Osvícení zoufalého muže
Jitka Ludvíková
Zkrocení mlsného muže série
Volné pokračování čtenářsky úspěšné a humorně napsané knihy Zkrocení mlsného muže. Doktor Barták si z lékařské mise v Africe přiváží nevšední suvenýr, malého černouška. Aby toho nebylo málo, čeká ho doma další překvapení… Nádherná kniha o tom, jak otcovství dokáže převrátit život naruby a dostat muže do značně prekérních situací, které zaručeně polechtají nejednu bránici. Cílem autorky je dopřát čtenáři relaxaci s odpočinkovou knihou, která zaručeně pobaví.... celý text
Vlastně ani nevím, proč jsem po zklamání z prvního dílu sáhla po pokračování. Že by nějaká skrytá touha po sebetrýzni? :-)) Naštěstí jsem při čtení neměla nutkání rvát si vlasy ani nic podobného, naopak bych řekla, že druhý díl byl vydařenější, komplexnější. I tak se ale mohla autorka při líčení strastí s dětmi rozjet víc.
Hodně jednoduchá jednohubka,která mě bavila číst. Škoda, že situace v ní popsané byly dost stručné, jinak by to bylo dokonalé. Je to stoprocentní relax.
Druhý díl nezklamal. První díl se zaměřoval na humorné hodnocení tělesných proporcí, zato druhý už mi přišel smysluplnější. Za mě lepší než předchozí díl.
Zajímavá knížečka, která mi zpříjemnila odpoledne. Parádně jsem se u knihy bavil a smál se humorným situacím, které hlavní hrdina zažíval. Výborná zábava na jedno odpoledne.
Na knihu se dívám ze dvou pohledů. Objevuje se tam několik zajímavých nápadů na humorné scénky a pokud by jejich potenciál byl beze zbytku využitý, tak by to byla lahůdka. Bohužel mi připadá, že autorka se do humoru musí tak trochu nutit a celkový dojem z knihy je pak lehce rozpačitý. Kvůli tomu, že jsem zvědavý, jaké osudy přichytá autorka pro doktora Bartáka a jeho rodinku v dalším pokračování, tak si další knihu této série určitě přečtu.
Humorné pokračování osudů doktora ve středním věku,který si přiveze z mise adoptovaného chlapečka. První díl se mi zdál lepší.
Šmánkote, to byla ale pitomina, snaha o křečovitý humor se zcela minula účinkem, knížka tak možná do čekárny k zubaři namísto Blesku. Dočetla jsem asi jen proto, že mne zajímalo, jestli to bude pořád taková hrůza. No, byla, až do konce.
2021 | Propast |
2021 | Vánoční případ |
2019 | Dotek vraha |
2015 | Zkrocení mlsného muže |
2022 | Poslední pozdrav |
Oddechové čtení. A fajn vykreslení života v manželství s nasazenim humoru. Bavila jsem se a říkala si jo, život jde brát i s humorem.