Zločin Hercula PoiroNa

Zločin Hercula PoiroNa https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/297514/bmid_zlocin-hercula-poirona-1ov-297514.jpg 1 3 3

Děj se odehrává v Londýně a jeho hrdinou je penzista francouzského původu, nápadně podobný slavnému detektivovi. Podobnost ještě vylepší a rozhodne se vyvést snobské Angličany tak trochu z míry. Nevinný žert se mu však osudově vymkne z rukou. Dostane se do konfliktu se Scotland Yardem, stane se obětí tiskového bulváru i záhadného únosu a nakonec dospěje k šokujícímu řešení… Vtipně napsaný příběh pobaví příznivce humoru i detektivního žánru.... celý text

Přidat komentář

soukroma
21.01.2021 2 z 5

Bez velkých očekávání, přesto mne zajímalo, co s tímhle námětem autorka udělala: nu, zdolala jsem skoro polovinu, abych zjistila že ... nic. Sebemenší vtip i sebemenší zápletka se nekonaly. Takže šmitec.

Autorka je podle informací na obálce vzdělaná a napsala toho víc, proto nechápu zdejší češtinářské i faktografické úlety, jako např. ve dvou větách za sebou najdeme průliv a průplav, jako když se neumí rozhodnout, co je v případě La Manche správně...!?

katerina5544
13.05.2019 odpad!

Absolutně nebavilo, velké zklamání.


Merlinit
10.01.2019 1 z 5

Vděčně jsem se na přebalu knihy informovala o jejím žánrovém zařazení, sama bych ji jako "humornou detektivní fikci" asi neviděla.