Životy na schovávanou

Životy na schovávanou https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/140233/zivoty-na-schovavanou-140233.jpg 3 6 2

Keramička Kristina Lindová je již delší čas unavena manželským stereotypem. Není proto divu, že když jí osud přihraje do cesty atraktivního dirigenta Štěpána Hrdinu, hluboce se do něj zamiluje a naváže s ním mimomanželský poměr, i když si uvědomuje svou odpovědnost matky, manželky a dcery. Ani Štěpán není bez závazků a možná čeká od vztahu s Kristinou něco jiného než ona. Má jejich láska naději na úspěch, nebo se jejich cesty rozejdou? Autorka v knize řeší věčné téma milostného trojúhelníku, zabývá se problémem ztráty důvěry v životního partnera a možnostmi seberealizace a emancipace současných žen.... celý text

Žánr:
Romány , Literatura česká

Vydáno: ekniha , Olympia
více info...

Přidat komentář

Radimka
01.08.2023

Možná by děj nebyl špatnej, ale tak divně napsaný to bylo. Květnatá čeština, kdy jsem na konci věty nevěděla, co bylo na začátku.

medlovice
05.02.2018 3 z 5

Autorka má opravdu bohatou slovní zásobu. Ale tento příběh ženy nemá ten správný spád , je to žena , co má všechno - normálního chlapa. typickou pubertální dceru , svoji práci a dům s oddělenýma ložnicemi a tak ji pálí dobré bydlo a potřebuje si uvědomit cenu života, vždyt taky začínala od nuly.


Štítky knihy

milostné romány

Kniha Životy na schovávanou je v

Přečtených9x
Čtenářské výzvě3x
Knihotéce4x
Chystám se číst3x
Chci si koupit2x