Zlomená láska

Zlomená láska https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/484784/bmid_zlomena-laska-fBl-484784.jpg 4 120 27

Zatracená láska série

< 2. díl >

Jeho pečlivě skrývaná tajemství začínají vyplouvat na povrch. Bude ho i přesto dál milovat? Pokračování romance Zatracená láska. Anna a Maddox překonali nedůvěru okolí i nesouhlas Anniných rodičů a konečně tvoří oficiální pár. Místo toho, aby si užívali šťastné chvilky, jejich vztah balancuje na hraně. Maddox si dává za vinu tragické události uplynulých dní. Anna se cítí odmítaná a nejistá, navíc ji trápí Maddoxova temná minulost. Na povrch totiž začnou vyplouvat další pečlivě skrývaná tajemství, která ohrožují víc než jen jejich vztah…... celý text

Přidat komentář

TaronaBirk
14.01.2024 5 z 5

Už první díl jsem si zamilovala, ale druhý se mi četl ještě lépe. Již se tolik neopakovaly rozhovory, jako v prvním díle.
Anna je konečně vyspělejší, má svou hlavu a nenechá si nic líbit. Dokáže se postavit otci i Maddoxovi.
Maddoxe jsem si zamilovala, jakože úplně :D Ty jeho vtipy miluju. V tomto díle jsme se toho hodně dozvěděli i o jeho minulosti.
Celkově knihu hodnotím velice kladně, byla čtivá. Dokázala jsem se vžít do hlavních postav a celý příběh s nimi prožívala. Ten konec mě hodně překvapil a už se nemůžu dočkat, až si přečtu další (a bohužel poslední) díl.
Autorka je moc šikovná a určitě si přečtu i další její knihy.

Literabook
24.10.2023 2 z 5

V tomto díle je Anna konečně více dospělá. I když ty její nápady jsou někdy na 13 let. Maddox je naštěstí větší drsňák a vypluje tady na povrch i jeho minulost a tajemství. I tak ale nemůžu hodnotit líp, protože se příběh v podstatě ani moc neposunul.


michaelakoc
15.06.2023 3 z 5

Dnes v noci dočteno. Je zajímavé, že zde na DK má 2. díl vyšší hodnocení jak díl 1., ale já to mám naopak, určitě se mi více líbil 1. díl. Uvidím, co 3., který jsem hned začala číst, pak ráda hodnotím jako celek.

"Proč nechceš, abych tě opustila, ale děláš vše pro to, abych to udělala?" Tak asi touto citací bych definovala celý 2. díl. Maddox mě zde vytáčel od začátku až do konce a nepomohly ani kapitoly z jeho pohledu.

Já pochopila na začátku, co ho trápí a jak se to snaží řešit, ale pak už dělal věci a vytvářel situace, které se netýkaly Emily a toho, co se mu honí v hlavě. Anna s ním měla obrovskou trpělivost a já bych se s ním rozešla v momentě, kdy byla ta party u něj doma a hráli Nikdy jsem ..., to byla poslední kapka a tam bych mu už neodpustila. A všichni víme, jak to dopadlo.

Závěrečné události byly drsné, ale s ohledem na minulost s Chadem a Giou se dalo čekat, že se něco podobného stane. Nevěděla jsem, co přesně, ale tragédii jsem čekala.

Nechci teď ještě dělat žádné definitivní závěry a počkám si, co přinese 3. díl. Jsem otevřená všemu, když to bude mít rozumné opodstatnění.

Moniska2410
08.05.2023 3 z 5

Stejně jako první díl i tento je dost čtivý.
Opět tu máme opakování určitých situací z obou pohledů, což mi u prvního dílu docela vadilo, naštěstí v tomto díle to není až v takové míře.

Anna a Maddox mají typický toxický vztah, hádky, omluvy, usmiřování a to vše dokola. Já bych takový vztah nechtěla.

Annino chování naštěstí bylo lepší než v prvním díle, tam mě nehorázně vytáčela jak se neuměla postavit otci. Konečné si dokázala prosadit svoje.

Zato Maddox mě v tomto díle docela zklamal, pořád říká jak Annu miluje, přitom se nechává od ostatních holek obletovat a svým způsobem se chová jako kretén.

Otevřený konec a mě nezbývá než se brzo pustit do posledního dílu. Jsem zvědavá jak to s nima dvěma dopadne.

Lucyk01
05.04.2023 4 z 5

Kniha se četla snadno a rychle. V příběhu se pořád něco dělo, takže jsem se vůbec nenudila. Na začátku knihy jsem nevěděla, jestli jsem ve správné knize, protože jak to relativně dobře skončilo v prvním díle, tento díl nezačal úplně šťastně a jsem ráda, že se později vše vysvětlilo.

V tomto díle mě více štvala Anna s Maddoxem. Pořád se hádali a sexem usmiřovali. A bylo to dost otravné. Asi nejvíc jsem si zde oblíbila Deana a Kylea s Juanitou. Pár dalších postav mě štvalo, ale to se vůbec nezměnilo oproti prvnímu dílu. Zde potkáváme i nové tváře, bohužel negativní charaktery.

A ten děj? Ten bych jen tak nevymyslela. Věci, které byly nevyřešené, se vyřešily. Naopak se přidaly další informace, které nám zamotal v příběhu hlavu a naštěstí se to též vysvětlilo.

Každopádně ten KONEC? Co to jako mělo být? Hned jsem si ten den musela koupit poslední díl série, protože to snad nemohlo skončit hůř a opravdu jsem toto nečekala. Byla jsem překvapená a hned jsem potřebovala vědět, co se stalo a jak se konkrétní věci staly.

I tento díl můžu jen a jen doporučit. I když tam bylo pár věcí, které mě štvaly, nic to nezměnilo na tom, že jsem z knihy měla pozitivní emoce a určitě se ke knize jednou vrátím.

Knihomol_ka
31.12.2022 3 z 5

• Tenhle příběh byl jízda od samotného začátku až dokonce. Spousta lásky, trápení, štěstí a žárlivosti. V knize s vámi budou rozhodně cloumat všechny pocity.

• Hlavní postava Maddox je vážně něco. Nesnáším ho a zároveň ho miluji. Je vážně těžký se v něm vyznat, ale opět musím pochválit autorku, že nám poskytla pohled z obou stran. Aspoň si vždy dokážu poskládat myšlenky jak to vlastně Maddox myslí nebo proč dělá to co dělá.

Anna je úžasná. Od prvního dílu mi byla sympatická a teď je mi ještě více. Začala se více projevovat a prosazuje si konečně svou.

Anna a Maddox společně překonávají nepříjemné překážky.

Co se týče celkového příběhu, tak super. Děj mě vtáhl a bavil. A ten konec byl velký COŽE ?!

Díky bohu, že třetí díl je na světě a já se můžu do něho hned vrhnout.

happy19
16.12.2022 5 z 5

Opět jízda se vším všudy!
Adrenalin tu lítá nahoru,dolů!
Ale to mi máme rádi,že?
Maddox to je fakt démon:-)))
Anno...život Tě naučí,neboj!
Tohle Vás nenechá vydechnout a o tom to je,-)
Za ten konec je 5*

„Riskovat, dělat chyby. Takhle rostete. Bolest vyživuje vaši odvahu. Musíte propadnout, abyste si procvičili statečnost. “

petulkapeta
20.11.2022 5 z 5

,,Nejsme zlomení, jen ohnutí."
Jej Tess co mi to děláš?! To byla teda jizda..od prvniho dilu utekla už nějaká doba a tak jsem se do toho ponořila..když jinak to nešlo..jen škoda že Mad byl takový že jsi neuvědomil co svými činy způsobí a hlavně Anně.. s Annou jsem hodně soucitila,mam pocit,že jsme si i podobne..v něčem..jsem zvědavá jak to vše dopadne

Eva_Skala99
17.11.2022 5 z 5

Úžasná kniha, skvělý příběh. Vůbec bych si nemyslela, že knihu napsala česká autorka. Klobouk dolů. Víc takových autorek prosím.
Tento díl je ještě lepší než první a moc se těším na další, který mě určitě nezklame. Doporučuji!

pogmanka
01.10.2022 5 z 5

Musím říct, že i tenhle díl byl jízda, bála jsem se, aby to nebylo zbytečné natahování, ale to se nestalo a já se znovu ponořila do příběhu Maddoxe a Anny a nemohla se odtrhnout. A jako ten konec? To prostě chce další díl. Každopádně mi trochu přišlo, že tam autorka nacpala, až moc věcí a vlastně původní důvod, proč Anna a Maddox měli problémy se najednou neřešil, jako kdyby nebyl. To mi přišlo trochu škoda. Myslela jsem, že se to bude víc řešit, vyřeší to spolu. Každopádně i tak to bylo super čtení, autorka píše čtivě a já prostě tyhle romány můžu hltat do nekonečna. Takže se těším i na další díl.

Sarkak94
20.09.2022 5 z 5

Miluju to. Miluju to. Miluju to. I když mám zlomené srdce, tak to zbožňuju. Ano je to šílená nálož emocí a doporučuji mít po ruce kapesníčky a čokoládu na nervy, ale nemůžu napsat nic jiného než, že ten příběh miluju a nutně potřebuji pokračování.
Někdo by mohl říct, že Anna a Maddox mají mezi sebou toxický vztah. Možná tomu tak i je, ale myslím že žádný vztah dvou partnerů není jen růžový.
Nejraději bych oběma pořádně zatřásla, ještě víc než v prvním díle. Madd by si zasloužil dokonce pár facek, aby se probral, přestal být tak paličatý a začal s Annou víc mluvit, ale na druhou stranu ho zase chápu, že jí nechce vše (hlavně věci z minulosti) říct. S Annou bych nejraději pořádně zatřásla ať už se probere a nevymýšlí hned takové katastrofické scénáře. A tentokrát by si zasloužil i pár facek Kyle, za to že je to takový vůl.
Rozhodně je to něco úplně jiného, jak klasické romantické knížky a to se mi na tom moc líbí. Sice jsem kvůli nim taková rozladěná, smutná, chvílemi i naštvaná a pořád taková napjatá, ale taky tam jsou chvilku kdy se musím usmívat. Možná to vyzní divně, ale mě se to líbí. Že ten jejich vztah není takový úplně růžový, ale je takový komplikovaný a díky tomu mě to stále nutí číst dál a dál. Strašně moc jim fandím. I přes to jaký to pořád mezi sebou mají, tak se k sobě hodí.
Objevují se zde nové postavy, díky kterým se nám odkrývá Maddoxova minulost. A na Annu a Madda čekají nové, těžké zkoušky. Zvládnou je překonat? To už si musíte přečíst samy.
Tuto sérii můžu jedině doporučit

terikus
18.09.2022 5 z 5

Určitě lepší, než první díl. Ten konec, to je zabiják a já se modlím, aby se podařilo vydat další díl, protože jinak to nepřežiju :-D

Vaiolet
14.06.2022 5 z 5

Druhý díl Zatracené lásky od skvělé české autorky. Kniha se mi četla sama a troufnu si tvrdit, že byla lepší než ta první.
Dost se mi líbí střídání pohledu obou hrdinů a vůbec mi nevadilo, že jsem jednu kapitolu četla vlastně 2x.
Anna a Maddox jsou pro mě typickými představiteli toxického vztahu, do kterého bych se nikdy nechtěla dostat. Hádky, omluvy, usmiřování a to pořád dokola. Vlastně tohle bylo možná to co mě u knihy drželo jako magnet. Hltala jsem kapitolu za kapitolou a čekala co se stane. Rozejdou se nebo ne? Ukáže Anna své drsné já a řekne konečně co si myslí? Opravdu jsem se nemohla odtrhnout a knihu přečetla ani ne za dva dny.
A teď něco málo ke konci, kdy jsem málem prodělala infarkt. To jsem fakt nečekala a strašně moc doufám a věřím, že se autorce povede vydat i třetí díl.

Ivule_M
06.06.2022 4 z 5

Podle mě lepší jak první díl - tam mi celkem vadilo, že bylo vše psáno z obou pohledů (v podstatě se jedna kapitola četla 2x). Když opomenu chyby, (vim, myslim...) tak se kniha četla sama. Příběh se mi líbil a vůbec bych neřekla, že je to kniha od české autorky. A ten konec? Už se nemůžu dočkat pokračování! :)

MamaKnihomolka
01.06.2022 4 z 5

Druhý díl příběhu Anny a Maddoxe z pera české autorky. Musím říct, že moc YA nečtu a první díl pro mě byl takový odechový průměr. Zato druhý díl se mi vážně líbil.
•••
Střídání pohledů. To vždycky příběh oživí. Vidět i tomu druhému do hlavy, což zrovna u Maddoxe je hodně důležité a zajímavé.
Vím, že svým způsobem je to těžké, ale řekla bych, že v prvním díle se autorce lépe dařilo pohledy střídat tak, aby děj krásně plynul. Tady je často stejná část příběhu z obou pohledů. Dalo by se s tím lépe vyhrát tak, aby příběh navazoval, aniž by se museli některé konverzace opakovat i přesto, že by se čtenář dozvěděl jaký přístup a názor dotyčný měl.
•••
Annino chování bylo lepší než v prvním díle (Zatracená láska). Už nebyla taková tak lehce zmanipulovatelná a dokázala si za svým stát. I když dle mého názoru i ona si neuměla stát za tím, že jsou s Maddoxem spolu a moc často mu podléhala hned, co ji políbil. Sakra, která holka by nechala jinou sahat na svého kluka?!
Maddox musím říct, že je podle mě hodně složitá postava. Jeho charakter a chování je prostě tak nevypočitatelné a zároveň později tak pochopitelné. Tak jako v prvním díle mě docela při čtení rušil ten jeho "kratky zobak", ale na jeho kapitoly jsem se stejně těšila.
•••
A ten konec? To jako vážně? Nic takového jsem nečekala a hlavně... Jestli nevyjde další (poslední díl) tak mé knihomolské já asi umře.
Kdybych Tess neznala z Instagramu a nevěděla s jistotou, že je to česká autorka, rozhodně by mě to ani ve snu nenapadlo. Styl psaní i nápad mi přijde skvělý a jen to dokazuje to, že knihy od českých autorů vůbec nejsou špatné ani podprůměrné. Jen je potřeba jim dát šanci. Což je u Čechů asi největší problém.

prcek19
16.05.2022 4 z 5

Určitě lepší kniha než první díl..už sem se tolik nezaměřovala na chyby a děj příjemně ubíhal..i když to bylo na jednu stranu pořád dokola, hádky, omluvy, usmiřování, tak mě to bavilo..líbilo se mi i to, že se za sebe Anna dokázala už i postavit a nenechala se ovlivňovat okolím (otec, Maddox)..no a ten konec..věřím, že bude třetí díl a strašně se na něj těším, protože takhle ukončit knihu..to se prostě nedělá :-D

ivetapl
16.04.2022 5 z 5

Tess (autorka ) ví, že jsem se do knihy bála pustit právě proto, že mi zlomí srdce. Zamilovala jsem si Maddoxe a Annu a bála jsem se o ně přijít. Srdce mám zlomené, ale jsem strašně ráda!!! Že jsem si to přečetla. Protože je to ještě lepší, než první díl.

Jak už jistě víte, já byla z prvního dílu nadšená! Tess je jediná česká autorka, které se podařilo mě chytnout za srdce. A to pořádně!! Přiznám, že bych neřekla, že tohle napsala česká autorka. (Nemám ráda, když české autorky používají jiné státy mimo ČR, protože většinou jim prostě nevěřím ten příběh. Nejde mi to k tomu. ‍️) Ale Tess... Boží!!
Příběh je psán z pohledů Anny i Maddoxe. Vždy ,, vidíte" stejnou událost/den z obou pohledů. Musím říct, že to se mi opravdu líbí. Vidět obě strany. Co ještě dodám, tak ty obálky jsou naprosto dokonalé!!!

Maddox je přesně ten Hajzlík, kterému se máte vyhýbat. Ale já bych byla stejná jako Anna.... A odpustila bych mu všechno. On by pískl a já bych přiběhla! Mad je ve vztahu poprvé a je to vidět. Prostě udělá jeden krok dopředu a deset zpět. Normální holka by ho poslala do !
Co mě pořádně vytočilo, tak byl Chad a Cassidy. (Mám pocit, že o Cassidy ještě uslyšíme... bohužel )
Anna mi v tomhle díle přišla víc rozumná a občas si dupla, stala si za svým. A za to jsem ráda.
Konec.. mě rozsekal. Doufám, že pravda bude taková, že Maddox bude v pohodě. Že to co je na konci je ,,nedorozumění" a vše je jinak... I když... Kdo ví? Já vím kdo. Tess!

Doufám, že se brzy dozvíme, kdy vyjde další díl! Pokud jste ještě nečetli, tak doporučuji!!! Hate to love. Připravte si nervy a něco tvrdšího na zapití k tomu! Ale rozhodně se do toho pusťte!!! Jen počítejte, že skončíte se zlomeným srdcem!

Karly
02.04.2022 4 z 5

Na tuto knihu jsem se mooc těšila. Nakonec jsem ji přečetla během jednoho dne (hlavně že jsem si říkala, že si ji rozdělím aspoň na dva )
Stejně jako první díl, je i tento extrémně čtivý. Jen jsem si musela ze začátku zase zvykat na opakování určitých situacích z obou pohledů, což mi dělalo problém už u minulé knihy.
Chování postav mi ale chvílemi strašně Ano, v určitých chvílích mě napadlo, že mají toxický vztah, ale upřímně, nedovedu si představit, že by po tom co se jim stalo, neměli žádné problémy. Spolu s tím souvisí, že autorka nešetří emocemi, které ve vás čtení vyvolává.
Konec, který autorka napsala jsem absolutně nečekala (i když mi přišel podobný, jako je v mé oblíbené sérii Papírová princezna).

8⭐️/10⭐️ Jsem opravdu zvědavá, co nám přinese třetí díl. Snad se ho dočkáme v blízké době. Ráda bych už měla série doma kompletní.

Smrčkajda
23.03.2022 4 z 5

Tohle jsem nečekala. A hodně mě to překvapilo celou dobu jsem byla napjatá. Moje emoce létaly, jak na horské dráze. A ten konec... Ihned potřebuji další díl.

jitka2772
21.03.2022 5 z 5

Tohle mi nedělejte, takovou dobu jsem se těšila na pokračování a ono to skončilo takhle?? Honem jsem s dalším dílem

Autorovy další knížky

2020  76%Zatracená láska
2022  83%Zlomená láska
2023  73%Propast mezi námi
2022  86%Ztracená láska
2023  78%Prokletá Mimzie

Kniha Zlomená láska je v

Právě čtených3x
Přečtených157x
Čtenářské výzvě10x
Doporučených14x
Knihotéce177x
Chystám se číst104x
Chci si koupit28x
dalších seznamech5x