Život v sedle - Autorizovaný příběh Josefa Váni

Život v sedle - Autorizovaný příběh Josefa Váni https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/102765/zivot-v-sedle-autorizovany-pribeh-josefa-vani-102765.jpg 5 25 5

V neděli 11. října 2009 zvítězil žokej Josef Váňa již pošesté v nejslavnějším českém překážkovém dostihu, ve Velké pardubické steeplechase. Zvedal ruce nad hlavu už v sedle, hned jak projel cílem. Radoval se jako snad ještě nikdy. Ve tváři měl únavu, v očích nesmírné štěstí i špetku dojetí… Jaká byla cesta k neuvěřitelnému šestému vítězství ve Velké pardubické? Co vše musel překonat? Jaké to je, stát se legendou? O tom všem je naše kniha - o dřině, nástrahách, nemocech, radostech a velikém štěstí velkého malého žokeje.... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Sport

Vydáno: , XYZ (ČR)
více info...

Přidat komentář

JancaMia
20.12.2023 5 z 5

Krásný memoár našeho nejlepšího dostihové jezdce Josefa Váňi , od začátků v dětství až po vítězství s Tiumenem . Pro koňáky určitě povinná výbava v knihovničce.

GYROTOURBILLON
10.12.2020 5 z 5

Pěkně ucelená kniha o koních , dostizích , a všeho kol toho. Ve Světlé Hoře jsem mněl část rodu, čili tu malou obec znám. Bohužel slávného Železníka jsem viděl pouze v tv.
K této tématice mě dovedl anglický autor knihy Nezlomná , popisující úžasnou , nezlomnou Latu Brandisovou , aktérku Velké pardubické.
Samozřejmě JV s celou rodinkou je v této knize skvěle vyobrazen. Je to těžká práce , ale určitě práce s krásnými zvířaty. A z úspěchů má radost celý team.
Doporučuji fanouškům Velké pardubické a lidem zajímající se o koně


BooksLoverAnn8
10.06.2020 5 z 5

Knihu jsem si okamžitě zamilovala! Autor ji nádherně zpracoval, nachází se v ní zajímavé, dojemné, vtipné věci a je prokládána nádhernými fotkami. Knihu jsem přečetla velice rychle a vzala jsem s z ní mnoho informací.
Určitě doporučuji všem, které zajímá život tohoto žokeje, jak se dostal ke koním, čím vším si prošel, jak se dostal na VP, jak ji vyhrával a spoustu dalšího.

snílkařka
23.04.2020 4 z 5

Josef Váňa český superman ve světě koní(•‿•)Kniha je povedená a pěkně se čte(•‿•). Doporučuji.

Marisa
25.08.2014 5 z 5

Kniha byla skvělá, je tam vše od začátku Josefa Váni, až do Velké pardubické s Tiumenem. Kniha se mi moc líbila (patří mezi moje poklady v knihovně. A nejvíce oceňuji autogram Josefa Váni) a chválím i fotografie. Takže za mě 5* :-)