Život bez hormonální antikoncepce

Život bez hormonální antikoncepce https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/348075/zivot-bez-hormonalni-antikoncepce-PE5-348075.jpg 4 17 3

Co vás napadne, když se řekne antikoncepce? Víte, jaké antikoncepční metody jsou v dnešní době dostupné? A jak rozdílný život s každou z nich může být? Dostanete tipy a inspirace od žen, které si samy různými metodami prošly a vědí, kam je jejich jediné rozhodnutí, ještě téměř nevědomky a bez nezbytných informací, dovedlo. Na co přišlo více než 50 žen v souvislosti s hormonální antikoncepcí? Kniha vás vtáhne do každodenního života ženy, ukáže vám, co všechno je možné s antikoncepcí zažít. Najednou vám dochází, jak důležité téma samotná antikoncepce je a jak velké tabu v dnešní společnosti stále má. A jak málo o ní vlastně víme. Držíte v rukou skutečně hodnotné informace, o které se s Vámi dělí řada odborníků. Zároveň křehké životní peripetie a moudra řady žen. Třeba zde naleznete i svůj vlastní příběh a inspiraci.... celý text

Zdraví
Vydáno: , Kořeny
více info...

Přidat komentář

erga
17.04.2022 4 z 5

Kniha je skvělá. Příběhy žen o tom, o čem víme, že způsobuje HA.
Nicméně můžeme s knihou ovlivnit osoby nám blízké.
Kdybych se o toto téma nezačala zajímat, pravděpodobně by ke mně vůbec nedorazilo. U gynekologa beze zmínky. Letáčky v čekárně... beze zmínky. Doma? Beze zmínky... Tak co je na té HA vlastně špatně?

Děkuji všem ženám, které se snaží na naše těla nahlížet jinak, snaží se jít přírodní cestou a snaží se o tom dostat do povědomí i lidem, které by to třeba samotné nenapadlo. Jsem totiž jedním z nich.

Blanchidlo
19.03.2018 5 z 5

Měla by to být povinná četba :-)


lucinecka210
14.10.2017

Myslím si že je super, že se toto téma čím dál více dostává na povrch :-) Je důležité aby jsme se jako ženy spojily a šly proti těmto metodám, které nám ničí tělo. A to jen pro pohodlnost a ve většině případů nezodpovědnosti našich partnerů... Ani náhodou. Každá bychom se měla zamyslet jestli tohle je nám příjemné. Hold nejde škodlivost vidět tak se hodně žentomuto tématu stále vyhýba. Přesně tak souhlasím s HIPI....ať si to muži taky vyzkoušejí... My jako ženy máme mít svůj přirozený cyklus a ne své vnitřní ženství zaplácávat každodenním uživáním tablet, s kterými bohužel nemáme přirozenou dělohu ale pseudodělohu... :( Holky čtěte další příběhy a přesvěčmese společně o tom , že toco nám lékaři doporučují není pro naše tělo nic zdravého, jen jejich byznys a naše neotěhotnění, ale tomu jde přeci zabránit i jinak ;-)

Autorovy knížky

Adéla Nováková
česká, 1987
2017  82%Život bez hormonální antikoncepce

Kniha Život bez hormonální antikoncepce je v

Právě čtených1x
Přečtených24x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených1x
Knihotéce1x
Chystám se číst18x
Chci si koupit11x