Zdravou stravou proti únavě

Zdravou stravou proti únavě https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/431298/mid_zdravou-stravou-proti-unave-FEV-431298.jpg 4 15 5

Jste unavení, vyprahlí, žízníte po skutečném životě? Vstanete z postele jen s vidinou šálku kávy? Konzumujete desítky léků, které si s sebou nesou nepříjemné vedlejší účinky? Jste obézní, těžkopádní, nemocní a vyčerpaní? Přemýšlíte, jak se vymanit z bludného kruhu únavy? Na vině může být nevhodně seskládaná strava, kvůli níž energie během dne stagnuje. Navraťte se ke kořenům výživy, které vám pomohou: pochopit principy pevného zdraví a nalézt ztracenou rovnováhu; naučit se rychle orientovat mezi správnými potravinami jakožto zdroji energie a síly; pochopit glykemický index, který stabilizuje hladinu cukru; vyladit mysl – jemný nástroj našeho štěstí; radovat se z pohybu. V druhé části knihy se navíc naučíte chystat desítky zázračně chutných receptů, na jejichž vaření se budete zaručeně těšit a které vám dodají potřebnou energii ke spokojenému životu. A jak to vše zvládnete? Zcela jednoduše. Sama autorka této knihy před léty bojovala s nekončící únavou. Pak se však vydala na současnou cestu a díky ní pochopila potřebné základy vedoucí ke zdraví a neutuchající energii. Najděte s její pomocí novou životní energii!... celý text

Přidat komentář

Gaeberys
20.12.2023 5 z 5

Zpočátku mě odrazoval název, ale jsem ráda, že tomu tak nakonec nebylo.
Je to příjemný nenucený průvodce nikoliv jen o (ne)únavě, ale všeobecně o zdravějším - spokojenějším životním stylu, pojatý selským rozumem, nikoliv nějakými "tabulkami" a "rádo by výzkumy".
V knize najdete spoustu tipů ohledně vyváženého stravování.
Závěrem paní autorka uvedla pár receptů. Snad bych jen ocenila, kdyby jich bylo krapet víc. Nicméně to může být námět na další knihu :)

Olous1
11.07.2023 5 z 5

Další kniha do mé sbírky kuchařek. Tentokrát pro zacílení stravou proti únavě. Skvěle napsané, musím pochválit paní autorkou. Některé recepty pro inspiraci, některé zkusím. Určitě doporučuji.


iweth_za
20.02.2021 5 z 5

Úžasná kniha, obsahovo aj vizuálne. Veľa informácií o zdravom stravovaní. Receptov nie je veľa, ale sú super a z dostupných ingrediencií.

Bára276
19.02.2021

Moc krásná knížka, přehled a originální recepty, kterých sice není tolik, ale o to víc je pro mě jednodušší si nějaký z nich udělat a nejlépe všechny :) Knížku jsem měla půjčenou a moc ráda si jí koupím. Věřím, že to jsou recepty, které moc ráda budu opakovat.

Agniezka
23.11.2020 5 z 5

Kniha je skvělá, moc hezky se četla. Líbí se mi, že autorka není žádná rychlokvaška, ale kniha je podložená její nutriční praxí, životním příběhem, který mne nadchnul. Kapitoly jsou vyplněny tradicí našich předků, návratu ke kořenům, ingrediencemi, které jsem osobně vůbec neznala. Podle knihy jedeme, od ledna, já redukce váhy 10 kilo, muž, zmírnění všech autoimunitních neduhů. Nejsou zde sice masové recepty, to však vůbec nevadí. Maso zvládne každý.

Štítky knihy

stravování, výživa zdravá výživa

Autorovy další knížky

2020  89%Zdravou stravou proti únavě
2021  98%Štědrý bylinářův rok
2023  91%Malé tečky světla
2022  96%Štědrý bylinářův rok II

Kniha Zdravou stravou proti únavě je v

Právě čtených2x
Přečtených16x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených1x
Knihotéce7x
Chystám se číst10x
Chci si koupit9x