Ze života single ženy

Ze života single ženy https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/429592/bmid_ze-zivota-single-zeny-Wjl-429592.jpg 2 39 15

Varování: Obsahuje necenzurované postřehy o sexu, mužích a především ženách. V této knize se dozvíte vše, co jste vždycky chtěli vědět o životě single žen, i to, co jste nikdy vědět nechtěli. Život Henriikky je plný zvratů, jeden den usíná se zlomeným srdcem, a druhý den je znovu zamilovaná. Bez pozlátka odhaluje radosti i útrapy života nezadané ženy a hledá odpovědi na ožehavé otázky jako: K čemu se dá využít robertek? Jaké rady dávají zadaní nezadaným? Proč je dobré mít aspoň jednoho imaginárního přítele? Odvážný knižní debut Henriikky Rönkkönen se ve Finsku stal okamžitě bestsellerem, prodalo se ho přes 50 000 výtisků.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Erotika

Vydáno: , Motto
Originální název:

Mielikuvituspoikaystävä ja muita sinkkuelämän perusasioita , 2016


více info...

Přidat komentář

Dámaskloboukem
10.05.2023 1 z 5

Tohle se fakt nedá! Autorka se rozejde po dlouhodobém vztahu se svým Medvídkem, poté, co se zahledí do jiného. S tím to nedopadne, tak zkouší navázat jiný vztah. Hledání začíná vždy sexem, většinou v opilosti, aniž by znala jméno dotyčného. S jedním dokonce otěhotní a barvitě líčí potrat.
Většina popisu je dost naturalistických, takže čtenář je podrobně informován kdy, co a odkud autorce vyteklo.
Jednu hvězdičku dávám za popis akce s typkem z fronty na taxi v opilosti. To jsem se zasmala. Nasleduje podobnych opileckych scén několik, takže opakovaný vtip přestává byt vtipem.
Zlatým hřebem je autorčina sebedůvěra, která ji na základě prožitého, pasuje do role vztahové poradkyně.
Takže radí - všemi směry.
Největší bomba - kniha se stala ve Finsku bestsellerem!
Za mě - na vztah takhle ne, na knihu už vůbec ne a Finové - trosku vás lituji.

KerrKnock
19.04.2023 4 z 5

Možná by knihu do ruky měla vzít fakt jen žena, která se nachází v téhle situaci. Která je zrovna single. A nejlépe chvilku po rozchodu. Od knihy ani tak nečekejte nějaký příběh, jako spíš krátké povídky na téma randění, sexu a prdění. Autorka je dost odvážná a knížka není pro každého, jsem si jistá, že některé její upřímnost až odradí. Kniha je drzá, nekorektní a na někoho "až moc", ale já jsem se u ní dost nasmála a rozhodně to bylo něco, co jsem potřebovala. Za dva večery jsem ji měla přečtenou, ale vlastně jsem si snad i přála, aby ještě chvilku pokračovala, protože jsem u ní přišla na jiný myšlenky a cítila se fajn.


TéraČte
23.01.2022 3 z 5

"Ženská se strachuje o svou budoucnost, než si najde chlapa. Muž si z budoucnosti nic nedělá, než si najde ženu."

Na jednu stranu je nutno podotknout, že kniha je opravdu průměrným počinem v kategorii erotických či humorných románů. Rozhodně nic pro náročnější čtenáře a myslím, že i pokud hledáte oddechovou literaturu, lze najít tituly povedenějšího rázu. Líčení erotických zážitků a až moc detailních popisů působí spíše lacině a styl vyprávění je někdy až moc vulgární na danou situaci.
Na stranu druhou, autorka má zajímavé postřehy a příběhy. Nebere si servítky, mluví o všem otevřeně, nic necenzuruje a to i za cenu toho, že jde někdy ven i s ne zcela příjemými věcmi. Tuším, že i v mnoha kapitolách se mnozí z nás najdeme, ať se nám to líbí nebo ne a některým z nás se dokonce uleví, že nejsme tak "vadní", jak jsme si mysleli.

Když to srhnu, dostala jsem co jsem očekávala + obálka je za mě velmi povedená.

SynD
18.10.2021 1 z 5

blábol stíhá blábol, občas to prokládá trocha filosofování. kéž by kniha obsahovala víc sexu než skatologických nechutností.

Bája89
03.04.2021 odpad!

Nevím, jaké omamné výtrusy musely poletovat po knihovně, že jsem si půjčila tuhle knížku. Když jsem do ní před několika měsíci nakoukla, tak mi přišla třeskutě vtipná. Dnes jsem si tu stejnou kapitolu přečetla znovu a zděsila se nad nedostatek soudnosti mého minulého já. Asi jsem nějakým zvráceným způsobem cílová skupina této knihy, ale míjí mě to. Přijde mi, že Ze života single ženy je nepovedenou finskou parafrází na Sex ve městě. Nedávám takhle ošklivý hodnocení moc často, říkám si, že „skoro“ každá kniha má právo aspoň na minimum kladného ohlasu, ale tohle ne. Byla to regulérní ztráta času a čtenářské sebemrskačství.

Jirikk
21.12.2020 3 z 5

Jo tohle byla spravna oddechovka, vtipna i chvilema velmi vážná.. Bavilo mne to

anansie
31.08.2020 3 z 5

Taková kniha na odlehčenou, občas se u toho dalo i zasmát a některé pasáže mě dokonce přinutily se zamyslet a porovnat autorčiny nabyté zkušenosti s mými vlastními. Ale vesměs mi vadilo to poutání pozornosti oplzlými a sprostými výrazy. Příběh samotný byl sám o sobě takový nemastný neslaný, ke konci jsem se už těšila, že holka konečně dostala rozum, když začala hovořit o duchovním rozvoji, že se poučila a pochopila, čím že se to lapala do svých pastí, ale bohužel...Nicméně, četlo se to docela svižně a na druhou stranu také oceňuji, že šla autorka takto nestydatě s kůží na trh.

Sasha001
16.04.2020 2 z 5

Kniha má pár vtipných pasáží, ale celkový dojem je pro mě spíš slabší průměr. Je to kniha, kterou přečtete, nic vám nedá a po pár týdnech si ani nevzpomenete, o čem že vlastně byla.
Co mi vadilo byly místy hodně obroublé konverzace nebo spíš naprosto nevhodná témata pro začátek vztahu/první rande/posexové téma - já být chlap, tak ji taky nedávám, po tom co z ní padalo...

VasnivaCtenarka
23.03.2020 3 z 5

Kniha to je oddechová, takže pokud si chcete odpočívat a přečíst si něco, co vám zase tak moc nedá, proč ne. S knihou přijdete na jiné myšlenky, to ano, ale nečekejte od ní žádné životní moudro. Knihu si prostě jen přečtete a … bude přečtená. Nic víc, nic míň.

Ivuska.09
19.03.2020 2 z 5

Mě bohužel tato kniha moc nezaujala. Dlouho jsem přemýšlela, zda vůbec má cenu ji dočítat. Je to opravdu jen o sexuální životě hlavní hrdinky a za mě teda na zrovna dokonale podané. Řada erotických románů je prostě napsaná lépe. Na druhou stranu je to oddechové a nenáročné, takže možná že v těžších dnech někomu knihu dobře poslouží.

katicaj
18.03.2020 3 z 5

Spíše průměrná oddechovka, která občas tlačí na pilu. Pár vtípnych pasáží, ale celkově mi přišlo, že chce autorka získat přízeň čtenáře sexuálními vtípky, které ale nepůsobí moc přirozeně. Někdy byly až laciné. Není to finská verze padesáti odstínů šedi, ale kvalitou se to dá asi srovnat. Tři hvězdy jen za těch pár vtípnych momentů a občasných příběhu, ve kterých jsem se našla.

JustWomen
02.03.2020 2 z 5

Ha ha, kniha o sexu single ženy, kdo nezažil, neuvěří. Naštěstí to bylo docela vtipné.

PNJ
22.02.2020 3 z 5

Čtivá oddechovka. Extrémy hlasového projevu při sexu mě dostaly do kolen :-)))

Lenny.Wolf
09.02.2020 2 z 5

Ne že bych se občas něčemu vážně nezasmála, ale spíše to beru jako ztrátu času.

PetraN17
08.02.2020 1 z 5

Tak tady mi bylo líto času i papíru :(

Štítky knihy

pro ženy

Autorovy knížky

2020  48%Ze života single ženy

Kniha Ze života single ženy je v

Právě čtených1x
Přečtených54x
Čtenářské výzvě9x
Doporučených1x
Knihotéce56x
Chystám se číst41x
Chci si koupit12x