Zelenina ve výživě člověka

Zelenina ve výživě člověka https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/110106/zelenina-ve-vyzive-cloveka-110106.jpg 3 1 1

Renomovaný český autor, prof. Ing. Karel Kopec, DrSc., přináší současný pohled na nezastupitelný význam zeleniny pro zdravou výživu, v níž teprve komplexní masozeleninová strava s dostatečným zastoupením zeleniny jsou předpokladem zdraví. V textu i v tabulkách autor zdůrazňuje nutriční, senzorickou a ochrannou hodnotu rozsáhlého sortimentu zeleninových druhů. Uvádí, jak uchovat jakostní znaky čerstvé, skladované, konzervované, a zejména kuchyňsky zpracované zeleniny. Publikace obsahuje také příklady zdokonalování chuti a zpestření jídelníčku tradičními a moderními úpravami. Přejeme vám dobrou chuť a mnoho nových podnětů při přípravě zeleniny.... celý text

Přidat komentář

jana9561
06.07.2020 3 z 5

Žádná převratná kniha, spousta informací, které si stejně nezapamatujete. Vše o zeleninu průměrně vzdělaný člověk ví.

Štítky knihy

zelenina

Autorovy další knížky

Karel Kopec
česká, 1929 - 2012
2010  60%Zelenina ve výživě člověka
2001  80%Tabulky nutričních hodnot ovoce a zeleniny
1987  0%Papriky, rajčiaky a baklažány
1992  0%Uschovávame dopestovanú zeleninu
1977  %Uskladňovanie záhradníckych plodín

Kniha Zelenina ve výživě člověka je v

Přečtených1x
Chystám se číst1x