Zbožňuju vánoce

Zbožňuju vánoce https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/359537/bmid_zboznuju-vanoce-mn6-359537.png 3 203 60

Zbožňuju série

< 6. díl >

Angela plánuje svou vlastní newyorskou pohádku… * Obrovský vánoční strom * Vaječný koňak * Výstřední britské tradice * Senzační mužský Jenže Santa přihazuje samá překvápka – nová práce, nečekaná posedlost nejlepší kamarádky Jenny, která touží po dítěti, a odhodlání jejího mužského, že by se měli chovat dospěle a usadit se. Když se na prahu začnou bez pozvání objevovat přátelé (a svádět ji na scestí), s Angelinými veselými Vánocemi to jde z kopce. Tolik ke šťastným svátkům – z něčeho bude nutno slevit…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: ekniha , BB art
Originální název:

I Heart Christmas , 2014


více info...

Přidat komentář

Kory98
23.08.2023 2 z 5

Angela začíná být protivná na všechny kolem a zjevně neví co si sama se sebou počít. I když to se občas stává. Ale nějak ji přestávám chápat a myslím, že se moc nepoučila o životě z věcí předchozích. Myslela jsem si, jak nebude kniha zaměřená na vánoce, když se jmenuje, tak jak se jmenuje, ale podle všeho hlavní hrdinka až tak moc zase vánoce nezbožňuje. Tento díl mě moc nenadchnul, ale chci dočíst sérii, takže vytrvávám.

Vendulik
25.08.2020 2 z 5

Kniha byla lepší než předešlý díl. Příběh byl spíše takový odpočinkový. člověk se nemusí ani tolik soustředit či čte.


Noisette73
07.04.2020 1 z 5

Ne tak tohle ne, četla jsem před vánoci a čekala jsem nějakou vánočně laděnou, pohodovou, možná trošku romantickou knížku, Pletla jsem se.... dostala jsem plno vulgarit, což nesnáším, a spousty pro mě zvláštních myšlenek hlavní hrdinky, která mi neseděla, nevím vánočně to na mě nepůsobilo ani za mák, jediné u čeho jsem se zasmála, byla scéna kdy hlavní hrdinka se svou kamarádkou transportují budoucí vánoční strom napříč celým domem a přicházejí na to, že to tak lehce nepůjde a kamarádka skvěle perlila, ale jinak tedy za mě ne.

Fzuzik
07.02.2020 5 z 5

Za mě prozatím nejlepší ze série s Angelou.
Jako vždy jsem se zasmála a užila si oddychové čtení. :)

LusSyNDA
01.01.2020 5 z 5

Krásný vánoční příběh! Škoda že jsem ho nestihla dočíst do vánoc a všimla si receptu na "fudge" až dnes! Příští rok vyzkouším :-) jinak kniha byla vtipná, chvílema jsem se viděla v Angele. Je správně namotivovaná co se vánoční nálady týče.

gossipavlina
29.12.2019 3 z 5

Stává se pro mě tradicí, že na Vánoce čtu nějakou knížku s vánoční tématikou. Proto jsem si vybrala i tuhle. Nemohla jsem sáhnout víc vedle. Bylo to celé praštěné a potrhlé, stejně jako hlavní hrdinka Angela. Vánoční atmosféru mi knížka nepřinesla žádnou. V tomto směru to pro mě byla ztráta času.

martinaandulka
09.12.2019 2 z 5

Tahle kniha byla pro mě velké zklamání,čekala jsem vánoční atmosféru v New Yorku s hezkým příběhem.Místo toho naivní příběh,samé alkoholické eskapády,zbytečná vulgarita a hlavní hrdinka mi k srdci nepřirostla.Do knihy jsem se vyloženě nutila a určitě jsi ji do knihovny nezařadím.

Taralcielle
28.08.2019 4 z 5

Oddechovka ze série "Zbožňuju". Mám je ráda všechny. Angelu Clarkovou jsem si oblíbila hned v prvním díle a její příběhy mě baví.

Markett
12.08.2019 4 z 5

Tahle série je opravdu hodně příjemné čtení, je to příjemná oddechovka, která se čte jedním dechem. Byly situace, kdy jsem se hrozně smála, a jsem ráda, že i přes všechny trable všechno dobře dopadlo. :)
A hurá k poslednímu dílu... ;)

Charmedka
13.04.2019 4 z 5

Ani ne tak Vánoce, jako spíše krize ve všech kategoriích. Ale rozhodně knize nechybí tolik známý humor a nadhled, takže se nemusíte bát, že s depresí budete sledovat vánoční tragédii, to vůbec ne.

Kamiliana
21.02.2019 2 z 5

Vadí mi silně hovorový jazyk i povrchní zpracování. Nejsem cílový čtenář, pro mě je příběh naprosto nezajímavý.

Tebby
22.01.2019 3 z 5

(SPOILER) Po 4 letech jsem se ke knize vrátila a musím znovu upravit už jednou upravený komentář. Je zajímavé, že jak se člověk vyvíjí, má i jiný pohled na to, co se v knize resi. Tato série je jedna z mých nejoblíbenějších, ale musim tu stáhnout další hvězdičku. Těšila jsem se, že si užiju trochu potrhlé Vánoce s Angelou ale více méně si celou knihu jen stěžuje a chlastá, jako by neexistovalo jiné řešení... A štve mě to o to víc, že zrovna jsem přesně v tom stejném věku jako ona... Divím se, že ji Alex dávno nepropleskl. Několikrát si slíbili, že si budou říkat všechno a co se děje? Více méně pořád to stejné... Angela se dozví něco špatného a nechá si to pro sebe aby se to na ni mohlo všechno sesypat... Pohádá se se všemi a zase se usmíří... Bylo to zábavné v jiných dílech ale přijde mi trochu únavné, že autorka si to nemohla aspoň trochu odpustit aspoň na ty Vánoce... Škoda.

Nelička
12.01.2019 4 z 5

Knížku jsem dostala k Vánocům a do 14ti dnů přečetla. Milé, oddechové vánoční čtení. Absolutně splnila má očekávání.

2veverky
08.01.2019 3 z 5

Tuhle knihu jsem dostala a po přečtení recenzí jsem ji s obavami otevřela.
Ze začátku nic moc,ale nakonec jsem ji přečetla celou. Docela jsem se i zasmála. "Anála" byla trošku praštěná holka,co se jí v pár dnech sešlo více trablů najednou a ještě ty vánoce...
Určitě to neni knížka,od které se nejde odlepit,ale taková oddychovka na dovču není nejhorší.

Nixa
31.12.2018 1 z 5

Bohužel nedočteno. Kniha mě vůbec nechytla a už od samého začátku jsem tušila, že tohle nepůjde. Je tolik skvělých knih, že jsem nechtěla ztrácet čas s touto.

Zlatinka.Emilly
24.12.2018 3 z 5

Knížka mě velice zaujala svojí obálkou a tak jsem měla dojem příjemného příběhu o přípravě na vánoce. Jak už samotná úvodní věta z obálky naznačovala: Dvanáct vánočních dnů a Angela bude potřebovat každý z nich … tak jsem si různě představovala den po dni, jak se Angela připravuje a těší na nejkrásnější svátky v roce. Jenže moje představy byly daleké realitě. Je to brak, jednu hvězdičku dávám za pokus o sepsání vánočního příběhu a dvě za působivou obálku.

knihovnička007
20.12.2018 odpad!

Knihovnice mi ji nabídla jako vánoční čtení. Vyzkoušela jsem, ale... tohle není můj šálek čaje.
Angela mi přišla dětská, nedospělá, sobecká a naivní. Přijde mi, že v tom NY jsou všichni takoví nějací zvláštní... Vánočního v knize není skoro nic, jen praštěná Angela má všude sobíky a prozpěvuje si vánoční koledy a na začátku knihy kupuje stromeček.
Nedočetla jsem. Chtěla jsem dát aspoň jednu hvězdu, ale nějak není za co :(

Wikira
15.12.2018 4 z 5

Krásné oddychové čtení. Těším se na další knihy od této autorky.

Radka_p
14.12.2018 1 z 5

Toto bola veľmi zlá kniha, hlavná hrdinka chcela byť všetko naraz a v konečnom dôsledku bola pre mňa neskutočne nesympatická......všetko čo som chcela bol kúsok vianočnej atmosféry ale aj tú som dostala až na posledných 10-tich stranách z knihy.

KateTheBlogger
01.11.2018 3 z 5

Čtivé, příjemná oddychovka.