Zemři a zapomeň...

Zemři a zapomeň... https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/19665/bmid_zemri-a-zapomen-54R-19665.jpg 4 16 4

Bedřich Mráček série

< 2. díl >

Tři mrtvé ženy, nalezené v různých částech města. Tři nesmyslná úmrtí, která doprovází podivná kresba na zádech obětí. Kdo je tím neznámým, zanechávajícím za sebou symboly podobné křížům? Na tyto otázky hledá odpověď detektiv Bedřich Mráček, tentokrát i s pomocí svého mladšího kolegy z „devítky“, podporučíka Jirky „Kadeta“ Hýbla. Oba muži tuší, že pachatel svoji chladnokrevnou hru doposud nedohrál. Kolik času mají, aby zabránili další vraždě? A jsou téměř stejné symboly skutečně vodítkem nebo jen mají odvést pozornost a znesnadnit vyšetřování? Další případ nadporučíka Bedřicha Mráčka opět zavede čtenáře do reality dnešních dnů. Takové, která může potkat kohokoliv z nás…... celý text

Přidat komentář

babystar
26.07.2022 3 z 5

Druhá kniha ze série s detektivem Mráčkem o tom, že partnerské vztahy mohou mít (h)různou podobu. Na jedné straně sledujeme myšlenkové pochody pachatele a na druhé mravenčí práci kriminalistů vedoucí k jeho odhalení.

medvedice3
27.12.2018 5 z 5

Boj o čas - na jedné straně kriminalisté, kteří částečně tápou, na druhé straně pachatel, který má vše do detailu promyšlené. Napětí až do konce.


ivoiro
09.07.2016 3 z 5

Kniha, která potěší a neurazí. Mám rád příběhy českých kriminalistů.

vysypanel
22.05.2014 4 z 5

Detektivka z českého prostředí, kterou jsem se nějak dlouho prokousával... Přitom tam byly dobré repliky i vtipné. Asi jsem sám byl poněkud nesoustředěný.