Zhubněte jednou provždy 1

Zhubněte jednou provždy 1 https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/244871/mid_zhubnete-jednou-provzdy-1-244871.jpg 3 142 34

Každé přijaté sousto rozhoduje o našem budoucím zdraví, pocitech, vzhledu. Stejně tak naše současné zdraví, pocit y a vzhled jsou následkem předcházejícího způsobu stravování a přístupu k sobě samému… Říká se, že láska léčí a uzdravuje, dělejme tedy všechno s největší láskou, jakou momentálně můžeme dát sobě a okolí, a i z našeho jídla se stane ten nejúžasnější lék. Každé přijaté sousto rozhoduje o našem budoucím zdraví, pocitech, vzhledu. Stejně tak naše současné zdraví, pocit y a vzhled jsou následkem předcházejícího způsobu stravování a přístupu k sobě samému… Říká se, že láska léčí a uzdravuje, dělejme tedy všechno s největší láskou, jakou momentálně můžeme dát sobě a okolí, a i z našeho jídla se stane ten nejúžasnější lék.... celý text

Přidat komentář

Zvelebilova
18.03.2024 5 z 5

Přiznávám, že jsem asi tak před deseti lety vzala tuhle knihu a celý měsíc si vařila a striktně to dodržovala (žádný cukříček do kafíčka, žádný koblížek). 14 kg dole (ale spíš se to projevilo v objemu, že mi bylo velké oblečení). Jedla jsem obří porce, akorát furt mrkev, řepa, mrkev, celer, řepa... Některé recepty si pamatuji dodnes a s chutí si něco takového uvařím. Teď jsem tlustá jako prase (pozn.: není to stravou), ale tehdy mi to fakt vydrželo dlouho. Napodruhé to už nefungovalo, protože jsem to striktně nedodržovala, takže šlo dolů tak 6 kg max. PS: Ořechy jsou nehorázně drahé!

pholl
21.09.2022 odpad!

Přátelé, po té, co jsem zde viděl video níže o této knize, myslím, že to je naprostý blaf. Více odkaz níže - Rozum v troubě Youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=BcLs4SsnA7I


Varjohukka
16.04.2022 2 z 5

Nějak jsem nepochopila proč se tam některé recepty neustále dokola opakují a s tím hubnutím po nich to taky teda moc nevidím...

Aleh
03.03.2022 4 z 5

Snad už jsem po letech pochopila.... nestresovat se, mít se rád, jíst zdravě a taky pravidelně, těšit se ze života. To vás ale žádná kniha nenaučí, to musíte chtít sami. Některé kombinace jídel mě oslovily, mnohé ne. Každému vyhovuje něco jiného. Jako inspirace snad někdy, snad pro někoho, snad něco,.....

wooloong
30.11.2021 1 z 5

Vyzkoušela jsem na vlastní špeky i žaludek asi před deseti lety. Snídaně celkem ušla, i když jsem alergická na jablka. Oběd mi chutnal moc, ale chytnul mě z něj žlučník (poprvé a snad naposled v životě) a vařená červená řepa se sýrem k večeři (které jsem si navařila kotel na další dny), mě dostala úplně. Ve tři ráno jsem nejprve hodila do záchodu obsah žaludku (zvracím zcela výjimečně), a pak i obsah hrnce. Knížku jsem zasunula do hlubin knihovny a od té doby ji nevytáhla. Nic pro mě.

evineckY
05.11.2021

Tuhle knihu mi dcera koupila kdysi v dobré víře, že ˇˇnám něco dᡡ
Taky jsem se jí vysmála, že vyhazuje peníze.
viz : KajaVolfikova

Olous1
27.04.2021 odpad!

Tak tohle fakt ne,takový bláboly. Paní autorka zřejmě chtěla na knize zbohatnout. Napsat,že jogurt je zásaditý, no neví nic .Dámy kdo se má rád,tak nečíst a najít si kvalitnější četbu o zdravé výživě.

Kontryhelka
13.01.2021 1 z 5

Tahle kniha mi nic nedala a autorka mi byla neskutečně protivná. O knihu jsem moc stála, byla velice vychvalovaná, ale za mně teda přišlo zklamání a veliké. Knihu jsem s radostí poslala do knižní budky a bylo mi jedno, že jsem za ní dala dost peněz. Nestála za nic.

evelýny
20.12.2020 3 z 5

,,Chuťové buňky jsou jako mořské nymfy, lákající své oběti do záhuby."

Je libo kuřecí polévku bez kuřete nebo falešný bramborový salát z celeru?

Kniha pro mě poučná, inspirativní. Některé recepty se mi líbí, některým teprve musím přijít na chuť.
Tofu nekompromisně vynechávám.

U knihy je potřebná vytrvalost, disciplína, odhodlání, radost ze změny stravy.

P.S.: Až budu s rozumem v troubě, dám vědět...

Jirinamac
03.12.2020 2 z 5

Nechci hubnout, ale zajímalo mě nějaké zdravější stravování. Knížku jsem měla pouze půjčenou a myslím, že si jí kupovat nemusím, ale pár zajímavostí jsem tam našla.

KajaVolfikova
04.04.2020 odpad!

Nějak se mi to nepozdávalo... A tento díl Rozumu v troubě https://www.mall.tv/rozum-v-troube/dieta-podle-macingove-vy-mozna-zhubnete-ja-urcite-zbohatnu to potvrdil. Tady vidím velký špatný.

Aniday
14.05.2019 4 z 5

určitě jí dám šanci 8)

432830
31.12.2018 4 z 5

Recepty jsou snadné a chutné

Anna69
05.08.2018 5 z 5

Každý si vybere z toho, co potřebuje

kroftik
03.03.2018 3 z 5

Někým opovrhovaná, jiným milovaná... zřejmě jak kniha, tak autorka :-) 28 denní stravovací režim Antonie Mačingové je mým oblíbeným každoročním detoxem. Další navazující program stravování či jídelníček podle krevních skupin jsem nikdy nezkoušela, ale i zde člověk najde vcelku dost zajímavých tipů, jak zpestřit či zlepšit svoje stravovací návyky.

Marcy_Cerenova
03.02.2018 3 z 5

Stačí si dát 3 týdny detox a pak už nikdy nezařadit bílou mouku v jakékoliv podobě, mléko, cukr a brambory v jakékoliv formě. Mám dlouhodobě vyzkoušeno, že takto se dá krásně udržet figura a nemusím do toho vůbec cvičit :)
Detox je sice peklo a jen pro lidi s pevnou vůlí, ale stojí to za to a pak není většinou těžké pokračovat ve zdravém stravování.

Sully
22.07.2017 5 z 5

Funguje - stravuji se tak již 3 roky a jsem v nejlepší kondici života :-)

kittlerka
12.06.2017 3 z 5

Po vyzkoušení musím říct, že při dodržování opravdu můžete zhubnout (ještě aby ne, když jíte většinou jen zeleninu) a v mém případě i bez jojo efektu. Bohužel ale nejsem zastánce jednorázových drastických diet/detoxů..

Etelea
19.02.2017 5 z 5

Mě tahle knížka bavila. Byla psaná sympaticky, recepty jsou názorné, jsou v nich používány dostupné a hlavně lokální suroviny. Ale souhlasím, že informace jsou roztroušené v celé knize, je opravdu potřeba přečíst vše včetně děkovných dopisů.
Už ten detox zkouším sama na sobě, tak uvidíme :-)

petulienka126
16.02.2017 3 z 5

ked to bude fungovat, pridam dalsiu hviezdicku