Zázrak jménem meditace

Zázrak jménem meditace https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/50190/zazrak-jmenem-meditace-50190.jpg 2 5 2

Dar naučit se meditovat je největším darem, kterým v tomto životě můžete obdarovat sami sebe. Neboť jedině meditací můžete podniknout cestu za odhalením své pravé přirozenosti, a tak nalézt stabilitu a důvěru, které budete potřebovat, abyste dobře žili i zemřeli. Meditace je cestou k osvícení.

Přidat komentář

Elea
28.07.2019 1 z 5

Snad nejhorší kniha o meditaci, kterou jsem četla, nesmírně chaotické uspořádání textu, k řadě informací se opakovaně vrací, hlavní důraz klade na náboženskou víru.

tester
26.12.2015

Jak snadno a s nulovými finančními náklady dosáhnout štěstí a spokojeného života. Výborná četba pro nezaměstnané a bezdomovce. Tuto knihu by měli rozdávat na sociálce žadatelům o podporu, nebo na pracáku. Sednu pod strom, zamedituji, přijde ke mně lev a donese mně pečené kuře a jsem v pohodě. S knihami na toto tema se roztrhl pytel. Bohužel zatím neznám nikoho kdo by byl meditací dle výše uvedeného popisu postižený. Budhističtí a podobní gurové pořádají kurzy meditace, náležitě zpoplatněné po jejichž absolvování odcházejí lidé nemající žádné životní problémy. Odcházejí také zbaveni finančních prostředků, protože je už na nic nebudou potřebovat. Svoje finance přemístili do guru-pokladniček, kteří za to poskytují zázemí a servis dalším zájemcům a jejich služby. Nehledě k tomu že absolventi kurzů získají během kurzu jako vedlejší produkt pevné zdraví. Nepostihl meditační výron někoho ze zdejších databázníků atp.? Kniha je napsaná hezky svižně a srozumitelně. Pro chápající čtenáře to může být dobrá inspirace ke zlepšení vlastního života s pozitivním vlivem na okolí. Četba uklidní rozbouřenou mysl dnešního čtenáře na kterého se sypou z medií samé negativní zvěsti. Autor je profesionál v tomto oboru, proto není na škodu do něčeho nakouknout. Určitě lepší než krváky.


Kniha Zázrak jménem meditace je v

Právě čtených3x
Přečtených8x
Doporučených1x
Knihotéce9x
Chystám se číst4x
Chci si koupit6x