Zbavte se negativní energie

Zbavte se negativní energie https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/347435/bmid_zbavte-se-negativni-energie-qte-347435.jpg 3 7 4

Všichni víme,jak často se mezi lidmi hovoří o nežádoucích energiích.Neviditelné vlivy nám škodí v mnoha směrech a někdy sami cítíme jejich neblahé působení.Vzniklé obtíže se dají řešit!

Žánr:
Esoterika, astrologie, okultismus

Vydáno: , Euromedia
Originální název:

Healing negative energies


více info...

Přidat komentář

IvaniceTamta
25.01.2023 2 z 5

Na trhu existuje řada motivačních knih a knih, které vás povzbudí do nové životní cesty. Tahle kniha to není :). Opakované klišé.

Guepp
28.02.2022 odpad!

Podle mě jsou knihy podobného tisku naprosto neužitečné. Jsou i zbytečné, ale to z toho důvodu, že jich je mraky.
Člověk, který se celý život zabývá léčitelstvím, vidí neviditelné, slyší neslyšitelné, tedy je něčím trochu výjimečný (bez ironie), tak napíše takovou povrchní blbost?!
Rady typu - negativita je špatná, začněte na sebe nahlížet pozitivně. Závislost je známka slabosti, měli byste se nad sebou pořádně zamyslet, jestli je kolem vas nekdo sebelitostivy, vysava to vasi energii, tak se schovejte do skorapky a bla bla bla...
Tohle jsou jen zbytečnosti, navíc plno rad mi i přijde dost nebezpečných a neaplikovatelných. Kdyby to bylo tak jednoduché, vztahy jsou brnkačka a nikdo nemá problém.
Obecné blbosti, které Vám v dobré víře navalí jako nevyžádanou radu úplně každý.
Autorka neustále popisuje, snaží se o osobní definice a to je asi tak vše.
A co mi tam chybí? Její životní moudro, které získala za svou praxi. Měla si vybrat jedno téma a to probírat do hloubky, tohle je fakt ostuda.
Prostě to působí dojmem - chci z toho vytřískat prachy, slávu a možnost sebeprezentace, ale můj zdroj jsou středoškolské odfláklé semestrální práce a horoskopy na dnesní den.
Od tohoto opravdu ruce pryč!!


Sabulep
19.03.2021 5 z 5

Knížku jsem koupila v levných knihách a moc jsem toho neočekávala, o to víc mě překvapila! Je napsaná nadčasově a téma aktuální téměř i po 20 letech. Třeba to, že si vytváříme vlastní realitu a jsme zodpovědní za svoje zdraví a máme se snažit volit pozitivitu.. Autorka shrnuje dohromady tolik témat jednoduše a srozumitelně např. Zákon přitažlivosti, krystaly, čakry, duše, geopatogení zóny, feng šuej atd. Vše je doplněno o rady, jak se bránit negativitě v předmětech, místech, od jiných lidí i svojí vlastní. Oceňuji i cvičení, meditace a taky autorčiny příběhy ze života a léčení ostatních. Doporučuji všem, které zajímá ezoterika a spiritualita.

Chloe12
07.07.2019 4 z 5

Pokud máte pocit, že vás obklopuje negativní energie, a třeba nemusí být vaše je tato kniha skvělou volbou.

Kniha Zbavte se negativní energie je v

Přečtených13x
Doporučených1x
Knihotéce7x
Chystám se číst9x