Lovec pirátů

Lovec pirátů https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/339560/lovec-piratu-NU6-339560.jpg 5 10 2

Zkrocení divoši série

< 6. díl

Kate Medhurstová je okolnostmi přinucena trávit dlouhé dny na palubě s obávaným kapitánem Kitem Northem. Ví, že by ho měla nenávidět a bojovat s ním, ale nemůže. Kit North není žádný džentlmen, alespoň ne po tom, čeho se kdysi dopustil. Aby svoji čest získal zpět, dal si slib, který hodlá dodržet. Když se však setká s Kate, porušit svůj slib mu najednou připadá jako to nejmenší, co může udělat, aby zachránil ženu, kterou miluje…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

The Lost Gentleman , 2015


více info...

Přidat komentář

havrmoni
05.06.2019 5 z 5

Po přečtení posledního dílu musím přiznat, žese mi moc líbila celá série. Každý ten příběh byl jiný i když se něčím podobaly.

modranka
05.03.2018 5 z 5

Zatiaľ posledná časť série... príbeh nie je veľmi prepojený s predchádzajúcimi časťami, iba záver spája všetky postavy dohromady. Takže pokojne môžete čítať aj samostatne. Hlavným hrdinom je mladý Kit Northem, ktorý sa spomína v prvých dvoch častiach ako alkoholik a nespratník - ale len spomína, do žiadneho deja série nevstupuje. Rovnako tak hlavná hrdinka Kate, nie je Angličanka ale Američanka, čo je v sérii úplne nový prvok - čím dostáva svoju vlastnú originalitu. Podstatná časť príbehu sa odohráva na mori, iba posledná tretina je v Anglicku. Príbeh je pekne písaný, nie je nudný, šteklivých scén je pomenej než v predchádzajúcej časti.