Zdravý život s babiččinými bylinkami

Zdravý život s babiččinými bylinkami https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/100070/zdravy-zivot-s-babiccinymi-bylinkami-100070.jpg 4 27 5

Přidat komentář

Česneksmedem
24.10.2021 5 z 5

Toto je jedna z těch knih, která se nečte, ale studuje. Pokud ji půjčíte zvídavému dítěti, počítejte s tím, že příjde a zeptá se: „Maminko (tatínku) co je to Jupiterův žalud?“. Napovím, že jde o ořešák královský.
Jinak musím pochválit, že se do knihy dostal i česnek, cibule, zelí a červená řepa. Knihu bych doporučil zakoupit a studovat, a to opakovaně.

mimikova
04.03.2019 5 z 5

Krásná kniha, výborně napsaná.


SisaK
03.07.2018

Nádherná knížka s přiléhavým titulem. Vždy se k ní vracím, pokud chci něco vědět o bylinkách.Skoro umělecké dílo s krásnými fotografiemi a vyčerpávajícím popisem bylinek a hlavně na konci každé stránky jsou osvědčené recepty na směsi, masti, odvary, tinktury a další.Stále ještě rostou na našich loukách, proto se můžeme pustit do sběru podle této knihy ihned.

Jaruš7
18.05.2018 5 z 5

Šperk v mé knihovně, obálka s pozlaceným nadpisem a květinovým motivem, kompletní přehled s návody použití a fotografiemi.
Recept pro tento čas - má kombinace, : květy akátu, květy černého bezu, natrhané lístky máty jahodové, citron - kyselina citronová, minerální voda (z Ochozské studánky - u říčky Pilávky), vše za studena den, dva odležet, poté slít a přidat cukr, (med)
Do limonády pro zážitek mimořádné chuti,
kapka voňkovice (alkohol z meruněk, rynglí a slív) se mi někdy vnutí.
Jaro, ten krásný čas, rozvoň květy své zas.

Lucieeeee
25.01.2011 5 z 5

Kazdy zacinajuci bylinkar by mal tuto knizku vlastnit. Je pisana velmi jednoducho,laicky, ziadne tazky vyrazy, ktorym by sme nerozumeli. Ku kazdej bylinke je napisany aj recept na cajik....milovnici byliniek,kto tu to knizku nema-sup sup do knihkupectva