Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních

nehodnoceno
Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/464403/O5Hq4x-AfL-.jpg 0 0 0

Podrobné návody jak lze zemáky nejvhodněji, při tom však nejlevněji za pokrm upravovati. Zpracoval a stávajícím poměrům české kuchyně přizpůsobil Václav Soukup bývalý vrchní kuchař a odb. spisovatel. Přioojeny různé rady a pokyny pro pěstitele zemáku jež upravil Josef Nový, agronom.

Literatura naučná Kuchařky Zemědělství
Vydáno: , Hejda & Tuček
Originální název:

Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních


více info...
Přidat komentář

Štítky knihy

kuchařky brambory pěstitelství, pěstování

Autorovy knížky

1912  0%Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních