmu o ni, ale Alec jí nikdy čistého vína nenalil a jen dál lhal a mlžil. Nějak v sobě nemůžu vykřesat sympatie k chlapovi, který pro svůj prospěch (a je jedno, že ty prachy nechtěl prohýřit, ale smysluplně investovat) manipuluje ženou, která se mu vydá všanc.
Katheriny mi bylo převážně líto, Alecovi jsem pro jeho neupřímnost nemohla přijít na chuť a nedomrlý Sydney uprostřed hledání vlastní identity mi taky k srdci nepřirostl. Pouze Katherinina sobecká matička svým nesprávným používáním cizích slov sem tam zpestřila jinak celkem předvídatelný děj knížky.

ketvin
13.03.2018 2 z 5

Už jsem moc vybíravá :) Kniha přečíst šla, ale nenavnadila mě na další díly... Příběh nebyl napínavý, pozvolně klouzal podle předem známého scénáře a nepřišlo jediné překvapení... Do hrdinů se člověk také nezamiluje a ani do potencionálních hrdinů dalších dílů...takže "jdu jinam" :)

Turiel11
15.08.2017 4 z 5

Krásné krásné krásné. Kniha se četla v podstatě sama a hlavní hrdinové byli zajímaví. Kniha předčila moje očekávání.

účetní
04.08.2016 5 z 5

Pěkná kniha, chvíli to trvá, než se plně projeví charakter Aleca, není to jeden z hrdinů, který Vás uchvátí po pár stránkách, je nutno nad ním trochu přemýšlet, co je na tom člověku dobrého, jaký vlastně je. Závěr byl pěkně zpracovaný a to, jak na mě hlavní hrdina působil, se ukázalo jako správné. Někdy trochu prudší povahy, ale poté, co dokázal Katherine otevřít své srdce dobrý chlap, hrabě nehrabě byl ochoten sám přiložit ruce k dílu, aby vytvořil domov a postaral se o ladem ležící půdu. S Katherine se k sobě moc hodili. Moc pěkná byla v závěru ta pasáž, kdy za ní přišel k Sydneymu. Myslím, že i překlad byl kvalitní, pěkně se to četlo. Moc se těším na druhý díl.

LilianaFalcon
28.07.2016 5 z 5

Závěr byl bezchybný. Samozřejmě čekaný, ale autorka se zdržela přílišného natahování a schazování hlavních hrdinů.

Kessy1990
11.09.2015

Tato kniha mě velice nadchla. Když jsem ji dočetla tak jsem se těšila až si předčtu další :) Velice doporučuji. Moc pěkné čtení :)

moudivlacek
03.09.2015 5 z 5

Ze začátku jsem si říkala - průměr, ale zas tak špatné to nebylo. Na konci jsem se těšila na další díl série.

Kabi
10.11.2014 4 z 5

Hezký příběh, kniha se dobře četla.

liletka_a
26.06.2014 3 z 5

Jako první jsem četla druhý díl: Princova milenka a možná to byla chyba, jelikož číst druhý díl, opravdu stojí za to. :) Bohužel tento mě trošku nudil. Chybělo mi tam napětí i jiskra. Ale na druhou stranu Katherine ani Alek nebyli špatní, určitě na dlouhé letní večery jako dělaná. :))

miruska1
12.12.2013 5 z 5

Kniha ma nesklamala. Je to pribeh typicky pre tuto autorku-zapletka jednoducha,napetie minimalne,ale ten eroticky nadych.... :-D.

malazluta
16.09.2013 1 z 5

Tato kniha byl můj druhý pokus o to, přečíst si něco od této autorky a stejně, jak se mi to stalo u prvního díla, mě moc nenadchla. S. Jeffries prostě píše příběhy, které se mi okamžitě po přečtení vykouří z hlavy. Do dalšího "pokusu" přečíst si její další knihu se už pouštět nebudu - její styl psaní mi prostě nesedí, ale to je můj problém;-)

PomněnkaPrvní
04.05.2013

Opět jsem si potvrdila, že Sabrina Jeffries píše vtipně a poutavě. Příběh je hezký, příliš napětí tam ale není, jen si člověk říká, kdy už to praskne a Katherine se dozví, že Alec je vlastně jen lovec věna. Je roztomilé, jak k Alecovi promlouvá svědomí a jak se postupně do Katherine zamilovává, ačkoliv si to (jak jinak) neuvědomuje.

Monika Pau
11.06.2012 5 z 5

Jedna z nejlepších knih:-)