Zázraky Pátra Pia

Zázraky Pátra Pia https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/273963/bmid_zazraky-patra-pia-vUz-273963.jpg 4 11 4

Svätý kapucínsky kňaz Páter Pio (kanonizovaný v roku 2002) patrí k najobľúbenejším svätcom 20. storočia. Taliansky novinár Renzo Allegri sa podujal nezaujato zozbierať svedectvá o nadprirodzených javoch, čo sprevádzali život charizmatického mnícha, ktorý priťahoval do zapadnutého juhotalianskeho mestečka tisíce pútnikov. San Giovanni Rotondo sa už počas života Pátra Pia stalo dejiskom neuveriteľných príbehov množstva ľudí, ktorí o nich svedčia v tejto knihe. Dočítate sa o stigmách i bilokáciách, o proroctvách i mnohých uzdraveniach, o javoch, ktoré veda doteraz nedokázala vysvetliť, o obráteniach a o dobre, ktoré svätec so stigmami dokázal prebúdzať v ľuďoch.... celý text

Duchovní literatura Náboženství Biografie a memoáry
Vydáno: , Dobrá kniha
Originální název:

I miracoli di Padre Pio , 1993


více info...

Přidat komentář

martunka
23.08.2022 5 z 5

Úžasná kniha. Myslím, že tahle kniha je zatím ta nejlepší, kterou jsem o sv. otci Piovi četla.

Jana512
26.01.2021 5 z 5

O. Pio pomáhal lidem získat zdraví a pomáhal v nejrůznějších životních situacích - jak to zachycuje tato kniha. On sám ve svém životě zakusil obrovské fyzické i duchovní utrpení. Ve spojení s Kristem kráčel touto cestou s láskyplnou trpělivostí a vydaností. Trpělivé nesení vlastního utrpení z něj udělalo člověka s velikým pochopením pro každého trpícího člověka a mocného přímluvce u Boha.


Kerolka_P.
12.10.2020 3 z 5

Pro otce Pia mám velkou slabost a hltám každou knihu o tomto světci. Sympatické mi bylo nadšení autora, které je zřejmé z každého listu. Nicméně jednotlivé příběhy (logicky) působily zkratkovitým dojmem - rozumím, že nechtěl a co do rozsahu zřejmě ani nemohl zabředat do detailů - nicméně se domnívám, že to zvolené množství velmi stručných příběhů o zázracích může být až na škodu. Rozhodně bych člověku, který otce Pia nezná, spíše doporučila knihu od G. Amortha, která dává více (a z mého pohledu možná méně senzačně) nahlédnout do spirituality a osobnosti otce Pia.

archandelka
05.05.2019 4 z 5

Je důležité číst si životopisy těch, kteří jsou svatí, o to více, když žili v nedávné době. O Páterovi Piovi jsem nevěděla skoro nic. A tato kniha mi poskytla poměrně dobrý vhled do jeho života a do zázraků, které s ním byly spojeny. I když se to ne vždy četlo lehce, protože některé věci se dost opakovaly. Není pochyb o tom, že to byl dobrý muž, který velmi trpěl, a který mnoha lidem velmi pomohl. A Bohu díky za to. Ale i přesto jsem si k němu vztah tak nějak nenašla.

Štítky knihy

náboženství katolická církev světci

Autorovy další knížky

Renzo Allegri
italská, 1934
2002  100%Matka chudých
2015  89%Zázraky Pátra Pia

Kniha Zázraky Pátra Pia je v

Přečtených14x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených1x
Knihotéce3x
Chystám se číst3x
Chci si koupit2x