Zázračná síla čokolády

Zázračná síla čokolády https://www.databazeknih.cz/img/books/66_/66859/zazracna-sila-cokolady-66859.jpg 3 3 1

Věděli jste, že „potrava bohů“ – čokoláda posiluje imunitní systém, snižuje riziko oběhových a nádorových onemocnění, cukrovky, obezity, zkvalitňuje život, obsahuje antioxidanty a velké množství látek působících na naši psychiku? Seznamte se s historií čokolády, jejím použití pro zdraví, v kosmetice i kuchyni. Navíc můžete vyzkoušet desítky receptů a pětidenní stravovací plán s čokoládovými pokrmy. Zkrátka a dobře: I zakázané ovoce se může stát lékem!... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Kuchařky

Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Healing Powers of Chocolate , 2006


více info...

Přidat komentář

st.me
09.05.2012 odpad!

Knížku jsem si půjčila jen tak z legrace a po pár stráknách došla k názoru, že to co v ní stojí je taky jen vtip. Autorka se asi nudila a tak si řekla, že knižní trh obohatí o tuhle sra*ku.
Historie čokolády a její výroba je pravdivá, ale ostatní?
Po několika stránkách jsem si řekla, že tuhle slátaninu musela napsat nějaká blbka, která si v knize ještě dělá reklamu na svoje další knižní počiny (věřím, že kvalitou budou na stejné úrovni jako tahle).
Z knížky vyplývá, že čokoláda je všelék a když jí budete jíst budete se cítit skvěle, vypadat skvěle, budete oblíbení a bohatí.
A pokud vás trápí průjem, finanční stres, anorexie, syndrom dráždivého tračníku a vlastně jakýkoliv neduh, dejte si čokoládu, protože ta vás zaručeně uzdraví.
A pokud Vám to nestačí, tak směle čtěte dál, protože se dozvíte, že jistá bylina možná léčí to či ono a navíc (a to je skutečně šokující) se hodí k některé z čokolád. No není to paráda?

Štítky knihy

čokoláda

Autorovy další knížky

Cal Orey
americká, 1952
2011  67%Zázračná síla čokolády
2009  100%Zázračná síla octa
2012  0%Zázračná síla medu
2014  60%Zázračná síla kávy
2009  0%Zázračná síla olivového oleje

Kniha Zázračná síla čokolády je v

Přečtených4x
Knihotéce5x
Chystám se číst2x
Chci si koupit1x