Zdráhavá milenka

Zdráhavá milenka https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/405114/bmid_zdrahava-milenka-p8a-405114.jpg 4 8 2

Magnáti se žení série

< 2. díl >

Australský magnát a playboy Byron je zvyklý dostat, co si zamane. A teď si z nějakého důvodu dělá zálusk na plachou osobní asistentku Cleo. Jenže Cleo Byrona už kdysi odmítla… takže za jeho zájmem čeká jen pomstu. A navíc zrovna teď, když unikla z dusivého manželství a může si užívat volnost, netouží nechat se ovládat dalším mužem. Obzvlášť ne takovým, který ji neodolatelně přitahuje… Byron se ale tak snadno nevzdává - a když navrhne jednu společnou noc, Cleo mu nedokáže dál vzdorovat!... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Harlequin
Originální název:

The Tycoon's Outrageous Proposal , 2017


více info...

Přidat komentář

KnihománieN
19.09.2022 3 z 5

Knihu jsem četla v rámci #bingovyzva
...
Romantický příběh, kde je největší překážkou překonat minulost.
...
Téma, které bylo vybráno ve výzvě na tento měsíc znělo harlekýnky. Nikdy jsem žádnou nečetla a ani jsem se to nechystala změnit, ale v tom to právě je, abychom sáhli i po knihách, ke kterým bychom se normálně nedostali. Což v tomto případě splnilo svůj účel.
Do čtení jsem se pouštěla s očekáváním klišé romantiky s lehce naivním příběhem. V podstatě jsem dostala přesně to co jsem si myslela, jen milé překvapení pro mě bylo zasazení tématu těžká minulost a psychické týrání. Něco takového jsem u harlekýnek nečekala a určitě to bylo k dobru. Vážnější scény vyvážily svět romantiky. Dostáváme se k příběhu o vztahu sekretářky a milionáře. On se jí snaží svést, ona vzdoruje, jelikož má za sebou těžkou minulost, a samozřejmě, že se to vyvine z flirtu k něčemu víc. Podnikatel a sekretářka, to je velké a všudyznámé klišé, mně to ani tak nevadilo protože se mi moc líbil vývoj jejich zakázané lásky. Především také hlavní mužská postava byla vcelku sympatická, což bych nečekala, a neobvyklá hrdinka, která hledá svou cestu k ženskosti a módě. Konec byl takový krásným ukončením jejich pohádky, dle mého možná až příliš ...a žili spolu šťastně až navěky, ale uspokojil.
Jestli tedy hledáte příběh nabitý zakázanou romantikou a chcete si třeba nechat snít o nějakém takovém pěkném milionáři, tak se této knihy nebojte. Já vím, že tuto knihu si už nepřečtu, ale možná ještě někdy po nějaké Harlekýnce sáhnu, když budu mít náladu na sexy mužský.

3/5⭐

LilluLong
23.07.2022 4 z 5

Autorka sa mi zda ze graduje, oproti predošlej časti aj príbeh sa mi zda lepší. Ma u mna 4*