Zázraky v praxi

Zázraky v praxi https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/244436/mid_zazraky-v-praxi-244436.jpg 4 6 5

Když Arielle Essexová zjistila, že má nádor na mozku, byla přesvědčena, že jí v léčbě pomůže, když se zbaví stresu, který v životě prožívá. Uplatněním praktické psychologie neurolingvistického programování zjistila, jak rozehnat vlastní „myšlenkový oblak“ a obnovit vnitřní klid. Zájem o nové vědecké výzkumy a objevování alternativních technik, léčebných metod, mysticismu a duchovních zásad jí pomohly sestavit strategii, která ukazuje, jak se můžete aktivně zapojit do procesu vlastního uzdravování. V této podnětné knize se autorka svěřuje čtenáři s vlastními pocity a postoji při setkání s těžkou situací. Protože si sama takovou krizí, prošla rozumí tomu, na co se lidé nejčastěji ptají: Jak mohu pomoci, aby se stal zázrak, když ho potřebuji? Jak se mi to mohlo stát a proč zrovna teď? Jak je možné, že k tomu přispělo mé myšlení? Jak mohu tento problém vyřešit a zbavit se ho hned? Jak je možné odpustit neodpustitelné a nechat to být? Jak se mohu uzdravit a zabránit tomu, aby se mi nemoc vrátila? V knize , kterou držíte v ruce, najdete nejenom odpovědi na všechny tyto otázky, ale uvidíte, jak je prakticky řešit. Arielle vás povede po vaší jedinečné cestě za uzdravením, k naplněnému životu ve svobodě. Naučíte se zkrátka, jak jít zázrakům naproti!... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Osobní rozvoj a styl

Vydáno: , Synergie
Originální název:

Practical Miracles


více info...

DYRKA98
DYRKA98
06.09.2023 5 z 5

Úžasná kniha

hokaca
hokaca
20.07.2020 3 z 5

Kniha není špatná. Čte se téměř sama. Jen nejsem ve stavu, kdy její učení potřebuji, tudíž mi nic moc nedává a myšlenky utíkají někam do daleka. Ale věřím, že pokud člověk potřebuje pomoci, tato kniha dokáže poradit.


zuzanarak
zuzanarak
27.08.2018 4 z 5

Plno zajímavých myšlenek na jednom místě. Podle mého názoru vhodnější pro čtenáře, kteří se již nějakou dobu zabývají duchovním rozvojem a dokáží přijmout to, že naše myšlenky vytváří naší (osobní) realitu.

RenataP
RenataP
18.10.2015

Tato kniha se mi líbila, protože mi přišla velmi dobře prakticky a graficky zpracovaná. Informace byly podány nenucenou formou, přesto byly důrazné.
Odnesla jsem si spoustu praktických rad a spojení se se svou vlastní logikou. Jak si sama identifikovat duchovní příčiny svých nemocí, jak zmírnit své reakce na stres nebo jak si vůbec správně přát, aby - ne, aby se to splnilo, ale prostě jen proto, aby naše přání nebyla jen zdrojem dalšího stresu.
Je to hodně logická kniha a dobře pochopitelná.

JanaDor
JanaDor
22.04.2015 4 z 5

Je zde hodně vysvětlování a poučování na filozofické rovině. Takto jsem se malinko chvilkami ztrácela. Někdy méně znamená více. Konkrétně v knihách, které sdělují poučné informace, by se to mělo dodržovat.
Kniha má skvělé myšlenky, to ji nelze upřít. Čte se také dobře. Jen toho textu tam bylo více, než muselo.
Pokud budu velmi nemocná, budu hledat jakoukoliv metodu, která by mi mohla pomoci. A to, že mi někdo poradí, jak o nemoci přemýšlet a jak se k ní postavit, je důvodem vyzkoušet nový směr, jež by mě vedl k uzdravení. Nejdůležitější je tomu uvěřit.
Kniha mi přinesla několik nových pohledů na určité věci. Jak se vypořádat se stresem. Jak si zlepšit náladu. Jak rozmlouvat se svojí nemocí. Jak se uzdravit.
Jak….a dál si to vše přečtěte. Kniha nepřikazuje, ale vysvětluje a učí. Přeji spoustu objevných myšlenek a zázračných uzdravení.

Štítky knihy

zázraky duševní zdraví

Autorovy knížky

2015  83%Zázraky v praxi

Kniha Zázraky v praxi je v

Přečtených6x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených2x
Knihotéce3x
Chystám se číst12x
Chci si koupit4x