Zbavte se negativní energie - Získejte dostatek energie doma i na pracovišti

Zbavte se negativní energie - Získejte dostatek energie doma i na pracovišti https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/180926/zbavte-se-negativni-energie-ziskejte-dostatek-energie-doma-i-na-pracovisti-180926.jpg 3 15 4

Skvělá příručka zkušené léčitelky a autorky probírá různé druhy negativní energie, které působí na náš každodenní život. Škodí nám v mnoha směrech, a proto jsou rady v knize uvedené mimořádně cenné – ať už se potřebujeme bránit přejímání problémů jiných lidí nebo negativní energii vyzařované z nepříznivých míst. Obzvlášť cenná jsou doporučení, která člověk jinde těžko získá – zajímavý je například výklad o neblahém působení různých jídel a možnosti je před konzumací symbolicky "ozdravit" nebo o zemských elektromagnetických silách a o překonávání stresu. Srozumitelná a čtivá kniha, jaká na knižním trhu zatím scházela!... celý text

Žánr:
Literatura naučná

Vydáno: ,
více info...

Přidat komentář

Terva
30.11.2018 1 z 5

Můžeme nahradit negativitu a tmu v okolním světě pozitivitou a světlem
když každý z nás odvede svůj díl,
pak bude svět světlejším a jasnějším místem,
a láska a mír převáží pro dobro nás všech,
dříve než se nadějeme.


Vůbec jsem netušil do čeho jdu. Pod tímto názvem jsem si totiž představoval úplně něco jiného. Hlavně úplně jinou spisovatelku. Nečekal jsem bohatou cestovatelku, která projezdí celý svět a ještě z toho má mindráky.

Můj komentář nebude dlouhý. Jen vám napíšu citaci zprávy, kterou jsem poslal jedné místní uživatelce:

(Vynechal jsem sprostá slova)
Spisovatelka se ti na dvaceti úvodních stránkách pochlubí, že má barák u Stonehenge, byt v Paříži, do Egypta jezdí na dovolenou, navštěvuje Afriku a vidí duchy. Po třiceti stranách jsem to zaklapl a musel jsem se uklidnit počítáním do třiceti. (Konec citace)

Na duchy tu mám Scullyovou a Muldera.

Úplně je mi tohoto člověka líto. Zbavil jsem se negativní energie hned, protože takové starosti, jako paní spisovatelka nemám. Navíc je kniha prošpikována sebeláskou. Na každé straně si můžete přečíst slova...já, já, já jenom já...

Vrcholem toho všeho bylo přirovnání k hororům. Možná bych paní spisovatelce poradil, ať se tedy nedívá na horory, když z nich cítí „mravenčení temnoty a zla“. Mám pocit, že negativní energie není z filmů, ale z reality. Jak rád bych si odletěl odpočinout a zbavit se negativní energie třeba někam k Stonehenge. Sakra, musím do práce!!!!!!

Jo a o těch liniích psal mistr Erich von Däniken už v roce 1969.

StihOMam
06.02.2017

Kniha je jednoduchym souhrnem a tak trochu navodem co by nam v zivote mohlo pomoci. Nejedna se o nic prevratneho, ale autorka pridava ke znamym faktum (tedy pokud se o energie alespon trochu zajimate) i neco navic. Jeji priklady me obcas nepresvedcily, nicmene realistu, pragmatika nebo nevericiho asi strucny popis vymytani zlych duchu prilis neoslni. Na druhou stranu povazuji za dulezite rozsirit si obzory a precist si o zazitcich a zkusenostech jinych, patrne mnohem vice otevrenejsich lidi, nez jsem ja. Anne Jonesova prijemnym a srozumitelnym zpusobem priblizuje svuj duchovne zalozeny pribeh plny skutecne neobvyklych udalosti.


sira
12.12.2016 4 z 5

Knihu hodnotím jako velmi přínosnou. Autorka probírá negativní energie opravdu ve všech oblastech, shrnuje základní informace, jak s problémem pracovat a nabízí různé řešení, které může člověk vyzkoušet i sám.

pecka02
28.11.2013 4 z 5

Řekla bych, že tak půlka knihy je přínosná pro každého. Pro tu druhou už je třeba být aspoň kapku otevřen ezoterice, protože pasáže o černé magii a vymítání duchů jsou místy dost neuvěřitelné. Mně osobně ale kniha dala nejvíce poučení v tom, jak se chovat k jednotlivým typům lidí, aby ze mě nevysáli poslední kapky energie, které ještě mám.Taky některé tipy využiji v boji proti stresu, ve výživě nebo v zařízení domova.

Autorovy další knížky

2013  64%Zbavte se negativní energie - Získejte dostatek energie doma i na pracovišti
2016  66%Zbavte se negativní energie
2012  80%Liečenie negatívnych energií
2015  0%Vlnový efekt

Kniha Zbavte se negativní energie - Získejte dostatek energie doma i na pracovišti je v

Přečtených18x
Čtenářské výzvě3x
Knihotéce10x
Chystám se číst12x
Chci si koupit2x