Zázraky se dějí

Zázraky se dějí https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/207200/bmid_zazraky-se-deji-wHw-207200.JPG 4 29 8

Podnázev: věřte ve velké věci a velké věci se budou dít. Kniha popisující začátky kosmetické firmy Mary Kay spojená s životopisným vyprávěním paní Mary Kay Ash. Kniha o tom, jak začala měnit životy žen.

Žánr:
Literatura světová , Literatura naučná , Biografie a memoáry

Vydáno: , Mary Kay
Originální název:

Mary Kay Ash: Miracles Hapen , 2004


více info...

Přidat komentář

karelpeter
28.12.2023 4 z 5

Kniha je něco mezi auto-biografii, motivační knihou a náborovým materiálem Mary Kay. Čte se velmi přijemně a spoustu rad lze použít i v jiném podnikání či v životě obecně.

Katie88
27.03.2023 2 z 5

Taková motivační Mary Kay agitka. Možná by to i byla dobrá motivační kniha, nebýt toho, že paní Mary Kay Ash je na můj vkus neuvěřitelně povrchní osoba. V momentě, kdy kritizuje svoji doktorku za to, že nepoužívá make-up, jak by správná žena měla, knihu odkládám... Ano, vím že od doby, kdy Mary Kay stála na počátku své slávy, se věci změnily a dnes už neplatí, co tehdá, ale domnívat se, že make-up je klíčem k úspěchu, je opravdu naivní a povrchní. Na tom bohužel koneckonců stojí teorie MK dodnes.


SilvieSisinka
21.01.2023 5 z 5

Věřte ve velké věci a velké věci se budou dít....zázraky se dějí Mary Kay Ash a opravdu se jí to povedlo.Mary Kay je jednou z nejdynamičtějsich žen amerického podnikatelského světa.Diky svému jednoduchému receptu na úspěch - Bůh na prvním místě,rodina na druhém a kariéra na třetí -dosahla svého snu.Byla inspiraci.Byla motivaci.Byla starostlivá.
Jeji moto Chovej se k lidem tak jak by jsi chtěla aby se chovali oni k tobě.
Úžasná žena,šla za svým cílem.Zacatky nebyli lehké.S pomocí rodiny to dokázala.

JancaMia
13.03.2022 5 z 5

Krásný životopis úspěšné ženy která zrodila úžasnou značku kosmetiky a aby těch plusů nebylo málo má kniha velký motivační potenciál . Jestli to chcete někdy někam dotáhnout, určitě si přečtěte tuto knihu .

Maki21
12.11.2020 4 z 5

Krásná motivační kniha, jen na můj vkus příliš zmínek o Bohu ale chápu že v USA to mají jinak. Jinak některé rady ráda využívám i v praktickém životě.

Morbidus
02.09.2020 3 z 5

Tohle není typická kniha, kterou bych si přečetl či koupil (mám raději beletrii). Popravdě jsem tuto knihu po přestěhování našel vedle krbu v krabici s papíry na podpal. Mé knihomolské já se pochopitelně okamžitě vzbouřilo; a jelikož věřím podobným znamením a intuici, řekl mi už název knihy co v tom týdnu bez internetu budu číst.
Ač jde o motivační literaturu zejména pro ženy (a jelikož jde jde o americkou literaturu, je zde pro mne až příliš mnoho Boha, ale to je každého věc), zaujalo mě to. Bylo to poměrně čtivé a ani tolik ne plné rad pro podnikání jako spíše rad do života. A jde o rady funkční - spoustou z nich se v životě do jisté míry řídím i já sám. Zatím relativně úspěšně. :-)
Prostě takový malý zázrak, který se mi během stěhování stal.

hroneczek
25.09.2017 5 z 5

Kniha je velice motivační, neustále jsem si z ní vypisovala rady, které Mary Kay dávala a jimiž se řídila. Ale nejen to, má i krásný a zajímavý příběh.

ctecka_knih
22.10.2016 5 z 5

Naprosto úžasná a inspirativní kniha nejen pro mě jako pro poradkyni.
Klidně bych ji zařadila mezi motivační literaturu.