Zkus mi věřit

Zkus mi věřit https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/352338/bmid_zkus-mi-verit-wxn-352338.jpg 3 36 9

Jednadvacetiletá Tereza se snaží začít od začátku. Má práci, nový byt a skvělé kamarády, kteří jí pomohli v nejtěžších chvílích. Terezu však neustále dohání minulost v podobě ex přítele, který jí ubližoval a který se stále nesmířil s rozchodem. Pak do jejího života vstoupí Dominik. Na první pohled veliký sukničkář, ale je opravdu takový? Když se Dominik dozví, jak je to s jejím bývalým, rozhodne se jí pomoct, a to za každou cenu. Dominik má ale také tajemství, které si pečlivě střeží jako oko v hlavě. Postupem času se i on do Terezy zamiluje. Moc dobře však ví, že žádný z jeho předchozích vztahů nevydržel. Proč by to tedy teď mělo být jinak?... celý text

Přidat komentář

Kniholapka
02.02.2021 4 z 5

Očekávala jsem romantické oddechové čtení a to mi kniha splnila.
Hlavní hrdinové mi byli sympatičtí. Terezku jsem obdivovala za to, jak přežila útoky svého předchozího partnera. Už takhle neměla život jednoduchý a on jí rozhodně nepřidal. Věděla jsem, že Casanova pro ni bude zachráncem. Navíc i Terezka pro něj byla záchrannou kotvou. Naučila ho znovu věřit, nestydět se a také, že ani největší nemoc nerozdělí osoby, které k sobě patří. Nebylo pro to divu, že se k ní choval jako ke královně. Samozřejmě musel přijít malý háček, ani největší láska není bez chyb!
Ovšem kniha by bez chyb být měla nebo by jich tam aspoň nemělo být tolik, kolik jich bylo zde. Někdy se to stane a nějaká se objeví, tady jich však bylo příliš.
Jinak se mi ale kniha líbila. Splnila, co jsem žádala a hrdinův jsem fandila.

petulkapeta
17.07.2020 4 z 5

Mě se příběh libil...Dominik byl skvělý a uzasny na Terezku a byly jeden pro druheho zachranou..


Saryinka
20.09.2019

Tohle se nedá snad ani hodnotit. Styl psaní dost podprůměrný. O chybách ani nemluvím... a panebože!!!! Ty nelogičnosti v ději?! Jako vážně? Marek ji mlátí, Dominik za ni běží a zvedá ji ze země... A Kam se poděl Marek? Kdy se stalo, že leží na zemi? a vážně se pak budou bavit o návrhu kuchyně???

A další a další... mohla bych o tom pořádat přednášky.
Tohle už nikdy víc...

Lofda
16.07.2019 1 z 5

Nechci být kritická, ale na pohádku tohoto typu už jsem bohužel asi opravdu stará.. A to neuvěřitelné množství chyb, takhle knížka prostě vypadat nemůže, škoda.

oluskace
20.02.2019 5 z 5

Nádherný příběh pro relax a útěk od reality. Ze začátku mi vadila postava Dominika, ale jak příběh pokračoval tak jsem si ho i oblíbila. Terezku jsem si zamilovala hned a hrozně jsem s ní vše prožívala. Chudák holka, která si prošla hrůzou. Naštěstí krásný konec a tak to má být. Určitě si ji přečtu víckrát a těším se na další knihy od autorky.

Mistylady
03.04.2018 4 z 5

Na prvotinu to bylo hodně dobré. Přečetla jsem to za jeden den. Pár chyb tam bylo, ale určitě nic přehnaného. Těším se na další knihu, rozhodně koupím.

jani.ruzicko
28.09.2017 5 z 5

Námět příběhu je pěkný, knížka se mi celkově líbila a svižně se četla. Určitě nadějná česká autorka =) čeština mi tam někdy pokulhávala, ale zase chápu, že knížka nejspíš neprošla korekturou, zvlášť pokud je to např. autorčina prvotina. Na druhou stranu i v tištěných podobách knih známých autorů nacházíme překlepy či chyby, takže i když mi tohle vadí, hvězdy ubírat nebudu =))

peko
30.08.2017 4 z 5

Tak jsem podpořila další českou autorku a pustila se do příběhu Terezy a Dominika. Oddychovka na jedno letní odpoledne. :) Sympatické mi bylo bydliště hlavních postav - jih Čech. Četlo se to dobře, ale ... na českou beletrii dostala čeština pořádně na frak. Vypadá to, že kniha vůbec neprošla korekturou, a proto ubírám hvězdu (překlepy a chyby mě při čtení nepříjemně rušily). :-)

EvaSupovic
29.08.2017 5 z 5

Knížka byla taková jednohubka, ač místy trochu nereálně akční, tak nelituji, že jsem se do ní pustila :-D

Autorovy další knížky

2017  68%Zkus mi věřit
2021  77%Blake
2020  94%Víra v lásku
2018  73%Čtvery šaty
2016  50%Příznaky lásky

Kniha Zkus mi věřit je v

Právě čtených1x
Přečtených59x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených2x
Knihotéce116x
Chystám se číst32x
Chci si koupit3x
dalších seznamech1x