Mstitelé

Mstitelé https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/506781/bmid_mstitele-OZI-506781.jpg 4 68 8

Zasvěcení série

< 3. díl

Bailey a Kash byli zvyklí žít ve stínu. Teď se ocitli na očích veřejnosti. Spolu dokážou všechno, ale nepopiratelné nebezpečí a zdánlivě nepřekonatelné překážky ohrožují lásku a vášeň, které je spojují. 1. Bailey se vzpamatovává z největší ztráty, jakou kdy utrpěla. 2. Nepřátelé se blíží. 3. Na světlo vycházejí ještě větší tajemství a zvraty. Výhra nebo prohra – pro Bailey a Kashe je v sázce všechno.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Erotika

Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Revenge , 2022


více info...

Přidat komentář

Miska9884
12.06.2023 5 z 5

Já tuhle autorku miluju. Četla jsem všechny její knihy. Některé jsou lepší,některé horší a tahle celá série se mi moc líbila. Trochu mi vadilo,jak najednou byla hlavní hrdinka tak labilní. Autorka se snažila popsat reakci na trauma,ale to se trochu nepovedlo. Ovšem celkově se mi to líbilo. Příběh byl pěkný,čtivý,mělo to spád.

Jita160
05.06.2023 3 z 5

Moc ráda bych chtěla napsat, že kdo četl předešlé díly a nepadl z nich na zadek tak ten třetí a poslední bude za odměnu...ale není.
Byl to pro mě chaos.
I když už se odkrývají dávná tajemství tak přibývala ještě další a mnohem neuvěřitelnější.
Přibývají nové osoby s dalšími křivdami ,záští, problémy ,touze po pomstě a hlavně moci po penězích.
Prvotní myšlenka příběhu nebyla vůbec špatná jen se to moc nepovedlo.
Tady bych opravdu uvítala že míň znamená víc.
Četlo se mi to špatně překlad se nezdařil.


AliceTief
28.05.2023 3 z 5

Musím přiznat, že poslední díl se mi moc nelíbil. Celé to bylo takové chaotické, nic moc se nedělo, vše se jen chystalo, zvraty jednou tak potom zas jinak....Epilog natolik ve zkratkách, že se s toho člověk nestihl i zaradovat....Myslím, že kdyby celé story napsala do jedné knihy, bylo by to celé čtivější.

georginaa
19.05.2023 4 z 5

Konečně dočtena celá série, ale musím říct k tomuto třetímu dílu, že jsem se chvílemi ztrácela v myšlenkách, jak to autorka pojmula. Vůbec jsem některé pasáže nepochopila, co vlastně psala chvílemi bylo pro mě chaotické. I když hlavní myšlenka příběhu byla skvělá, a v celku podařený příběh, neměla jsem pocit toho nadšení, kazily mi to nějaké ty pasáže, to přemisťování z klubu do klubu, ztrácela jsem se v kamarádech, tolik lidí kolem, že člověk ani nevěděl čí je. V každém případě se jednou k této sérii vrátím a snad mi postupně dojdou některé ty detaily.

nina3905
18.05.2023 5 z 5

Jednoznačne na parádu - som s celou sériu veľmi spokojná.

Evitsa
11.05.2023 5 z 5

Prostě boží!
Jen nechápu proč je vždy nakonec knihy...
Ja chci jesteeeeee

Matri
10.05.2023 5 z 5

Prvá časť bola veľmi slušným začiatkom, za čím nasledovala, pre mňa oveľa slabšia druhá časť, a tak bol záverečný diel pre mňa už viac-menej len povinnou jazdou. ALE... kniha ma veeeeeelmi príjemne prekvapila a z tejto série jednoznačne najlepšia!
Nenudila som sa. Láska medzi Bailey a Kashom, ktorú bolo samozrejme cítiť na každej stránke, však išla do úzadia akcií, odhaleniam, smútku, prekvapeniam a v tomto prípade aj vtipu ;-) (tím Batt!!)
Z celej série pre mňa vyšiel víťazne Matt, ktorý dodal celému príbehu iskru a pomyselnú čerešničkou na torte.
Veľmi fajn ukončenie a bez váhania 5/5

stana5842
08.05.2023 5 z 5

3. Díl trilogie. Za mě se knížka povedla. Oceňuji příběh, autorka to nevzdala a vymyslela další zápletky, že kniha vás nenudí. Líbí se mi styl psaní autorky, líbí se mi její knihy...