Žijme naplno

Žijme naplno https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/243755/mid_zijme-naplno-243755.jpg 5 13 5

Ralph Smart je britský psycholog, spisovatel, alchymista, badatel, moderátor, hudebník, grafik, tvůrce filmů & nekonečná bytost. Vystudoval psychologii a kriminologii a fascinuje jej přirozená povaha a podstata člověka. Je známým tvůrcem motivačních videí o nalezení pravého potenciálu člověka a o tom, jak se stát neomezenou lidskou bytostí. Kniha 'Žijme naplno' pohlíží na ty stránky života, které ovlivňují nás všechny: vztahy, univerzální kontrola mysli, posuzování, deprese, radost, strach a láska. Kniha nabízí řešení, jak se osvobodit, jak žít v harmonii s vesmírem a jak nám opět navrátit naši pravou hodnotu, abychom mohli prožít život v lásce, zdraví, hojnosti, štěstí a nikdy nekončící svobodě.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Infinite Waters Publishing
Originální název:

Feel alive , 2014


více info...

Přidat komentář

TheLamerek
21.02.2017 4 z 5

Škoda nevyužitého potenciálu. Ralph Smart v této knize pouze přenáší myšlenky svých videí na papír. Stejně jako u jeho audiovizuální tvorby je výsledkem nesourodá směsice duchovních rad. Chvílemi čtenář pročítá řádky a je opravdu vděčný za chvilku, kdy může rozjímat nad svým životem z jiné perspektivy. Z euforie ho ovšem vytrhnou dogmaticke myšlenky ve stylu - kdo jí maso, přijímá negativní energii apod.

Chytuš
04.06.2016 5 z 5

Myšlenky, které by si měl člověk v pravidelných intervalech stále opakovat, i když je všechny moc dobře zná :-) Knížka o hledání Boha v sobě: "Vyrovnané tělo, vyrovnaná mysl, vyrovnaný duch .. to je prapůvodní trojice."


Viky007
20.01.2016 5 z 5

Životy druhých lidí se zdají být často zábavnější, atraktivnější a velkolepější než ty naše. Mnozí jsme ve stavu hlubokého spánku a vlastně ani netoužíme po tom, aby nás někdo vzbudil.

Já ho fakt žeru! Ralph je prostě sympaťák, který ví, co říká. Jeho videa jsou plná pozitivní energie. Kniha se mi také moc líbila, i když je to spíš souhrn toho, co řekl ve videích. Rozhodně doporučuji! :-)

cokolada33
04.01.2016 5 z 5

Skvele, otvorilo mi to oci vo vela veciach. Odporucam

Miuri
27.03.2015 5 z 5

Kdo sleduje jeho tvorbu na youtube, tak ho v knize nic moc nepřekvapí. Je to takové shrnutí toho nejpodstatnějšího, co můžete nalézt i v jeho videích na internetu. Obsahově má však rozhodně co nabídnout a proto si ode mě zaslouží pět hvězdiček. Ralpha a jeho myšlenky pro osobní rozvoj určitě doporučuji.

Autorovy knížky

2014  92%Žijme naplno

Kniha Žijme naplno je v

Přečtených18x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených2x
Knihotéce6x
Chystám se číst10x
Chci si koupit7x