Zaslíbená Země Nezemě 7

Zaslíbená Země Nezemě 7 https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/440883/bmid_zaslibena-zeme-nezeme-7-J4O-440883.jpg 4 132 14

Zaslíbená Země Nezemě série

< 7. díl >

Povedlo se! Děti ze sirotčince Grace Field dorazily do vytouženého cíle a konečně se na chvíli ocitají v bezpečí před démony. Jenže... je tohle opravdu to, o čem snily? Po prvotním nadšení přicházejí deziluze a Emma s přáteli poznávají, že jejich starosti ještě zdaleka neskončily.

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Crew
Originální název:

約束のネバーランド 7 , 2018


více info...

Přidat komentář

ariannpHm
14.01.2024 3 z 5

4,5,a 6 díl byli super. To se nedá říct o tom sedmém. Za mě zatím nejslabší díl celé série.6/10.

Abukšákul
10.08.2023 5 z 5

Knižní jednohubky, kluci zvládají několik dílů za den, raději půjčujeme v knihovně, aby jsme se kvůli Zemi Nezemi nemuseli pást =)


plomusujonak
18.08.2022 3 z 5

(SPOILER) Tento díl byl zatím ze všech nejslabší. Připisuji to hlavně extrémnímu zadržování informací pro čtenáře (kterých bylo v předchozích dílech požehnaně). Vždyť ten týpek v bunkru ani neprozradí, jak se jmenuje. O to nelogičtější potom vypadají jeho rozhodnutí a chování, například když se s ním děti poprvé setkají, nejdřív je srdečně přivítá, dokonce s nimi hodí i krátkou řeč, však vzápětí otočí kartu a napadne Emmu a začne vyhrožovat, že ji zabije, a v takovém duchu se to drží v celém díle. Celkově se dá říct, že zde příběh skoro stojí na místě; většina knížky se odehraje v bunkru a je zaplněna nikam nevedoucími dialogy. A i když je v následujících dílech mnoho vysvětleno, reputaci to v mých očích tomuto dílu nespraví. Neříkám však, že byl tento díl sám o sobě špatný, nýbrž to, že jeho funkce v sérii mangy celkem zaostává.

KadetJaina
04.08.2022 4 z 5

Pročetla jsem se 5-7 dílem hned po sobě, takže to, že sedmička je trochu klidnější mi vyhovovalo. Dítka se dostala z bodu A do bodu B a teď se snaží najít další možnost útěku. Potkávají dalšího člověka, který se jich snaží zbavit. Série mě stále baví, těším se na další díly

Stázka007
06.06.2022 5 z 5

Tento díl se mi velice líbil.

fvalek
22.01.2022 4 z 5

Takový klidnější díl, kde se toho moc nestane, nic moc akční, ale přesto dojde k pár zajímavým odhalením. "Vysněné místo" je sice asi od farmy dost dobrý posun, ale pro čtenáře to je jistě zklamání. Postava Šéfíka mi tam nesedí a moc ho nemusím a celkově to zabydlení se v krytu je takové nudné. Sice se otevírá další cesta, ale tak šup šup, aby už byla. Trošku mě irituje, že přestože jsou Ray a Emma nejstarší, tak přebírají pořád všechno jen na sebe a hrají si na ty hlavní (což sice jsou, ale...). Celá tahle idylka je zastíněná démonickým světem okolo a touhou dostat se do světa lidí, přesto tam asi chybí nějaký hlubší apel na to zabojovat o svou budoucnost, tak snad děti v krytu moc nezleniví a budou vůbec chtít někam pokračovat.

Nelíísek
22.05.2021 5 z 5

Super pokračování úžasné mangy

Pitbullka
31.12.2020 4 z 5

Trošku slabší díl, ale pořád super. Jsem zvědavá na další díly, chápu, že tady se musela nachystat půda snad pro velmi akční pokračování.

Mickhesh
30.11.2020 4 z 5

80% .. Trochu horší pokračování, ale někam se to odrazit musí :-)

GoodGames
16.11.2020 3 z 5

Zaslíbená Země Nezemě 7 je zatiaľ najslabším dielom série. Stále to nie je vyslovene slabá časť, ale neudeje sa tu celú knihu takmer nič. Tentokrát ma to bavilo výrazne menej ako inokedy a aj nová postava záhadného dospeláka nepriniesla požadované napätie. Ak si to porovnám s dielom minulým, ktorý sa tiež odohrával takmer celý v úkryte, ale obsahoval aj dve skvelé tajomné postavy démonov (Muzika a Sandžu), všadeprítomné napätie a aj prostredie bolo výrazne nebezpečnejšie, tak siedmy diel je jednoducho o úroveň horší. Snáď ôsmy diel znovu zdvihne kvalitu.

sabiburesova
24.07.2020 5 z 5

Tahle manga je prostě neskutečná! Dokonce se mi zdá, že je každým dílem lepší, a lepší!:-). I v sedmičce neskutečně moc zvratů, napětí. Miluju to! Ať už je další díl:-( Opět otevřený konec, jednou mě to zabije...

Mooneylan
21.07.2020 5 z 5

Klasika.. další cliffhanger! :D Na to si u mangy prostě musíte zvyknout, i když u tak napínavých kousků jako je Zaslíbená Země Nezemě to bolí. Na druhou stranu jsme se posunuli někam dál a víme zase o něco víc. A jestli jste si mysleli, že v předchozích dílech šlo do tuhého...inu, šeredně jste se pletli ;)

Annkag
02.07.2020 5 z 5

Ako stále znova nezklamala a už sa znova nevím dočkať pokračovania.

SarahRoyalAss
21.06.2020 5 z 5

Téhle sérii nemám co vytknout. Je to plné akce, zajímavý nápad a neustále se něco děje.
Za mě zatím ani jeden svazek nebyl zklamáním a pořád je to boží. :)