Zlatý fond her I.

Zlatý fond her I. https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/170341/zlaty-fond-her-i-Bmq-170341.jpg 5 13 2

Zlatý fond her série

1. díl >

Hry a programy připravené pro kurzy Prázdninové školy Lipnice. Nejznámější a nejúspěšnější hry pro dospívající a dospělé, které vznikly na kurzech Prázdninové školy Lipnice během prvních dvaceti let trvání tohoto experimentálního střediska výchovy v přírodě. Silné osobní prožitky rozvíjejí sebedůvěru, zlepšují komunikaci, spolupráci, tvořivost a zodpovědnost účastníků, zvyšují jejich citlivost pro přírodní a sociální prostředí. Stane se dobrým pomocníkem vedoucím a instruktorům různých akcí zaměřených na rekreaci a volný čas. Inspiraci může poskytnout i učitelům, vychovatelům a manažerům.... celý text

Přidat komentář

Chytuš
07.06.2017 5 z 5

Původně jsem si myslela, že načerpám inspiraci na skupinové hry pro děti, nicméně záhy jsem zjistila, že jde o hry pro dospívající a dospělé a to o hry vážně výživné :-) Účastníci si mohou vyzkoušet jak své fyzické, tak psychické limity. Jediné, co mě mrzí, že si je asi osobně nezahraju naživo, ačkoli by mě to víc než lákalo!

Joges
04.02.2016 5 z 5

Když se mi první vydání z roku 1990 úplně rozpadlo, musel jsem si jednoho dne roku 2008 koupit nové doplněné vydání. Soubor her je pro činnost zážitkových skupin, letních kurzů, oddílů a dětských táborů nenahraditelný, proto nešetřím chválou. Z knihy stále čerpám a vybírám spoustu činností. Některé z nich jsou časem prověřené a oblíbené (Sedm sedmiček, Nápisy krále Ašóky, Kdo je kdo, Nepálský pošťák, Cesta zpátky, Den trifidů, Kdo zažehne oheň, Hrníčkárna, Skalní golf atd.). Sborník mi připadá jako bezedná studnice všemožných her a námětů - vychází totiž stále nové a nové díly. Díky autorům za to, že Zlatý fond her (1,2,3,4) vznikl.


Štítky knihy

zážitková pedagogika

Autoři knihy

Jan Neuman
česká, 1938 - 2021
Miloš Zapletal
česká, 1930

Kniha Zlatý fond her I. je v

Přečtených19x
Doporučených4x
Knihotéce10x
Chystám se číst4x
Chci si koupit3x
dalších seznamech2x