Ženy vidí za roh
Povídky o vztazích, citech, problémech i snech žen, z nichž ale ne všechny, jak se říká, vidí za roh. Brání se partnerským i manželským stereotypům, pokoušejí se je oživit něčím novým, hledají – někdy marně – svou cestu ke štěstí.
Komentáře knihy Ženy vidí za roh
Některé povídky se mi vůbec nelíbily, ale větší část ano... se všemi povídkami je to ale tak, že je přečtete a sjedou po vás jako kapky po pláštěnce :) za chvíli už ani nevíte, o čem to bylo...
Pěkný čtení. Přečteno za jedno odpoledne u vody. Krátké povídky se zajímavými pointami, bavilo mě to, i když jinak povídky nevyhledávám.
Ženy se umějí dívat nejen za roh, ale hlavně kolem sebe. Čtenářky tak mohou nabýt dojmu, že čtou o osobách či situacích, které jsou jim nějak povědomé. Žel, pár dobrých povídek lehce zanikne mezi většinou ne příliš vydařených.
Tuhle knížku jsem četla ve věku, kdy jsem se o vztahy hodně zajímala a tehdy mě chytla...celkově myslím ale, že je to spíš průměr a opravdu mě nezajímá detailní popis sexuálního života od Haliny Pawlowské :-)
Skvělá povídková kniha pro ženy, bavila jsem se, dokonce jsem se i dojala, což v mém případě nebývá moc časté. Nejvíc se mi asi líbila povídka od Daniely Fischerové.
Některé povídky se mi líbily více, jiné méně. Třeba povídka od Petry Soukupové, ta byla super. Jsem ráda, že tu mám od ní připravenou její novou knížku, už se na ní moc těším.
Další série českých povídek. Nejvíce se mi líbila povídka Chceš čaj? Příběhy byly usměvavé i k zamyšlení.
V celku dobré čtení, život se s námi nemazlí, všedně nevšední příběhy vykreslené intelektem ženské jedinečnosti. Jen E.Lustigová mi zde nesedla.
Pro mě povídky podprůměrné, ničím mě nezaujaly, přesto jsem je všechny přečetla. Asi je to souhrn povídek, které by se samotné neuchytily...
Tak nějak si říkám, ano...to je přesně ten důvod proč nečtu české autory......nicméně z této povídkové edice určitě jedna z lepších.
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Bílý vítr |
Chceš čaj? |
Chci tvé blaho jen! 2009 |
Divná čtvrť 2009 |
* antologie také napsal(a)
| 2009 | Thriller |
| 2008 | Tichá hrůza |
| 2020 | Nejkrásnější dárek |
| 2016 | Lesní lišky a další znepokojivé příběhy |
| 2015 | Dárek z pravé lásky: Dvanáct zimních políbení |
Externí recenze
U této knihy zatím nejsou externí recenze.
Přidejte recenzi

84 %
79 %

9 povídek o ženách a pro ženy. Myslím, že muže by kniha nebavila. Nehodnotila bych lepší či horší povídka, ale každá z autorek vložila svůj pohled do ženské duše.
Knihu jsem našla v Knihobudce, zařadila do letošní čtenářské výzvy a zase do Knihobudky vrátím.