Princova milenka

Princova milenka https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/14051/bmid_princova-milenka-iCM-14051.jpg 4 170 17

Zneuznaní princové série

< 2. díl >

třídílná série o zneuznaných princích - 2. díl: Rok 1814 Krásná Regina Tremaineová už odmítla tolik nápadníků, že se jí ve společnosti začalo říkat dáma bez slitování. Nedělá to však z vrtošivosti, ale proto, že v hloubi duše skrývá temné tajemství. Sama je sice rozhodnuta zůstat nezadaná, ale o to více přeje milostné štěstí svému bratrovi, který se uchází o půvabnou Louisu Northovou. Ani Louisa nezůstává lhostejná, ale proti rozkvétající lásce se ostře postaví její bratr, neblaze proslulý vikomt Drak, nelegitimní syn následníka trůnu. Říká se o něm, že na svém sídle vězní ženy, které mu odmítají být po vůli. Mezi londýnskou smetánkou má nejhorší pověst, ale Regina potlačí strach a vydá se za ním. Chce se u obávaného vikomta přimluvit, aby nestál v cestě jejímu bratru, avšak dočká se povýtce urážlivé odpovědi: ano, Louisa se může scházet se svým vyvoleným, ovšem za předpokladu, že se Regina nebude bránit občasným dostaveníčkům se samotným vikomtem. Regina se zprvu samozřejmě zdráhá, ale pak prvotní nenávist začne přerůstat ve zcela jiný cit... Je vůbec možné, aby vztah obletované krásky a všeobecně opovrhovaného netvora nevyvolal skandál století?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Domino
Originální název:

To Pleasure A Prince , 2003


více info...

Přidat komentář
Ála1968
Ála1968
27.03.2023 4 z 5

Tento díl byl lepší než první, který mě moc nezaujal.Autorka umí i lépe.

katkaq
katkaq
11.02.2022 3 z 5

Kniha se mi líbila o něco více než předchozí díl, ale i přesto bych našla 50 stránek, které bych vytrhla a vůbec by mi nechyběly. Trochu lituji, že jsem prvně četla sérii Škola dědiček, a tak už o Louise už něco vím, ale musím přiznat, že jsem si to prvně vůbec nespojila. Líbilo se mi, jak si Regina stála za svým. Drak byl rozhodně lepší postavou než Alec.


rampapa
rampapa
21.12.2021 5 z 5

Na tenhle díl jsem se hodně těšila a jsem jím nadšená. Knížka se četla úplně sama. Drake jsem si zamilovala už v prvním díle a teď ho mám ráda ještě víc. Regina byla úžasna. Už se nemůžu dočkat až si přečtu poslední díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.

johana3160
johana3160
14.11.2021 3 z 5

Nic moc. Neoslni neurazi.

Maruš.D
Maruš.D
12.04.2021 5 z 5

Druhy díl mne bavil více než první.
Markus byl velmi zajímavá postava. Velký, nebojácný, tvrdohlavý a zlomený muž, který nepoznal moc lásky, a pak nevěděl, jak nakládat s pocity. Ve společnosti si vedl jako slon v porcelánu a v lásce ještě hůř. Přesně potřeboval potkat někoho takového jako Regina. Ta byla svérázná bojovnice, která se jen tak nedala zlomit. Líbilo se mi napětí mezi nimi, rozhovory a humor. Konec se mi až tolik nelíbil. Markus mohl trochu více bojovat, takhle mu to spíše vše spadlo do klína. Pro mě je zde hodně nezodpovězených otázek ohledně Luisy a tak doufám, že se to dozvíme v další knize.

Lee7
Lee7
13.08.2019 3 z 5

Pro mě díl dva asi lepší než jedna.. bylo zajímavé a bouřlivé čtení a jejich rozvášky.. :)

havrmoni
havrmoni
18.01.2019 5 z 5

Tenhle díl patří k mým oblíbeným. Mám takovou pomyslnou desítku oblíbených knih a postav, tato patří k nim. Tady nemám co dodat. V tomto příběhu je začátek dvojice Simon a Louisa ( moc je nemusím) ze série Škola dediček. Aby člověk pochopil tuto dvojici bylo by dobré přečíst si nejprve tento díl před jejich příběhem.

Lembac
Lembac
14.06.2018 3 z 5

Tento druhý díl ze série Princů, tedy přesněji řečeno princových synů, se mi líbil krapet víc než kniha první. Hlavní mužský hrdina - Markus North, vikomt Draker - má být sice neblaze proslulý podivín, ale ve skutečnosti je to celkem správný chlap, který se snaží chránit sebe a svou sestru tak, aby se jim oběma dobře žilo. Stojí oběma nohama pevně na zemi, je rozumný, sečtělý a svědomitě se stará o své panství a své poddané. Regina má přezdívku "Dáma bez slitování", ale ani u ní první dojem není ten správný. Nese si v sobě totiž velkou nejistotu, kterou se snaží obrážením večírků jen zamaskovat. Jako pár se mi Regina a Markus líbili, což už nemůžu říct o jejich sourozencích Louise a Simonovi.
Knížka se četla docela dobře. Trošku zdlouhavé bylo jen neustálé Markusovo a Reginino škorpení, které klasicky vyústilo ve vzájemnou dohodu, která byla ale záhy jedním z nich nedodržena, což zase vedlo k hádce, která zase vedla k další dohodě.....pořád dokola. Jinak se mi příběh zamlouval a dávám hezké tři hvězdy.

Turiel11
Turiel11
26.08.2017 5 z 5

Hlavní hrdinové, stejně jako v prvním dílu (možná i trošku víc), jsou nevšední a tím jsou mi velmi sympatičtí. Opravdu moc se mi líbil příběh a to, jak se vyvíjel. A cesta, kterou k sobě hlavní hrdinové došli....aaaach. Dámy, to se čte samo. :-D

účetní
účetní
17.12.2016 5 z 5

Moc pěkná kniha. Drak se zpočátku opravdu choval jako podrážděný drak, vytvořil si svůj osamělý svět, v němž se cítil dobře, ale hluboko ve svém srdci toužil po rodině. Regina byla velice odvážná dáma, která se Drakovi hrdě postavila. Ukázala Markusovi, že je hoden toho, aby ho někdo miloval a dokázal v něm vidět vzdělaného, oddaného a skvělého muže, bojovala o jeho lásku až nakonec prolomila jeho drsnou dračí slupku. "Kdo by nemiloval ženu, která vstoupí do dveří se srdcem na dlani..... "

Kessy1990
Kessy1990
11.09.2015

Ze všech třech dílu se my tato kniha líbila nejvíc. Četla jsem ji jedním dechem. Bylo to zase něco jiného a určitě se autorce kniha velice povedla.Už se těším až si přečtu třetí díl :)

moudivlacek
moudivlacek
03.09.2015 5 z 5

Přezdívku "Drak" si hrdina zcela jistě zaslouží, hrdinka je mu skvělou konkurentkou, nebojí se ho a on to dokáže ocenit. Jejich vztah se vyvíjí a každý zjišťuje, že toho druhé potřebuje, aby jeho srdce neumřelo.

miruska1
miruska1
14.12.2013 5 z 5

Kniha sa mi pačila,prišla mi lepšia ako prva časť v tejto serii. Už sa tešim na tretiu časť.

liletka_a
liletka_a
15.07.2013 5 z 5

Podle mě je knížka úžasná. :) Ani chvíli jsem se u ní nenudila, pořád se tam něco děje. Regina a Markus k sobě naprosto sedí a bavili mě celou dobu až do konce, milostné scény jakbysmet. :)) doporučujiii :))

PomněnkaPrvní
PomněnkaPrvní
05.05.2013

Pro mě to bylo po prvním díle (V princově loži) docela zklamáním, příliš mě to nebavilo. Většina knihy je o tom, jak jsou na sebe hlavní hrdinové jako kočka a pes, stále nějaké nedorozumění a hádky, jeden něco řekne, druhý to pochopí jinak... Vedle hlavních hrdinů se příběh motá také kolem jejich sourozenců (Simona a Louisy), kteří se stali hlavními postavami knížky Nevyzpytatelný vévoda (série Škola dědiček). Ještě bych dodala, že mi uniká smysl českého překladu názvu knihy - snad neprozradím moc, když napíšu, že o princovu milenku se rozhodně nejedná a pokud je tam nějaká zmíněna, tak jen okrajově. No nicméně druhého bratra máme v chomoutu a teď se pustíme do třetího dílu (Noc s princem) a uvidíme, jak se bude dařit třetímu bratrovi a jaký charakter mu paní Jeffries přisoudila.

Monika Pau
Monika Pau
11.06.2012 5 z 5

Opravdu nejlepší kniha od této autorky...Mohu jen doporučit:-)

natynka00
natynka00
30.03.2012

Tuto knihu hodlám číst všicvhni říkají že je krásná a má skvělí děj ani přehnaný ani stručný