Zlatá kniha fotbalu

Zlatá kniha fotbalu https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/145025/zlata-kniha-fotbalu-predmluva-od-antonina-panenky-145025.jpg 5 10 4

Autor v této knize zachycuje veškerou historii světového fotbalu, včetně významných událostí pro ČR. S předmluvou Antonína Panenky.

Žánr:
Literatura naučná , Biografie a memoáry , Sport

Vydáno: , XYZ (ČR)
Originální název:

Zlatá kniha fotbalu: historie a současnost nejoblábenější hry na světě , 2006


více info...

Přidat komentář

Kabuky
29.05.2022 5 z 5

Nejlepší kniha s fotbalovou tematikou. Super. Přehledné informace.

Luigi1
18.06.2020 5 z 5

Je to perfektní kniha.Antonín Panenka se ujal začátku předmluvou na kterou navazuje historie evropské a světové kopané.Jsou zde i evropské pohárové soutěže.Je tato publikace nejlepší jakou jsem četl a doplnil mezery.Jsou zde zajímavé fotografie.Pro fanouška kopané doporučuji.


woodward
08.09.2015 5 z 5

Je to zatím zřejmě nejdokonaleji zpracovaná fotbalová historie z pohledu evropského fotbalu. První část popisuje v chronologickém pořadí průběhy všech mistrovství světa a Evropy včetně kvalifikací, ve druhé části jsou podobně rozpracovány evropské pohárové soutěže. Pro fotbalového fanouška neznalého cizích jazyků je to jediný dostupný, takto ucelený zdroj informací.

cruyff
12.09.2013 5 z 5

p Macho, dobrý den. od.13.8.1973 som fanúšikom Johana Cruyffa a FC Barcelóny a dostala sa mi do rúk Vaša kniha ,,Zlatá kniha futbalu,,.kde som si po prelistovaní našiel krásnu historickú fotku ako Johan podpisuje zmluvu s FC Barcelona. Je to kniha požičaná od kamaráta, tak sa najbližšiu dobu do nej pustím. Chcel by som vás poprosiť, či by ste mi mohli poslať emailom a v dobrom rozlíšení túto fotku. Mám už nejaké obrazy s J.C. ale túto fotku v takom prevedení ešte nemám. Tento rok by mal Johan Cruyff otvoriť v Čechách športový kurt s nadáciou Johana Cruyffa, tak sa toho chcem osobne zúčastniť, lebo je to môj sen sa s ním osobne stretnúť. Som vaším čitateľom, lebo píšete aj o mojom klube a ich milovaných hráčov.. Pekný deň a vopred ďakujem Tibor Froiedman

Autoři knihy

Milan Macho
česká, 1947
Antonín Panenka
česká, 1948

Kniha Zlatá kniha fotbalu je v

Přečtených11x
Doporučených4x
Knihotéce7x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x