Zaslíbená Země Nezemě 8

Zaslíbená Země Nezemě 8 https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/449917/bmid_zaslibena-zeme-nezeme-8-49X-449917.jpg 5 121 11

Zaslíbená Země Nezemě série

< 8. díl >

Emma a Ray se cestou do tajemné lokace Goldy Pond ocitají ve svízelné situaci – démoni na ně číhají na každém kroku a navíc jsou v obrovské přesile. Jak se dětem podaří přežít a najít záhadného pana Minervu, když jim jejich průvodce i nadále odmítá sebeméně pomoci?

Žánr:
Literatura světová , Komiksy , Fantasy

Vydáno: , Crew
Originální název:

約束のネバーランド 8 (Yakusoku no Neverland 8) , 2018


více info...

Přidat komentář

ariannpHm
16.01.2024 5 z 5

(SPOILER) Super,těším se na pokračování. Co je kurva za těmi dveřmi? Co se bude dít dál? Ach jooooooo! Skončilo to až moc otevřeně. 10/10

Abukšákul
10.08.2023 5 z 5

Knižní jednohubky, kluci zvládají několik dílů za den, raději půjčujeme v knihovně, aby jsme se kvůli Zemi Nezemi nemuseli pást =)


plomusujonak
18.08.2022 4 z 5

Vždycky jsem obdivoval umění fiktivních charakterů vyřešit jakkoli závažné psychické problémy do pouhých pěti minut, a to jen za pomoci povzbudivých slov. Zaslíbená Země Nezemě v tomto nezaostává a taková situace se v ní vyskytuje. Nedokážu posoudit, zda je to dobře nebo ne. Když si přečtete dialog, ve kterém řešení problému probíhá, dává vám smysl výsledek v podobě smíření nebo nabytí odhodlání. Ale je to realistické? Vážně se dá člověk, který utrpěl obrovskou ztrátu a několik let se uzavíral do sebe, "opravit" do pěti minut? Zní to jako nesmysl, ale teoreticky, pokud bychom započítali dobu, která od citové rány uplynula, a nepřímý vliv změněného okolí, v tomto případě náhlé přítomnosti dětí , zvlášť potom Emmy, mohli bychom tomu uvěřit. Jinak, co sedmý díl pozbýval, vrátil nám ten osmý; zásadní posun v příběhu, nečekaná zjištění, novou lokaci i postavy, a dal konečně racionalitu akcím toho mladého muže, který žil v bunkru B06-32 tolik let, choval se k dětem tak podivně a neprozradil jim své jméno.

Stázka007
08.06.2022 5 z 5

Velmi zajímavé zvraty. Bylo tam spousta nových lidí,a spousta nových příběhu.

fvalek
22.01.2022 4 z 5

Zase se rozjíždí trošku akce díky Rayovi a Emmě, kteří se Šéfíkem pokračují na cestě do Goldy Pond, kde ani on, ani čtenář, netuší, co bude. Šéfík je hrozná postava, co mi tam je akorát pro zlost, a i když se objevuje jeho pozadí a historie, tak mě to asi zatím neobměkčilo. Souboj s divokými démony je hodně dobrý, ale zase je to takové jednoduché. Ray a Emma prostě zvládnout vždy všechno a jsou tak chytří, že jediné skvělé a překvapivé chvíle jsou ty, kdy se jim něco konečně nepovede. Celé Šéfíkovo prozření je pak taková poslední kapka, která nás ale přesouvá do Goldy Pond, které je vlastně vcelku pěkné, jsou v něm zase noví lidé a přináší úplně novou část příběhu nebo i pohledu na dosavadní situaci, což mě osobně znovu vtáhlo do děje.

Nelíísek
22.05.2021 5 z 5

Začalo nabírat nový dech, jen tak dál

GoodGames
01.02.2021 4 z 5

Zaslíbená Země Nezemě 8 je po predošlej nudnej časti znovu diel dostatočne dynamický. Prekvapivo tu pribudne veľký počet nových postáv, či už na strane ľudí alebo démonov, odhalí sa doteraz nevidené miesto a aj napínavých scén je tu dostatok. Ja som spokojný a síce to už nie je tak príťažlivo tajomné ako prvé diely, dúfam, že ešte stále majú tvorcovia pripravených pár pekných prekvapení.

Mooneylan
06.01.2021 5 z 5

Konečně se hlavní hrdinové vymanili z nudných pasáží a začíná se dít něco zajímavého! U všech bohů, proč jsem začala číst mangy, když mají takové cliffhangery!!! :D

Alex.Barunka
11.12.2020 2 z 5

V tento moment prozatím s touto mangou končím. Cítím na sobě už po dobu několika dílů, že veškerá zvědavost a to, co by mě mělo k příběhu táhnout, prostě vymizelo. Jsem v bodě, kdy je mi to zkrátka a dobře jedno.

Annkag
05.12.2020 4 z 5

Tak a teraz to začíná mít ten úžasný spád.Teším se na nový díl....

Mickhesh
30.11.2020 4 z 5

Opět plná palba jak se sluší a patří.. Spoustu nových a dalo by se i říci že vyspělejších charakterů. 90%