Žiju, jak dýchám

Žiju, jak dýchám https://www.databazeknih.cz/img/books/62_/62227/ziju-jak-dycham-62227.jpg 4 5 2

Dýchat je přece naprosto samozřejmé, umíme to všichni už od narození a není se na tom co učit. Myslíte si to taky? V tom případě vás tato kniha vyvede z omylu. Její autoři vás krok za krokem seznámí s tím, jak je správné dýchání pro nás důležité, a také vás tomu nejlepšímu způsobu naučí. Uvidíte, že správný dech může ovlivnit téměř všechny oblasti vašeho života - od celkové pohody až po pracovní výkonnost a zdraví. Příběhy "mistrů dechu", ať už jsou to horolezci, jogíni či lékaři, vám přiblíží tajemství tohoto oboru. Praktická cvičení, srozumitelně popsaná a podaná, vám pak nezaberou víc než 20 minut denně, ale žít z nich budete ještě dlouhé roky. Zbavíte se stresu, budete spokojenější, zdravější a šťastnější - a už nikdy se neocitnete "u konce s dechem". A to už přece stojí za to.... celý text

Přidat komentář

Danafantom
13.06.2016 3 z 5

Knížka obsahuje pár cvičení a spoustu povídání. Je obdivuhodné, co všechno se dá napsat o tak jednoduchém procesu nádech - výdech. Ale vlastně jde jen o to, nezapomenout se občas podívat, jak nám to dýchá. No, a to za nás žádná knížka neudělá.

Faith
10.03.2011 5 z 5

Velmi zajímavá a přínosná kniha, nejen o dýchání, ale i o schopnosti být v přítomném okamžiku. Najdete v ní nejrůznější techniky, které vám mohou pomoci při překonávání stresu, zvládání emocí, zmírňování bolesti apod. Opravdu doporučuji.


Štítky knihy

stres zdraví dýchání

Autoři knihy

Don Campbell
americká

Kniha Žiju, jak dýchám je v

Právě čtených2x
Přečtených8x
Doporučených2x
Knihotéce5x
Chystám se číst8x
Chci si koupit4x